Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówiłam Wam Ciotki, że nie ma co urządzać karkołomnych i kosztownych eskapad na drugi koniec Polski, bo domek sam się znajdzie i sam po nią z drugiego końca przyjedzie :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Mówiłam Wam Ciotki, że nie ma co urządzać karkołomnych i kosztownych eskapad na drugi koniec Polski, bo domek sam się znajdzie i sam po nią z drugiego końca przyjedzie :)

Mówiłaś :)
i super, że miałaś rację. Trzymam kciuki za jutrzejszą sterylkę.

Posted

eliza_sk napisał(a):

...o kurcze mamy dwie Kasandry.....to dobrze:multi::multi::multi::multi:

Posted

Off:

Manifestacja w sprawie schronu w Dyminach
odbędzie się i będzie legalna -

można rozpuszczać wici.

Zbiórka środa, 17 listopada, godz. 11.00,
róg Żelaznej i Sienkiewicza, Kielce.

Pamiętajcie o zniczach.

Posted

Dziś do Ginn przyjechali państwo z Mazur po kociaki - Apisa i Nikę. Jak zobaczyli Alfę to się zakochali po uszy i powiedzieli, że nie wyjeżdżają bez psa. A w drodze była już pancia Alfy ... My z Potter byłyśmy przez manifestację wyłączone z telefonów i Ginn dzwoniła upewnić się, czy Kasia jedzie po sunię, bo jeszcze się z nią nie skontaktowała. Państwo powiedzieli, ze jeśli Kasia nie przyjedzie to wracają z drogi po Alfunię :evil_lol:

Kasia oczywiście dojechała, w drodze powrotnej - jechała przez Jędrzejów i umówiłyśmy się na przekazanie książeczki suni. Zrobiłam fotki na odjezdne. Pancia sunią zachwycona, a Alfunia - teraz Amelka/Melka sprzedała się od pierwszego wejrzenia :loveu:

Posted

Alfunia (Melcia) nie mogła trafić lepiej. Pańcia "uprawiająca sporty", pracująca w domu. Jej cała rodzina posiada boksery. Mieszkanie w bloku ale obok tereny zielone do biegania. Pańcia "zwierzęcolubna". Będzie wspaniale.

Posted

Moim wielkim marzeniem jest aby każda psia historia miała taki happy and jak tu :loveu:
Maleńka powodzenia w nowym domku!!! :kciuki: :loveu::loveu: