Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trop napisał(a):
Perfi daj proszę znać wcześniej jakoś się zgadamy, aczkolwiek w piątek będę prawdopodobnie dopiero ok 22:00 bo jadę do Mordy. Zatem prawdopodobnie może sobota by nam obu pasowała? :)

ok :) poglaskaj Morduchne ode mnie :cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakaty są wzdłuż błoni i pojedyncze w miejscach w których bywałam... :eviltong: Trop czy je można kserowac?? Bo chciałam dac trochę dziewczynom w pon a nie wiem czy dam rade do pon się z Tobą spotkac... Chyba, że przyjedziesz ok 15:30 pod bagatele w pon ;)

Posted

Patia, dzięki za plakatów wieszanie i zdjęcia !:loveu:

Jagienko, Tobie też wielkie dzięki za kolejne wieszanie :loveu:
Jutro mam spotkać się rano z Perfi i jej przekazać kolejną porcję plakatów, bo powiedziała, że się z Tobą podzieli. Ja pracuję codziennie do 17:00 także o 15:30 nijak nie mogę się spotkać.

Mogę tez przesłać plakat emailem, gdyby kopii zabrakło.

Posted

Trop ja poprosze moze na [email protected] link do plakatu bo w bielsku w domu rodzinnym mojego TZ jest drukarka laserowa to wydrukuje, bo nie wiem dokladnie o ktorej bede jutro jechac, jeszcze musze dziadka odwiesc do rodzicow tak wiec nie chce Cie trzymac :)

Posted

wiecie co, to jest straszne...
gdyby nie miała łapy, oczu, albo gowy to byloby chyba łatwiej o dom....
chwała bokseromaniakom ze opłacili spora czesc hotelu i wszystkim wplacajacym...
mysle ze aukcja musi byc wyrozniona
trop, chyba lepiej byloby gdybys wplacila na konto allegrowe black sheep 14 zl bo tyle kosztuje taka aukcja, a wniki sa lepsze z reguly
choc nawet po szczeniaki nikt nie dzwoni

Posted

słuchajcie jeżeli mi pozwolicie, to może ja ją wystawie na allegro, jednak mam sporo odwiedzających bokseromaniaków na allegro, może.....
nie chce nikogo urazić, czy coś, ale może?

Posted

AgaiTheta napisał(a):
słuchajcie jeżeli mi pozwolicie, to może ja ją wystawie na allegro, jednak mam sporo odwiedzających bokseromaniaków na allegro, może.....
nie chce nikogo urazić, czy coś, ale może?

Myślę, że nikt się nie obrazi, przecież tu nie konkurs piękności. Jestem za każdą akcją, która zwiększa szanse suni na DOBRY dom :)

Mordka może mieć dwie aukcje jedną black sheep (daj mi proszę znać dokładnie gdzie wpłacić pieniążki żeby wyróżnić aukcję) oraz aukcję u Ciebie AgaiTheta :)

Posted

kiwi napisał(a):
wiecie co, to jest straszne...
gdyby nie miała łapy, oczu, albo gowy to byloby chyba łatwiej o dom....

Takie zdjęcia zrobiłam szczeniakom, że wyglądaja jakby nie miały niektórych członków, może szybciej dom dzieki temu znajdą... :lol:

Posted

Trop napisał(a):

Mordka może mieć dwie aukcje jedną black sheep (daj mi proszę znać dokładnie gdzie wpłacić pieniążki żeby wyróżnić aukcję) oraz aukcję u Ciebie AgaiTheta :)

Nie może mieć dwóch, bo za takie dublowanie zawieszają konta. Ale możemy ją wstawiać na zmiane. Ja już tyle razy wystawiała, i jakoś nie mam szczęścia:( Ale oczywiście mogę wznowić aukcje, to żaden problem:)

Posted

Bardzo bardzo trzymamy za tę biedaczkę troszkę nieznośną. :cool3: