kora78 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 i xmartix, demi, ulvhedin. nic tylko wejsc w dzial dolnoslaskie i tam pisac. Quote
jostel5 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jakkolwiek-będzie dobrze!:)Wy,boksiowe cioteczki, zgrane jesteście tak,że aż Wam zazdroszczę (pozytywnie;)) Zaciskam kciukasy! Quote
eliza_sk Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Tak, ale szukałam kogoś po boksiowej linii :) Na jutro już jest umówiona Ewa Sz. - członek zarządu boksiowej fundacji. Quote
kasia_jot Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 W związku z powyższym mocno trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Aluniu, mam trzymać kciuki? nic nie pokręce? Dogo teraz mi szybko wchodzi ale szkoda mi urlopu na wczytywanie:oops: Quote
Kapsel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 andegawenka napisał(a):Aluniu, mam trzymać kciuki? nic nie pokręce? Dogo teraz mi szybko wchodzi ale szkoda mi urlopu na wczytywanie:oops: Trzymaj Ninuś, trzymaj może to ten właśnie domek :smile::smile::smile: Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kapsel napisał(a):Trzymaj Ninuś, trzymaj może to ten właśnie domek :smile::smile::smile: Dobra Alu! jedną! drugą muszę sprzątać....bo się przemeblowuję a chcę zdążyć przed wyższym VAT-em ...a Eliza ma u mnie kreseczkę;) Quote
eliza_sk Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 andegawenka napisał(a): ...a Eliza ma u mnie kreseczkę;) Hmmm cokolwiek to znaczy :) Ambra sprawdzi Jaworzno, natomiast w nocy dostałam smsa z Wrocławia - sprawa się nieco komplikuje, wizytę na tę chwilę wstrzymujemy, wieczorem będę miała decyzję. Wielka szkoda byłaby, bo domek zapowiadał się super. Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 eliza_sk napisał(a):Hmmm cokolwiek to znaczy :) Ambra sprawdzi Jaworzno, natomiast w nocy dostałam smsa z Wrocławia - sprawa się nieco komplikuje, wizytę na tę chwilę wstrzymujemy, wieczorem będę miała decyzję. Wielka szkoda byłaby, bo domek zapowiadał się super. bo mieszkam w bloku:lol: a boksery to piecuchy;) ...co jest z tym odwoływaniem. Jak się rozmyślają to tylko SMS. Prawda Jolu - miałyśmy ostatnio taką sytuację:shake: Mam jednak nadzieję na pomyślne zakończenie akcji... Quote
eliza_sk Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Andegawenko, ciężko, żeby o 1 w nocy Pani do mnie dzwoniła - więc wysłała smsa, zadzwoniła do mnie dziś rano. Quote
kora78 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 do mnie tez czasem jacys wariaci dzwonia w srodku nocy o psa, albo pisza sms. brak kultury. do rana mozna poczekac, to nie jest sprawa zycia i smierci. Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 kora78 napisał(a):do mnie tez czasem jacys wariaci dzwonia w srodku nocy o psa, albo pisza sms. brak kultury. do rana mozna poczekac, to nie jest sprawa zycia i smierci. dlatego nigdy bym nie pomyślała ze ten esemesiak był w nocy:lol: Quote
eliza_sk Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 No i się doczekaliśmy - Alfunia zostanie wrocławianką :) Domek sprawdzony, wszystko super. Odległość nie stanowi dla panci żadnego problemu, wsiada i jedzie po wariatkę. W poniedziałek sterylka, w piątek wyjazd. Teraz najtrudniejsze zadanie ... powiadomić pozostałych, ze nic z tego - nienawidzę tego. Czy jesteście zainteresowane domem dobrym w Cedzynie, ale karmiącym chappi ? Dom po kontroli, być może uda się namówić na inną dietę, ale wątpliwa sprawa, bo karmi tym od zawsze. Quote
