eliza_sk Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Tak jak napisałam. Mam dać znać jeśli byłby transport w tamtą stronę - ale nie jestem optymistką w tym temacie, bo to egzotyczny od nas kierunek. Quote
Kamila28 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 co z transportem suni??? mam kogoś kto jedzie trasę Wrocław-Warszawa Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Kamila, to jest trasa świętokrzyskie, aż za Poznań. Z tym, że egzotyczny może nie, bo jak ja z Konina w Bieszczady jechałam to tez przez Wasze tereny. Ile jest od Was do Warszawy dajmy na to? Quote
Akrum Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A ten Jędrzejów jest na trasie Kraków - Warszawa?? Quote
eliza_sk Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Kapsel napisał(a):Kamila, to jest trasa świętokrzyskie, aż za Poznań. Z tym, że egzotyczny może nie, bo jak ja z Konina w Bieszczady jechałam to tez przez Wasze tereny. Ile jest od Was do Warszawy dajmy na to? Egzotyczne w tym znaczeniu, że totalnie nikt z nas tam nie jeździ. Akrum napisał(a):A ten Jędrzejów jest na trasie Kraków - Warszawa?? Tak ten. Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Słuchajcie cioteczki, Elmira wiozła juz nie raz boksie po 800 km. Można z nia się dogadać i ona chętnie pojedzie w umówionym terminie za zwrotem kosztów paliwa. Musi tylko wiedzieć wcześniej i nie będzie problemu. Mozna spytać się Pani czy na to przystaje. Transport się załatwi. Eliza, kiedy boksia będzie gotowa do adopcji? Quote
eliza_sk Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Kapsel napisał(a):Słuchajcie cioteczki, Elmira wiozła juz nie raz boksie po 800 km. Można z nia się dogadać i ona chętnie pojedzie w umówionym terminie za zwrotem kosztów paliwa. Musi tylko wiedzieć wcześniej i nie będzie problemu. Mozna spytać się Pani czy na to przystaje. Transport się załatwi. Eliza, kiedy boksia będzie gotowa do adopcji? Kapselku - już z naszym Żuczkiem pytałam o trasę Wrocław Bydgoszcz - Tarzanki, po kosztach jedyne 400 zł ... Myślisz, że Pani tyle wyłoży. Zapytaj najpierw Elmirę ile będzie kosztowała taka droga. Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zaraz się zapytam Elmiry, ile by wyniosła cała trasa. Quote
kora78 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 jedrzejow poznan szukacie? pies w jedrzejowie? Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tak Koruś tak Jędrzejów świętokrzyskie i Nowy Tomyśl za Poznaniem Quote
kora78 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 wyszlo mi 455km, przez piotrkow, lodz i poznan do szczepona z jaworzna- slaskie, ktory wozi za 50gr za 1km jest 134km, bo przez krakow. czyli daleko musialby nadrabiac jakby do lodzi dowiezc to moglby paptiakole dowiezc, ale piszcie do niego na komorke, czy juz ma auto, albo szukajce jego watku w transportowym ,bo moze tam pisze,ze juz nowe auto ma. przez wroclaw jest 496km, czyli o 50km wiecej. jakby ja dowiezc do katowic- 120km. to ze slaska jezdzi brat ingrid44 i wozi za free czyste pieski, lub Budrysek. za free. do wrocawia. a z wrocka moze tarzanka? to juz jedyne 177km. to przy 50gr tarzank iza 1km, wyjdzie jej w 2 strony... 200zl PKP jakby ja dowiezc na slask. sunie, to pozniej pkp ma fajny dojazd- slask wroclaw. nie wiem, jak wroclaw= nowy tomysl choc pamietajcie,ze traca slask- wroclaw mozecie miec za darmo!!! a do wrocka niech pani pkp dojedzie lub pks- to nie problem wiec szukajcie transportu na slask. koniecznie. Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzięki Koruś Kochana. :Rose::Rose::Rose: Myślę, że Pani nas czyta i przeanalizuje sobie wszystko i da nam znać. Quote
eliza_sk Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Alfa dokładnie jest w Celinach k. Bodzentyna - nie w Jędrzejowie. Quote
kora78 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 a u kogo mieszka sunia? widzialam wpis, jeden albo dwa wpisy osoby, u jakiej ona mieszka? nadal w kojcu, czy juz w domu?? deszcz leje od 3 dni w calym kraju :( Quote
Agnezia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Można by też pomyśleć nad transportem łączonym z innym psiakiem, można by podzielić koszta. Jeśli Pani się zgodzi to zróbcie wizytę, jeśli będzie ok to zapytajcie ile pieniążków może przeznaczyć na transport i będziemy kombinować. Quote
Kapsel Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Agnezia napisał(a):Można by też pomyśleć nad transportem łączonym z innym psiakiem, można by podzielić koszta. Jeśli Pani się zgodzi to zróbcie wizytę, jeśli będzie ok to zapytajcie ile pieniążków może przeznaczyć na transport i będziemy kombinować. Dokładnie Agnezja ma rację! Eliza zadzwonisz do Pani? Quote
eliza_sk Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Ja uważam, że nie ma co aż tak na głowie stawać - my naprawdę mamy tu co robić, a jesteśmy we dwie - nie mam możliwości dowiezienia jej gdziekolwiek, pies jest do odbioru z Bodzentyna. Zaraz wstawiam nowe zdjęcia suni, jutro ogłoszę i dom się na bank znajdzie, bo to wspaniały, młody, pies. My nie mamy finansów na pokrywanie transportów psów, a zresztą jakie jest moje zdanie w tym temacie same wiecie. Quote
Potter Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Bardzo ważne - zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas!!! Quote
eliza_sk Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='kora78']a u kogo mieszka sunia? widzialam wpis, jeden albo dwa wpisy osoby, u jakiej ona mieszka? nadal w kojcu, czy juz w domu?? Nie bardzo rozumiem I część wpisu ... ? Alfa mieszka w kojcu, a dla rozrywki urządzamy polowania na boksera, żeby charty z wprawy nie wyszły :diabloti: Quote
eliza_sk Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Tak, tak - mam Cię !! I bokser padł :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 A teraz fotki do dowodu. Dziś Alfa została zaszczepiona. Quote
Recommended Posts