Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Elizko miałam się przypomnieć, wiesz o co :razz::razz::razz: Quote
eliza_sk Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Kolejna dzisiejsza zdobycz - Nora - dom potrzebny na wczoraj, bo nie wiem ile tymczas będzie ją trzymał: http://www.dogomania.pl/threads/196811-NORA-m%C5%82oda-PI%C4%98KNA-sunia-OWCZAREK-NIEMIECKI-DLUGOW%C5%81OSY-mix-DS-na-wczoraj-!?p=15776854#post15776854 Quote
Diuna B. Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ale tu u Redzika cichutko :shake:. Więc zgłaszam taki srednio ważny problem ,może bardziej doświadczone cioteczki coś poradzą. Reda ,jak wiadomo kocha cały świat/oprócz kotów:evil_lol:/,ludzi (wszystkich),kocha tak,że po prostu jak ktoś nas mija na spacerze,to sucz na nie --go skacze:angryy:.Oczywiście w jak najlepszych zamiarach,żeby go polizać po twarzy,ale jednak na spacerze jest to problem.Wystarczyło że sąsiad powiedział mi ,,dzień dobry",a kolaczka stała na 2 łapach - no cóż nie każdy sobie tego życzy.Czy ma ktoś jakiś pomysł,jak ją tego oduczyć? Quote
eliza_sk Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 U Redzika cicho, bo to wątek Alfy :) Quote
eliza_sk Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Zdyscyplinowana przez Ginn wstawiam fotki: pojedzona dziewczynka Mela: Quote
Diuna B. Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 No tak pomyliłam wątki :oops::oops::oops: Quote
eliza_sk Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 A ja mam wieści od Alfowej panci, skopiowałam maila i wkleję, bo Kasia tak ładnie o niej pisze: Przesyłam fotki z wieczorka zapoznawczego Meli i Borysa :) jak widać na obrazkach, impreza była bardzo udana. Borys zakochany po uszy nie odstępował małej na krok, pilnował jej jak spała, buzi dawał i dosłownie pozwalał wchodzić sobie na głowę ;) [...] Poza tym codziennie mała poznaje nowych kolegów, biega, cieszy się, ma apetyt, czyli wszystko w najlepszym porządku, dziś byłyśmy odwiedzić znajomych z psem i oczywiście znów odbyło się małe szaleństwo :) Wszystko jest super, Melka bardzo słucha, puszczam ją, żeby sobie biegała i zawsze przychodzi, jak ją wołam, sama wchodzi już do auta, zostaje sama w domu i jeszcze niczego mi nie zdemolowała ;) zostawiam jej coś zawsze do zabawy i gryzienia i jak się zmęczy, idzie grzecznie spać. Zupełnie się nie spodziewałam, że będzie aż tak bezproblemowa... no i ma cudowny charakter boksiowy, a nawet więcej, bo jest łagodna, wesoła, odważna, mądrusia, a przy tym wariatka... nie wiem jak to wszystko się mieści w jednym małym piesku. :) zobaczymy co dalej, jak na razie chyba obydwie jesteśmy bardzo zadowolone (ja na pewno ;) Oto fotorelacja z imprezy: niezła ta mała ... halooo - Ty stary zgredzie nie nadążasz - wstawaj, bawimy się dalej ! Ty nie fikaj pręgusie, zaraz Ci pokażę gdzie Twoje miejsce ... wspólny odpoczynek ... Ty to masz chłopie kondycję - wstawaj !!! przecież ja się otyłości przy Tobie nabawię ... Quote
eliza_sk Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 no nieeee, co za słabeusz ... ale mimo wszystko i tak uważam, że jesteś fajny :) wreszcie zamęczyłem tą małą gówniarę ... może minutę wytrzyma bez ruchu ... halooo - nie śpimy !!! siakaś nagroda ??? Quote
eliza_sk Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 taka jestem śliczna ... hej pręgus - wymiękasz ? kuku - tu jestem ... Quote
Iv_ Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cudna foto - opowieść :loveu: aż buzia sama się cieszy oglądając/czytając jak mała jest szczęśliwa :loveu: :loveu: Quote
Atomowka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Wspaniałe foty a podpisy nadawały im zabawnego charakteru Quote
eliza_sk Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Ale jaka "nasza" Alfunia-Melka mikrutka przy Borysie. On kawał boksia z cudownym ogonem :) Quote
Kapsel Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dziewczynka jak ta-lala, a chłopak tez niczego sobie ;) Quote
eliza_sk Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Kapsel i co z wizytę w naszych okolicach - Madzia załatwiła ? Quote
Kapsel Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dzisiaj o 19.00 odbedzie się, tylko oczywiście problem z transportem do Jeleniej Góry, pani mąż ma cukrzycę, więc w trase jechać nie może.... moze ktoś jedzie od Was?? echh Quote
wykrywka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Super relacja, cudowne zdjęcia :happy1: Quote
Akrum Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 bardzo się cieszę, że małej się trafił tak cudowny domek. Quote
eliza_sk Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Sami zobaczcie, jaka słodycz ... :loveu::loveu::loveu: U nas wszystko dobrze, Mela jest chyba najśmieszniejszym psem świata i wszystkim dookoła poprawia humor. [...] Melka jest zupełnie niekłopotliwa, niczego nie niszczy, jest grzeczna, wesoła i pełna energii. Czasem tylko musimy zamykać psy w oddzielnych pokojach, bo mała miewa momenty, gdy 'wstępuje w nią czort' i tak zapalczywie zachęca Borysa do zabawy, że obawiamy się o bezpieczeństwo konstrukcji domu, gdy dwa psy zaczynają gonitwę przeplataną zapasami ;-) Poza tym, mały aniołek ;-) Quote
Iv_ Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ależ cudownie śpią :loveu::loveu: Boksie to cudowne psiaki :p Quote
kasia_jot Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ale piękny i dopasowany duecik :loveu::loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Niesamowici są, prawda ? On taki potężny, wielki facet, a ona taka delikatna kruszynka. Słodycz w najczystszym wydaniu :loveu: Quote
wykrywka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Bardzo się cieszę, że ślicznotka tak dobrze trafiła :lol:. Quote
Iza i Avanti Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='eliza_sk']Sami zobaczcie, jaka słodycz ... :loveu::loveu::loveu: U nas wszystko dobrze, Mela jest chyba najśmieszniejszym psem świata i wszystkim dookoła poprawia humor. [...] Melka jest zupełnie niekłopotliwa, niczego nie niszczy, jest grzeczna, wesoła i pełna energii. Czasem tylko musimy zamykać psy w oddzielnych pokojach, bo mała miewa momenty, gdy 'wstępuje w nią czort' i tak zapalczywie zachęca Borysa do zabawy, że obawiamy się o bezpieczeństwo konstrukcji domu, gdy dwa psy zaczynają gonitwę przeplataną zapasami ;-) Poza tym, mały aniołek ;-) Cudownie!!!!! Quote
eliza_sk Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Chodź, nie zadawaj się z obcymi ... No mówię coś :mad: Quote
Recommended Posts