Andzike Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Nawet sie z cioteczką dogo7 chcialam umowic i zabrac jeszcze w laczonym transporcie kudlacza z Wroclawia :) a to o nasza Nesce chodzilo. Ja też się ucieszyłam jak zobaczyłam ten apel na FB :D ale skojarzyłam, że dogo7 działa, żeby pomóc Nesce trafić do mnie :D Quote
Andzike Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Czy wszyscy są już tutaj ? :) Ale prężnie działacie :D :D :D http://www.facebook.com/profile.php?id=100001644833381&ref=ts#!/event.php?eid=194741950563173 Neska, musisz się wyrobić z przyjazdem przed majówką, bo morze czeka ... ;) Quote
giselle4 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Andzike']Czy wszyscy są już tutaj ? :) Ale prężnie działacie :D :D :D http://www.facebook.com/profile.php?id=100001644833381&ref=ts#!/event.php?eid=194741950563173 Neska, musisz się wyrobić z przyjazdem przed majówką, bo morze czeka ... ;) o kurcze,pewnie pierwszy raz w zyciu zobaczy morze:) Quote
fiorsteinbock Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dziewczyny, sypie sie sprawa bo Kalisz juz odpadl, sunia dzisiaj pojechala do Warszawy. Kotek z Wroclawia tez chyba nie pojedzie (wciąż czekam na decyzje), wiec zostaną 2 psy i koszt 210zł na psa. Mam jeszcze nr tel do Pana, ktory jedzie na Warszawe, rano zadzwonie bo dzisiaj juz za pozno. Quote
fochu Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 a kontaktowałyście się z tą Panią? http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=113596355389558&id=1517061505¬if_t=share_comment ja podałam Jej nr pw do Grażyny,do Ciebie też Edytko ale nie wiem czy był jakiś odzew... Quote
fiorsteinbock Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Tak Gosiu, p. Hanna podala mi nr do znajomego, który planuje wyjazd ale dopiero jutro bedzie wiedzial na 100%. Czekamy. Szkoda mi suczki labradora, ktora tez miala jechac ale przy konfiguracji: 2 psy nie stać nas na transport :( Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='fochu']a kontaktowałyście się z tą Panią? http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=113596355389558&id=1517061505¬if_t=share_comment ja podałam Jej nr pw do Grażyny,do Ciebie też Edytko ale nie wiem czy był jakiś odzew... nikt nie telefonowal do mnie:( Quote
giselle4 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Tak Gosiu, p. Hanna podala mi nr do znajomego, który planuje wyjazd ale dopiero jutro bedzie wiedzial na 100%. Czekamy. Szkoda mi suczki labradora, ktora tez miala jechac ale przy konfiguracji: 2 psy nie stać nas na transport :( Edtka nas tez nie stac ale zrobimy wszystko aby Neska pojechala....wszystko:) Quote
ludka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Chcąc wyciagnac sunie ze schronu bez kasy na transport (na Miau to norma, stad moze inaczej na to patrze) kombinowalabym tak: na Transportowym i innych watkach kkanarekk oferuje jutro przewoz Wroclaw - Krakow (bezplatny?). Z Krakowa moglabym przywiezc sunie do Warszawy nawet na swoj koszt, tylko nie jutro, bo mam po pracy weta. Ale zobowiazuje sie jak najszybciej w przyszlym tygodniu pojechac po sunie do Krakowa (nawet po pracy, wtedy bylaby w Wawie ok. 23). Tylko trzeba by pogadac z kkanarekk i ew. szybko znalezc krotki tymczas w Krakowie. Sunia jest lagodna, w pociagu nikogo nie wszamie? To ze swojej strony nie widze problemu. :) Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wow, ludka !!! Dzięki !!! A kiedy planujesz być w Wawie ? Quote
ludka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ja jestem w Wawie, moge jechac do Krakowa, bo to 3 godziny, a nie 6 w jedna strone jak Wroclaw. Tylko zalatwcie transport do Krakowa z kkanarekk i tymczas na chwile dla suni. Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ludka napisał(a):Ja jestem w Wawie, moge jechac do Krakowa, bo to 3 godziny, a nie 6 w jedna strone jak Wroclaw. Tylko zalatwcie transport do Krakowa z kkanarekk i tymczas na chwile dla suni. No to czekamy na dziewczyny z Wrocławia :) Quote
