Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eliza_sk napisał(a):
Dziś już 3 telefony o moją piękność.

Mnie to nie dziwi, zaszalałaś eliza_sk z ogłoszeniami :evil_lol:. Dziś po raz pierwszy próbowałam umieszczać ogłoszenia, ale gdzie bym nie weszła, żeby małą ogłosić - to już była :crazyeye:, więc dałam sobie spokój. Odczekam kilka dni, zobaczymy jaki będzie odzew i poogłaszam na innych portalach, gdzie czekam na rejestrację i aktywację konta.

Posted

wykrywka napisał(a):
Mnie to nie dziwi, zaszalałaś eliza_sk z ogłoszeniami :evil_lol:. Dziś po raz pierwszy próbowałam umieszczać ogłoszenia, ale gdzie bym nie weszła, żeby małą ogłosić - to już była :crazyeye:, więc dałam sobie spokój. Odczekam kilka dni, zobaczymy jaki będzie odzew i poogłaszam na innych portalach, gdzie czekam na rejestrację i aktywację konta.

Wykrywko, to to o czym dziś pisałam - albo robię od razu 80 i zalewa nią net, albo nie robię wcale. Bo taka metoda sprawdza się idealnie - gdzie kto nie wlezie ta pies :) Zawsze tak robię, a z ogłoszeniami jestem sama, więc z czasem niełatwo.

Właśnie zamawiam na bazarku dla naszych kotów ... bo nie mam na nie czasu.

Posted

eliza_sk masz może maila do tej Pani co miałam robić wizyte?
Jeśli tak, podaj mi na pw, popytam w schroniskach niedaleko nas, może mają jakieś młode bokserki.

Posted

Akrum napisał(a):
eliza_sk masz może maila do tej Pani co miałam robić wizyte?
Jeśli tak, podaj mi na pw, popytam w schroniskach niedaleko nas, może mają jakieś młode bokserki.

Niestety, mam tylko telefon. Może Kapsel ma.

Posted

w samym jaworznie mieszka SzczepOn, ktory robi transporty dogomaniackim psom. zadzwoncie do niego, nie piszcie, bo on na dogo nie siedzi. jego nr jest w dziale transportowym, w jego watku

Posted

kora78 napisał(a):
w samym jaworznie mieszka SzczepOn, ktory robi transporty dogomaniackim psom. zadzwoncie do niego, nie piszcie, bo on na dogo nie siedzi. jego nr jest w dziale transportowym, w jego watku

Ale to, że facet robi transporty nie znaczy, że ma doświadczenie w wizytach ... owszem to bardzo miły człowiek, ale nie sądzę, aby już kiedyś robił wizytę.

Posted

Dzięki Izuś, dobijam się do Ambry, ale nie chce ze mną gadać. Mam namiar na kogoś z Jaworzna, ale to zupełnie obca mi osoba, zaufana, ale ja jej nie znam. Jeśli nie Ambra to skorzystam z niej.

Posted

wykrywka napisał(a):
Znaczy - jest odzew z ogłoszeń ? :lol:.

Tak, staaaale, ogonić się nie mogę od telefonów głupszych bądź mądrzejszych ... W tej chwili do sprawdzenia mam Cedzynę, Jaworzno i Mikołów - ale to blok, więc traktuję awaryjnie.

Posted

Agnezia napisał(a):
to jeśli jakiś domek nawet w bloku zostanie to skierujesz ich do SOS?

Elizko skieruj ich do SOS bokserom, bo Fundacja Pania z Nowego Tomyśla, tez właśnie skierowała na Alfę. Wzajemna pomoc i współpraca bardzo potrzebna!;)

Posted

Mój rudzielec mieszka z nami na 63 m w mieszkaniu w bloku na 8 piętrze,wiem,że lepiej by jej nie było wcale w domku,(a mam trójkę dzieci i 4 koszatniczki jeszcze w domu).Nie skreślajcie mieszkań,z mieszkania na pewno nie wywalą na podwórze,jak piesek coś zbroi,nie wygonią do budy lub na łańcuch przed domem.Rozmawiaj z ludźmi,ile osób w domu,ale mieszkania broń boże nie skreślać.

Posted

My mieszkaliśmy w dużym domu z działką, a teraz w bloku na 56 metrach. I Gabi jest bardziej szczęśliwa tu, bo ma więcej spacerów, ma więcej psów do zabawy a nie ujadających burków za siatką.

Posted

Ale czytajcie ze zrozumieniem - dwójka pierwszych chętnych z rozmowy zrobiła na mnie dobre wrażenie, nie chodzi o warunki lokalowe.

Oczywiście, że odeślę. A może podajcie mi od razu linki do Waszych boksiów o podobnym profilu wiekowym, będę ludziom proponowała.

Posted

Halooo - alarm ! Szukamy kogoś do wizyty we Wrocławiu. Świetnie zapowiadający się domek, młoda pani architekt, blok, miała dwa boksie, więc wie z czym się "je boksera", 90% pracuje w domu. Bardzo miła i psiolubna osoba, z wielkim sercem opowiadała mi o swoich psiakach. Odniosłam najlepsze wrażenie ze wszystkich.

Wizyta w Cedzynie - wszystko ok, pan fajowy, ale karmił od zawsze i karmi psiaki chappi ...

Ambra sprawdzi Jaworzno, w zanadrzu Mikołów (blok) i Legionowo.