Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś u suczki, podobno ochrypła od szczekania. Bardzo się rozszczekała od kiedy wróciła do hotelu. Nie dziwię jej się.

W przyszłym tygodniu będzie szczepiona przeciw wściekliźnie.

Tekst wysłałam do mar.gajko do weryfikacji, powinnam go mieć z powrotem jutro. zrobię plakat na bazie tego, który przyrządziła magdarynka, a jeśli mi się nie uda to się do magdarynki jeszcze raz uśmiechnę ;) I black_sheep, prześlę Tobie do zrobienia nowego allegro.

W dalszym ciągu proszę o wsparcie finansowe :modla::modla::modla:- muszę zapłacić za wrzesień hotelik: 17 dni = 255zł

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trop - Ty mi już raz dziękowałaś (a wpłaciłam tylko raz i to niewiele) niestety nie będę mogła wspomóc Was ponownie, bo pewnie wkrótce zawiozę do hoteliku kolejne boksie - nieszczęście , które jest w krakowskim schronisku (Maxa):shake: :shake:

Posted

Hello,

tak plakat gotowy, dzięki Memifej :) :) :)

zmieniłam tylko jedno słówko.

Rozwiesiłam juz trochę wczoraj.

Jesli ktoś chciałby mi pomóc w rozwieszaniu, byłoby fajnie ;)

Posted

Sunia jest w hotelu. Ochrypła od szczekania :-(:-( Jeżdżę do niej teraz 2 razy w tygodniu. Spacerują z nią również mar.gajko i Luiza :) :)

Sierpień zapłacony, za wrzesień wpłaciłam w poniedziałek 200zł.
Zaszczepiłam ją na wściekliznę, w przyszłym tygodniu chcę zrobić pozostałe szczepienia, ponieważ niestety jej stara książeczka zdrowia nie dotarła do mnie.

Był na razie jeden telefon, okazało się, ze facet szuka swojej zaginionej suczki.

Ponawiam zapytanie, czy ktoś pomógł by mi w rozwieszaniu plakatów? Bardzo proszę !

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Powiedz jaki dług jest? Uzbierało się na AFN troszkę pieniążków na boksie, podam potrzebę Mordki.

Całe finanse Mordki aktualizuję w pierwszym poscie tego wątku - strona 1

Posted

black_sheep, wystaw proszę jeszcze raz taką samą :)

na razie miałam tylko 1 telefon (a sunia była na allegro i 70 plakatów zdołałam póki co rozwiesić)

jest cienko, a sunia wciąż źle znosi hotel, po tej nieudanej adopcji, trzeba ją na siłę wciskać do boksu po spacerach i ochrypła od szczekania :-( :-( :-(