Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Aluniu, mam trzymać kciuki? nic nie pokręce? Dogo teraz mi szybko wchodzi ale szkoda mi urlopu na wczytywanie:oops:

Trzymaj Ninuś, trzymaj może to ten właśnie domek :smile::smile::smile:

Posted

Kapsel napisał(a):
Trzymaj Ninuś, trzymaj może to ten właśnie domek :smile::smile::smile:

Dobra Alu! jedną! drugą muszę sprzątać....bo się przemeblowuję a chcę zdążyć przed wyższym VAT-em

...a Eliza ma u mnie kreseczkę;)

Posted

andegawenka napisał(a):

...a Eliza ma u mnie kreseczkę;)

Hmmm cokolwiek to znaczy :)

Ambra sprawdzi Jaworzno, natomiast w nocy dostałam smsa z Wrocławia - sprawa się nieco komplikuje, wizytę na tę chwilę wstrzymujemy, wieczorem będę miała decyzję. Wielka szkoda byłaby, bo domek zapowiadał się super.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Hmmm cokolwiek to znaczy :)

Ambra sprawdzi Jaworzno, natomiast w nocy dostałam smsa z Wrocławia - sprawa się nieco komplikuje, wizytę na tę chwilę wstrzymujemy, wieczorem będę miała decyzję. Wielka szkoda byłaby, bo domek zapowiadał się super.

bo mieszkam w bloku:lol: a boksery to piecuchy;)
...co jest z tym odwoływaniem. Jak się rozmyślają to tylko SMS. Prawda Jolu - miałyśmy ostatnio taką sytuację:shake: Mam jednak nadzieję na pomyślne zakończenie akcji...

Posted

kora78 napisał(a):
do mnie tez czasem jacys wariaci dzwonia w srodku nocy o psa, albo pisza sms. brak kultury. do rana mozna poczekac, to nie jest sprawa zycia i smierci.

dlatego nigdy bym nie pomyślała ze ten esemesiak był w nocy:lol:

Posted

No i się doczekaliśmy - Alfunia zostanie wrocławianką :) Domek sprawdzony, wszystko super. Odległość nie stanowi dla panci żadnego problemu, wsiada i jedzie po wariatkę. W poniedziałek sterylka, w piątek wyjazd.

Teraz najtrudniejsze zadanie ... powiadomić pozostałych, ze nic z tego - nienawidzę tego.

Czy jesteście zainteresowane domem dobrym w Cedzynie, ale karmiącym chappi ? Dom po kontroli, być może uda się namówić na inną dietę, ale wątpliwa sprawa, bo karmi tym od zawsze.

Posted

[quote name='eliza_sk']No i się doczekaliśmy - Alfunia zostanie wrocławianką :) Domek sprawdzony, wszystko super. Odległość nie stanowi dla panci żadnego problemu, wsiada i jedzie po wariatkę. W poniedziałek sterylka, w piątek wyjazd.

Teraz najtrudniejsze zadanie ... powiadomić pozostałych, ze nic z tego - nienawidzę tego.

Czy jesteście zainteresowane domem dobrym w Cedzynie, ale karmiącym chappi ? Dom po kontroli, być może uda się namówić na inną dietę, ale wątpliwa sprawa, bo karmi tym od zawsze.

super :multi:

Co do chappi , to ja bym aż tak bardzo nie była na nie .... znam psiaki które żyją już ho ho i są na chappi , znajomych dobermanka zmarła w wieku 12 lat i jadła tylko tą karme

Posted

Mój rudzielec stary był karmiony karmą biedronkową,chapi było jako przysmaki.Teraz nigdy bym swojej młodej nie dała tych świństw,chyba,że innym psiakom z miski ukradnie(u znajomej,albo u siostry).Bokserka moja odeszła w wieku 10 lat na białaczkę,tak to wcześniej nie było z nią żadnych problemów,a 10 lat dla boksera to i tak dużo.Dobrze chociaż,że karmią suchą zbilansowaną(byle jaką ale jednak)a nie jak niektórzy resztkami ze stołu lub najtańszymi kośćmi.

Też bym nie skreślała takiego domku.

Posted

[quote name='eliza_sk']Ale jeśli mam w czym wybierać, to wybieram dom bez zastrzeżeń, bo priorytetem jest dla mnie dobro psa.

ano to oczywiste ;)

Komu mam przekazać bokserze namiary na domki ?

najlepiej Kapselkowi , ona przekaże zainteresowanym

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ale jeśli mam w czym wybierać, to wybieram dom bez zastrzeżeń, bo priorytetem jest dla mnie dobro psa.

Komu mam przekazać bokserze namiary na domki ?

Elizko, daj mi namiary, ja przekaże skrupulatnie tam gdzie trzeba, czyli szefostwu Fundacji

Posted

czyli to ten dom od smsa w srodku nocy? nie mieli sie rozmyslac? pare godz i juz wiadomo? ale ekspres. oby te szybkie zmiany nie powtarzaly sie w przyszlosci.

a 8 miesieczna sunie mozna juz sterylizowac????? mnie sie wydawalo, ze nie.

ciesze sie,ze domek tak blisko :) tuz, tuz

Posted

kora78 napisał(a):
czyli to ten dom od smsa w srodku nocy? nie mieli sie rozmyslac? pare godz i juz wiadomo? ale ekspres. oby te szybkie zmiany nie powtarzaly sie w przyszlosci.

a 8 miesieczna sunie mozna juz sterylizowac????? mnie sie wydawalo, ze nie.

ciesze sie,ze domek tak blisko :) tuz, tuz

Koro - znam temat i przyczynę ew. zmiany decyzji i nie uważam, żeby to miało stanowić przeszkodę - bo to nie było na zasadzie chcę, czy nie chcę psa i "jaka ja jestem niezdecydowana". Chodziło o innego typu problem, który zupełnie przestał istnieć.

Dziś również rozmawiałam z domkiem - właściwie już od południa było wiadomo, że decyzja będzie pozytywna. To był telefon z serii - tak, ja chcę im dać mojego psa - wiedziałam to, a nie musieli mi udowadniać, że powinnam im go dać. P. Ewa z boksiowej fundacji mieszka w sąsiedztwie i po dzisiejszej wizycie powiedziała mi, żebym pakowała rudzielca :)

Kapselku - namiary Wam oczywiście przekażę, ale żeby nie zapeszyć dopiero jak Alfa pojedzie, ok ?