Alicja Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='eliza_sk']No i się doczekaliśmy - Alfunia zostanie wrocławianką :) Domek sprawdzony, wszystko super. Odległość nie stanowi dla panci żadnego problemu, wsiada i jedzie po wariatkę. W poniedziałek sterylka, w piątek wyjazd. Teraz najtrudniejsze zadanie ... powiadomić pozostałych, ze nic z tego - nienawidzę tego. Czy jesteście zainteresowane domem dobrym w Cedzynie, ale karmiącym chappi ? Dom po kontroli, być może uda się namówić na inną dietę, ale wątpliwa sprawa, bo karmi tym od zawsze. super :multi: Co do chappi , to ja bym aż tak bardzo nie była na nie .... znam psiaki które żyją już ho ho i są na chappi , znajomych dobermanka zmarła w wieku 12 lat i jadła tylko tą karme Quote
tatankas Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mój rudzielec stary był karmiony karmą biedronkową,chapi było jako przysmaki.Teraz nigdy bym swojej młodej nie dała tych świństw,chyba,że innym psiakom z miski ukradnie(u znajomej,albo u siostry).Bokserka moja odeszła w wieku 10 lat na białaczkę,tak to wcześniej nie było z nią żadnych problemów,a 10 lat dla boksera to i tak dużo.Dobrze chociaż,że karmią suchą zbilansowaną(byle jaką ale jednak)a nie jak niektórzy resztkami ze stołu lub najtańszymi kośćmi. Też bym nie skreślała takiego domku. Quote
eliza_sk Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Ale jeśli mam w czym wybierać, to wybieram dom bez zastrzeżeń, bo priorytetem jest dla mnie dobro psa. Komu mam przekazać bokserze namiary na domki ? Quote
tatankas Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Najlepiej do Germaine chyba by było. Quote
Alicja Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='eliza_sk']Ale jeśli mam w czym wybierać, to wybieram dom bez zastrzeżeń, bo priorytetem jest dla mnie dobro psa. ano to oczywiste ;) Komu mam przekazać bokserze namiary na domki ? najlepiej Kapselkowi , ona przekaże zainteresowanym Quote
Kapsel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 eliza_sk napisał(a):Ale jeśli mam w czym wybierać, to wybieram dom bez zastrzeżeń, bo priorytetem jest dla mnie dobro psa. Komu mam przekazać bokserze namiary na domki ? Elizko, daj mi namiary, ja przekaże skrupulatnie tam gdzie trzeba, czyli szefostwu Fundacji Quote
kora78 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 czyli to ten dom od smsa w srodku nocy? nie mieli sie rozmyslac? pare godz i juz wiadomo? ale ekspres. oby te szybkie zmiany nie powtarzaly sie w przyszlosci. a 8 miesieczna sunie mozna juz sterylizowac????? mnie sie wydawalo, ze nie. ciesze sie,ze domek tak blisko :) tuz, tuz Quote
eliza_sk Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 kora78 napisał(a):czyli to ten dom od smsa w srodku nocy? nie mieli sie rozmyslac? pare godz i juz wiadomo? ale ekspres. oby te szybkie zmiany nie powtarzaly sie w przyszlosci. a 8 miesieczna sunie mozna juz sterylizowac????? mnie sie wydawalo, ze nie. ciesze sie,ze domek tak blisko :) tuz, tuz Koro - znam temat i przyczynę ew. zmiany decyzji i nie uważam, żeby to miało stanowić przeszkodę - bo to nie było na zasadzie chcę, czy nie chcę psa i "jaka ja jestem niezdecydowana". Chodziło o innego typu problem, który zupełnie przestał istnieć. Dziś również rozmawiałam z domkiem - właściwie już od południa było wiadomo, że decyzja będzie pozytywna. To był telefon z serii - tak, ja chcę im dać mojego psa - wiedziałam to, a nie musieli mi udowadniać, że powinnam im go dać. P. Ewa z boksiowej fundacji mieszka w sąsiedztwie i po dzisiejszej wizycie powiedziała mi, żebym pakowała rudzielca :) Kapselku - namiary Wam oczywiście przekażę, ale żeby nie zapeszyć dopiero jak Alfa pojedzie, ok ? Quote
Soema Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Super, że się jej tak szybko udało. Trzymam kciuki za podróż. :) Quote
Recommended Posts