eliza_sk Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ślicznotka ogłoszona, czekamy :) Wykrywka - dzięki :loveu: Quote
eliza_sk Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dziś już 3 telefony o moją piękność. Jeden sensowny, zaraz idę do dziewczyn z Kielc napisać ws. wizyty w Cedzynie. Pan bardzo sensowny i konkretny, psiarz straszny, sunia miałaby zamieszkać tutaj: http://kielce_tanienoclegi.republika.pl/ Quote
wykrywka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 eliza_sk napisał(a):Dziś już 3 telefony o moją piękność. Mnie to nie dziwi, zaszalałaś eliza_sk z ogłoszeniami :evil_lol:. Dziś po raz pierwszy próbowałam umieszczać ogłoszenia, ale gdzie bym nie weszła, żeby małą ogłosić - to już była :crazyeye:, więc dałam sobie spokój. Odczekam kilka dni, zobaczymy jaki będzie odzew i poogłaszam na innych portalach, gdzie czekam na rejestrację i aktywację konta. Quote
eliza_sk Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 wykrywka napisał(a):Mnie to nie dziwi, zaszalałaś eliza_sk z ogłoszeniami :evil_lol:. Dziś po raz pierwszy próbowałam umieszczać ogłoszenia, ale gdzie bym nie weszła, żeby małą ogłosić - to już była :crazyeye:, więc dałam sobie spokój. Odczekam kilka dni, zobaczymy jaki będzie odzew i poogłaszam na innych portalach, gdzie czekam na rejestrację i aktywację konta. Wykrywko, to to o czym dziś pisałam - albo robię od razu 80 i zalewa nią net, albo nie robię wcale. Bo taka metoda sprawdza się idealnie - gdzie kto nie wlezie ta pies :) Zawsze tak robię, a z ogłoszeniami jestem sama, więc z czasem niełatwo. Właśnie zamawiam na bazarku dla naszych kotów ... bo nie mam na nie czasu. Quote
Akrum Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 eliza_sk masz może maila do tej Pani co miałam robić wizyte? Jeśli tak, podaj mi na pw, popytam w schroniskach niedaleko nas, może mają jakieś młode bokserki. Quote
eliza_sk Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Akrum napisał(a):eliza_sk masz może maila do tej Pani co miałam robić wizyte? Jeśli tak, podaj mi na pw, popytam w schroniskach niedaleko nas, może mają jakieś młode bokserki. Niestety, mam tylko telefon. Może Kapsel ma. Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Jutro wizyta w Cedzynie, szukamy kogoś do wizyty w Jaworznie na Śląsku - macie pomysł ? Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 w samym jaworznie mieszka SzczepOn, ktory robi transporty dogomaniackim psom. zadzwoncie do niego, nie piszcie, bo on na dogo nie siedzi. jego nr jest w dziale transportowym, w jego watku Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 kora78 napisał(a):w samym jaworznie mieszka SzczepOn, ktory robi transporty dogomaniackim psom. zadzwoncie do niego, nie piszcie, bo on na dogo nie siedzi. jego nr jest w dziale transportowym, w jego watku Ale to, że facet robi transporty nie znaczy, że ma doświadczenie w wizytach ... owszem to bardzo miły człowiek, ale nie sądzę, aby już kiedyś robił wizytę. Quote
Iza i Avanti Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 eliza_sk napisał(a):Jutro wizyta w Cedzynie, szukamy kogoś do wizyty w Jaworznie na Śląsku - macie pomysł ? Elizko! Szukam, szukam... Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dzięki Izuś, dobijam się do Ambry, ale nie chce ze mną gadać. Mam namiar na kogoś z Jaworzna, ale to zupełnie obca mi osoba, zaufana, ale ja jej nie znam. Jeśli nie Ambra to skorzystam z niej. Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Ambra, sprawdzi nam Jaworzno. Uwaga, uwaga - to nie Mistrz Yoda, ale słodka Grosia atakujeeee: http://www.dogomania.pl/threads/196201-GROSIA-%C5%9Bliczna-ma%C5%82a-KLUSIA-malutka-PRZYTULANA-sunia-wersja-nakolankowa-...?p=15709093#post15709093 Quote
wykrywka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Znaczy - jest odzew z ogłoszeń ? :lol:. Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 wykrywka napisał(a):Znaczy - jest odzew z ogłoszeń ? :lol:. Tak, staaaale, ogonić się nie mogę od telefonów głupszych bądź mądrzejszych ... W tej chwili do sprawdzenia mam Cedzynę, Jaworzno i Mikołów - ale to blok, więc traktuję awaryjnie. Quote
eliza_sk Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Agnezia napisał(a):Dlaczego blok traktujesz awaryjnie? Bo pierwsze dwa domki brzmią dużo lepiej niż blok 50 m2. Jeśli mam do wyboru coś lepszego to to wybieram :) Quote
Agnezia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 to jeśli jakiś domek nawet w bloku zostanie to skierujesz ich do SOS? Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Agnezia napisał(a):to jeśli jakiś domek nawet w bloku zostanie to skierujesz ich do SOS? Elizko skieruj ich do SOS bokserom, bo Fundacja Pania z Nowego Tomyśla, tez właśnie skierowała na Alfę. Wzajemna pomoc i współpraca bardzo potrzebna!;) Quote
tatankas Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Mój rudzielec mieszka z nami na 63 m w mieszkaniu w bloku na 8 piętrze,wiem,że lepiej by jej nie było wcale w domku,(a mam trójkę dzieci i 4 koszatniczki jeszcze w domu).Nie skreślajcie mieszkań,z mieszkania na pewno nie wywalą na podwórze,jak piesek coś zbroi,nie wygonią do budy lub na łańcuch przed domem.Rozmawiaj z ludźmi,ile osób w domu,ale mieszkania broń boże nie skreślać. Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja też mieszkałam z Kapslem na 42 m, dwoje dzieci, ja i mąż i Kapsel był naprawdę szczęśliwy, a w domu który teraz mamy nie mógł sie długo odnaleźć! Quote
Agnezia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 My mieszkaliśmy w dużym domu z działką, a teraz w bloku na 56 metrach. I Gabi jest bardziej szczęśliwa tu, bo ma więcej spacerów, ma więcej psów do zabawy a nie ujadających burków za siatką. Quote
eliza_sk Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Ale czytajcie ze zrozumieniem - dwójka pierwszych chętnych z rozmowy zrobiła na mnie dobre wrażenie, nie chodzi o warunki lokalowe. Oczywiście, że odeślę. A może podajcie mi od razu linki do Waszych boksiów o podobnym profilu wiekowym, będę ludziom proponowała. Quote
eliza_sk Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Halooo - alarm ! Szukamy kogoś do wizyty we Wrocławiu. Świetnie zapowiadający się domek, młoda pani architekt, blok, miała dwa boksie, więc wie z czym się "je boksera", 90% pracuje w domu. Bardzo miła i psiolubna osoba, z wielkim sercem opowiadała mi o swoich psiakach. Odniosłam najlepsze wrażenie ze wszystkich. Wizyta w Cedzynie - wszystko ok, pan fajowy, ale karmił od zawsze i karmi psiaki chappi ... Ambra sprawdzi Jaworzno, w zanadrzu Mikołów (blok) i Legionowo. Quote
Recommended Posts