ludka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Malo czasu. Zeby nie przegapic transportu kkanarekk... no i dziewczyny z Wrocka musialyby na jutro wszystko zaplanowac. Tudziez sprawa tymczasu na dzien -dwa. Znamy kogos w Krakowie? Ja tez moge popytac. Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ludka napisał(a):Malo czasu. Zeby nie przegapic transportu kkanarekk... no i dziewczyny z Wrocka musialyby na jutro wszystko zaplanowac. Tudziez sprawa tymczasu na dzien -dwa. Znamy kogos w Krakowie? Ja tez moge popytac. Odnośnie tymczasu w Krakowie już rozpuszczam wici ;) Super, gdyby udało się to wszystko dograć ... Quote
Jasza Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ludko, jesteś nieziemska.. W Krakowie spróbujcie zapytać Asior albo Kenny. Quote
ludka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ja tez juz zaczepiam kogo moge z Krakowa ;) Ale podstawa to jutrzejszy transport, a tu ani kkanarekk, ani Wrocka na horyzoncie jak na zlosc. Quote
ludka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Kkanarekk pisala tez o transporcie na watku krakowskim http://www.dogomania.pl/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków?p=16714543#post16714543 Andzike, moze tam cos napisz, ze poszukiwana kkanarekk (moze ktos ma do Niej kontakt) i tymczas w Krakowie. Ja jestem mniej popularna na Dogo poki co, pewnie Twoja prosba moze wiecej ;) Jasza, dzieki! :) Quote
Jasza Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Napisałam PW do Amigi. Może podpowie do kogo się zwrócić, może zna numer telefonu do KKanarekk... Szukam dalej. I do Soemy. Quote
Jasza Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Soema podała mi numer do KKanarekk. Wysłałam Andzike. To szukamy kogoś kto dwa dni przetrzyma małą w Krakowie?? Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jasza napisał(a):Soema podała mi numer do KKanarekk. Wysłałam Andzike. Wysłałam smsa do Wrocka, żeby dziewczyny weszły na wątek - najlepiej, żeby one dogadały sprawę transportu z kkanarek. Poza tym nadal nie mamy tymczasu w Krk na ten dzień czy dwa :( Quote
kkanarekk Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Hej, jeżeli uda wam się dograć sprawę to nie ma problemu. Mogę zabrać psiaka. Ja będę we Wrocławiu ok 10 rano na endoskopii z moim psem na Uniwersytecie Przyrodniczym on jest na Placu Grunwaldzkim 47. Nie bardzo mogę jeździć po Wrocławiu bo mój pies będzie wymordowany po badaniach ale jakby udało wam się podrzucić psiaka już w okolice uniwersytetu to super. Najlepiej jak będziecie już coś wiedziały zadzwonić do mnie 509217119 Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Kkanarekk, dzięki za zjawienie się na wątku i chęć pomocy :) Czekamy na dziewczyny z Wrocka, no i szukamy tymczasowego tymczasu w Krakowie ... Quote
kkanarekk Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='ludka']Chcąc wyciagnac sunie ze schronu bez kasy na transport (na Miau to norma, stad moze inaczej na to patrze) kombinowalabym tak: na Transportowym i innych watkach kkanarekk oferuje jutro przewoz Wroclaw - Krakow (bezplatny?). Z Krakowa moglabym przywiezc sunie do Warszawy nawet na swoj koszt, tylko nie jutro, bo mam po pracy weta. Ale zobowiazuje sie jak najszybciej w przyszlym tygodniu pojechac po sunie do Krakowa (nawet po pracy, wtedy bylaby w Wawie ok. 23). Tylko trzeba by pogadac z kkanarekk i ew. szybko znalezc krotki tymczas w Krakowie. Sunia jest lagodna, w pociagu nikogo nie wszamie? To ze swojej strony nie widze problemu. :) Żeby była jasność transport oczywiście bezpłatny ;) Quote
ludka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Super ! Dzieki! Andzike, moze napisz PW do osob, ktore wymienila Jasza. Ja mam kompleks liczby postow ;) Quote
kkanarekk Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Bardzo chętnie ale w domu by mnie zabili. Przez jakiś czas muszę przystopować z tymczasami niestety :( napiszcie na wątku krakowskim może ktoś się znajdzie. Napiszcie do Asior może ona coś wymyśli. Może sunia jedną noc spędziłaby w biurze Ktozu? Quote
Recommended Posts