Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila, to jest trasa świętokrzyskie, aż za Poznań. Z tym, że egzotyczny może nie, bo jak ja z Konina w Bieszczady jechałam to tez przez Wasze tereny. Ile jest od Was do Warszawy dajmy na to?

Posted

Kapsel napisał(a):
Kamila, to jest trasa świętokrzyskie, aż za Poznań. Z tym, że egzotyczny może nie, bo jak ja z Konina w Bieszczady jechałam to tez przez Wasze tereny. Ile jest od Was do Warszawy dajmy na to?

Egzotyczne w tym znaczeniu, że totalnie nikt z nas tam nie jeździ.

Akrum napisał(a):
A ten Jędrzejów jest na trasie Kraków - Warszawa??

Tak ten.

Posted

Słuchajcie cioteczki, Elmira wiozła juz nie raz boksie po 800 km. Można z nia się dogadać i ona chętnie pojedzie w umówionym terminie za zwrotem kosztów paliwa. Musi tylko wiedzieć wcześniej i nie będzie problemu. Mozna spytać się Pani czy na to przystaje. Transport się załatwi.
Eliza, kiedy boksia będzie gotowa do adopcji?

Posted

Kapsel napisał(a):
Słuchajcie cioteczki, Elmira wiozła juz nie raz boksie po 800 km. Można z nia się dogadać i ona chętnie pojedzie w umówionym terminie za zwrotem kosztów paliwa. Musi tylko wiedzieć wcześniej i nie będzie problemu. Mozna spytać się Pani czy na to przystaje. Transport się załatwi.
Eliza, kiedy boksia będzie gotowa do adopcji?

Kapselku - już z naszym Żuczkiem pytałam o trasę Wrocław Bydgoszcz - Tarzanki, po kosztach jedyne 400 zł ... Myślisz, że Pani tyle wyłoży. Zapytaj najpierw Elmirę ile będzie kosztowała taka droga.

Posted

wyszlo mi 455km, przez piotrkow, lodz i poznan
do szczepona z jaworzna- slaskie, ktory wozi za 50gr za 1km jest 134km, bo przez krakow. czyli daleko musialby nadrabiac

jakby do lodzi dowiezc to moglby paptiakole dowiezc, ale piszcie do niego na komorke, czy juz ma auto, albo szukajce jego watku w transportowym ,bo moze tam pisze,ze juz nowe auto ma.

przez wroclaw jest 496km, czyli o 50km wiecej.

jakby ja dowiezc do katowic- 120km. to ze slaska jezdzi brat ingrid44 i wozi za free czyste pieski, lub Budrysek. za free. do wrocawia. a z wrocka moze tarzanka? to juz jedyne 177km. to przy 50gr tarzank iza 1km, wyjdzie jej w 2 strony... 200zl

PKP
jakby ja dowiezc na slask. sunie, to pozniej pkp ma fajny dojazd- slask wroclaw. nie wiem, jak wroclaw= nowy tomysl
choc pamietajcie,ze traca slask- wroclaw mozecie miec za darmo!!! a do wrocka niech pani pkp dojedzie lub pks- to nie problem

wiec szukajcie transportu na slask. koniecznie.

Posted

Można by też pomyśleć nad transportem łączonym z innym psiakiem, można by podzielić koszta. Jeśli Pani się zgodzi to zróbcie wizytę, jeśli będzie ok to zapytajcie ile pieniążków może przeznaczyć na transport i będziemy kombinować.

Posted

Agnezia napisał(a):
Można by też pomyśleć nad transportem łączonym z innym psiakiem, można by podzielić koszta. Jeśli Pani się zgodzi to zróbcie wizytę, jeśli będzie ok to zapytajcie ile pieniążków może przeznaczyć na transport i będziemy kombinować.

Dokładnie Agnezja ma rację! Eliza zadzwonisz do Pani?

Posted

Ja uważam, że nie ma co aż tak na głowie stawać - my naprawdę mamy tu co robić, a jesteśmy we dwie - nie mam możliwości dowiezienia jej gdziekolwiek, pies jest do odbioru z Bodzentyna. Zaraz wstawiam nowe zdjęcia suni, jutro ogłoszę i dom się na bank znajdzie, bo to wspaniały, młody, pies. My nie mamy finansów na pokrywanie transportów psów, a zresztą jakie jest moje zdanie w tym temacie same wiecie.

Posted

[quote name='kora78']a u kogo mieszka sunia? widzialam wpis, jeden albo dwa wpisy osoby, u jakiej ona mieszka?

nadal w kojcu, czy juz w domu??

Nie bardzo rozumiem I część wpisu ... ?

Alfa mieszka w kojcu, a dla rozrywki urządzamy polowania na boksera, żeby charty z wprawy nie wyszły :diabloti: