Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kradnij, kradnij i prosze, pomoz rozsylac watek. Czekam na odpowiedz elmiry dot. ew. transportu i kosztów, ale mysle, ze okolo 300zł (nie wiem ile licza za km).

za łaczony 300zl
zapytam jeszcze pana ktory nam wozi czasem psiaki o koszty
prosze o pomoc
o wsparcie
jeszcze jeden pies by mial dom

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
A która to Zorka ?
Jest jeszcze Nesia, w radomskim schronisku, też nelkowata sunia, została sama :(. Czytałam dzisiaj na FB.

Zorka jest tutaj - zupełnie nie nelkowata, ale z tego samego schroniska co Nelka ;)

A Nesia z Radomia to ta w typia briarda, która trafiła do schronu po śmierci Pana? Cudna jest...

Posted

Nesia, niby w typie briarda ale raczej nie jest duża , przynajmniej na zdjęciach. Biedna wierna sunia, żyła biednie, została sama, a teraz schronisko.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Skromne 10zł do transportu dorzucę. Poproszę numer konta.

20 pln ode mnie
Obraczus, czy mogę na Twoje konto, bo mam Cię w "zdefiniowanych" ;) jeśli jeszcze swoich nie przelałaś???

Posted

Igam napisał(a):
20 pln ode mnie
Obraczus, czy mogę na Twoje konto, bo mam Cię w "zdefiniowanych" ;) jeśli jeszcze swoich nie przelałaś???

Tak, mozesz :) nie przelałam jeszcze bo nie dostałam numeru konta :)

Posted

giselle4 napisał(a):
za łaczony 300zl
zapytam jeszcze pana ktory nam wozi czasem psiaki o koszty
prosze o pomoc
o wsparcie
jeszcze jeden pies by mial dom

300zł wyliczylam za transort pojedynczy Wroclaw- Warszawa, ale to takie luzne przemyslenia ;)
Moze chociaz do Kalisza bysmy Nesce dostarczyli? Do Kalisza mamy w jedna strone okolo 170km - czyli juz mniejszy koszt.

Bonsai, mozesz zapytac o miejsce?

Posted

Dziewczyny, myśle, ze najlepiej jak pieniadze bedzie zbierala Gisella bo ona kieruje akcja i chyba nie obrazi sie, jak przesle Wam jej numer konta.

Sluchajcie, rozmawialam z Elmira o kosztach i transporcie, ona jest chetna na łączony - ja rowniez, bo pomijajac finanse - inny psiak rowniez dostanie szanse. Czekam na konkretna kwote o jakiej mamy rozmawiac i myslimy co dalej.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Przylazłam po banerze Andzike :cool1:

Piękna.... a jaki ma słodziuchny pychol!

Skromne 10zł do transportu dorzucę. Poproszę numer konta.

dziekuje i juz sie robi:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny, myśle, ze najlepiej jak pieniadze bedzie zbierala Gisella bo ona kieruje akcja i chyba nie obrazi sie, jak przesle Wam jej numer konta.

Sluchajcie, rozmawialam z Elmira o kosztach i transporcie, ona jest chetna na łączony - ja rowniez, bo pomijajac finanse - inny psiak rowniez dostanie szanse. Czekam na konkretna kwote o jakiej mamy rozmawiac i myslimy co dalej.

wiesz
ze piesek jest najwazniejszy...i dziekuje Edytko:0

Posted

obraczus87 napisał(a):
Przelalam na konto gisselle - 10zł ode mnie oraz 20zł od Igam (w dwóch osobnych przelewach)

jak tylko bedzie na koncie
zaraz napisze w pierwszym poscie
dziekuje

Posted

Dziewczyny, dzięki za mobilizację :)
Oczywiście rozglądajmy się też głównie za bezpłatnym transportem - na takiej ruchliwej trasie coś się powinno znaleźć;)

Posted

Andzike napisał(a):
Dziewczyny, dzięki za mobilizację :)
Oczywiście rozglądajmy się też głównie za bezpłatnym transportem - na takiej ruchliwej trasie coś się powinno znaleźć;)

tez bym chaciala
chociaz za czesc kosztow

Posted

Patrzyłam, czy przypadkiem nie ma jakiejś wystawy we Wrocku, ale niestety nie.
17.04 jest w Częstochowie.
Na wątku wystawowym pisał ktoś z Legnicy, tylko kto ją w Częstochowie by odebrał? Swoją drogą z Warszawy też ktoś na pewno jedzie.
http://www.dogomania.pl/threads/199975-Cz%C4%99stochowa-krajowa-17.04.2011

Następna wystawa, tym razem międzynarodowa, jest 30.04-1.05 w Opolu
Tu już na pewno więcej osób będzie jechało...

Aaaa, jest i we Wrocławiu. 01.05 owczarków niemieckich