black sheep Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Z kąd ten telefon? Tropik mów!! Co mówili? Skąd są? Quote
Trop Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Kraków, mąż, żona, syn 11 lat, dom, mieli mieszańca boksera, który zmarł w wieku 16 lat. Wzięli go od kogoś, kiedy pies miał 7 lat. Posłałam im zdjęcia i filmiki (zrobione kamerką w telefonie). Mamy się umówić na spotkanie. Brzmiała jakby była b. zainteresowana. Sentyment + doświadczenie. Hmmm. rozmarzyłam się :x-mas: Quote
Jagienka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Trop, no nie wiesz o co chodzi black_sheep??!! :cool3: No jej chodzi o to czy Ci ludzie wiedzą o Mordce z allegro... :eviltong: TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
black sheep Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 hehe Jagienko, o to też, ale to nie jest przecież najważniejsze! Ale ty jesteś:) Jejku wydaje mi się że Morda nasza przypadnie im do gustu! Niech się psinka juz pakuje!:) Quote
Trop Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 hmm, jakby to powiedzieć, black_sheep, ten telefon był z plakatu z Prądnika :roll::lol: wczoraj wysłałam foty i filmiki do tego obiecującego domku, ale do tej pory nie zadzwonili. Nie wiem czy się naradzają, ustalają przyjazd, czy już zrezygnowali :cry: dzwoniła też jedna pani z ogłoszenia z Wyborczej, ale nie mogłam rozmawiać akurat i prosiłam o tel koło 22:00. Zobaczymy. :roll: Jadę jutro znów do suni na spacerek. mar gajko i Luiza powiedziały, że spryskają Mordkę frontlinem ze swojej dużej butli za friko, a w niedzielę, chcę ją odrobaczyć. A potem szczepienia, niestety poprzedni właściciele nawet nie dostarczyli książeczki :angryy:. Trzeba więc zakładać, że sunia na nic nie jest szczepiona :( Chciałabym też jej w wyprawce przynajmniej obrożę ze smyczą kupić. Tak sobie myślę, że jak już będzie miała swoją obróżkę i smycz, to domek szybciej się znajdzie ;) Znówi ponawiam prośbę o wsparcie finansowe , niestety takie są realia, że muszę prosić :oops: A Morda jest taka fajna, że sama powoli się w niej zakoch uję :loveu: :iloveyou: PS. Czy w forum jest jakaś cenzura automatyczna? nie mogłam ostatniego słowa (tego podkreślonego) zapisać, bo ciągle gwiazdki mi się pojawiały w środku, aż zdałam sobie sprawę, że te literki wygwiazdkowane ułożyły się w brzydki wyraz.:lol: Quote
black sheep Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No nie z prądnika? Jak ja to przeżyje;):P Mam nadzieje ze państwo wkrótce się odezwą Quote
black sheep Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Trop napisał(a): PS. Czy w forum jest jakaś cenzura automatyczna? nie mogłam ostatniego słowa (tego podkreślonego) zapisać, bo ciągle gwiazdki mi się pojawiały w środku, aż zdałam sobie sprawę, że te literki wygwiazdkowane ułożyły się w brzydki wyraz.:lol: Zako****e zako****e hehe nie widziałam o tym:) ale śmieszne, już nawet zakochac się nie można:) Quote
Trop Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Byłam u suni wczoraj wieczorem. Poszłyśmy na spacerek i pokazała mi, że jak chce to potrafi chodzić przy nodze :evil_lol: mądra bestyjka :lol: Nie można jej zbyt wylewnie chwalić, bo bardzo wylewnie się odwdzięcza, obskakuje, podskakuje jak może, dziewczynka słodka :) Dzięki uprzejmości mar.gajko i Luizy Mordka została wczoraj wyfrontline'owana. Dziękujemy :) Suczce nie za bardzo się to podobało, ale wystarczyła chwila negocjacji (głaski za uszkiem), żeby pozwoliła nam na dokonanie koniecznych czynności :lol: Sunia przypomina się i prosi o dobry domek !!! Quote
boksiedwa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Trop daj jakieś namiary do plakatu może kogoś bidula za serce złapie? Najlepiej na pw Quote
Trop Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 wszystkie namiary są na pierwszej stronie wątku, również link do plakatu :) Quote
Trop Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Dlaczego nikt nie chce tej kochanej suni? :cry: :cry: :cry: Quote
black sheep Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 bo taki jest ten nasz porypany świat! Quote
Trop Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Byłam dziś u suni, godzinny spacerek żeśmy sobie zrobiły. Bardzo lubi bawić się patykiem :) dostała nowy kocyk. A ludzie, którzy dzwonili, nie odzywają się. Chyba przepadli z kretesem :-( :-( Quote
black sheep Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No tak, nie ma co się łudzić, już pewnie nie zadzwonią, ale są jeszcze inni ludzie... Quote
Trop Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Zastanawiam się, czy nie wziąć jej do siebie na tymczas. AgaG to zasugerowała. Boję się trochę, bo mam w domu koty, które psa na oczy nie widziały, ale ludzie mówią, że możnaby spróbować. :roll: Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Weź ją weź na tymczas, a poza tym może uda się do "Kundla burego" w piatek ją wziać pokazać. W programie trzeba być o 18 najpóźniej. Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 no jakąś sunię trzeba wziać:lol::diabloti: a "moja" grubcia to niestety odpada ze względu na stosunek do kobiet. :placz:psy trzeba porozdzielać sunią. Taki przekładaniec mały... Quote
Trop Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 A więc przyklepane! Morda jedzie do programu "Kundel bury i kocury" !!!:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: [SIZE=2] Poprzedniego dnia Morda przyjeżdża do mnie na tymczas. Ludzie trzymajcie kciuki, żeby się z kotami zgodziła! (ona wychowana z kotem, ale moje koty psa nie widziały nigdy) :crazyeye: No ale rozmawiałam z AgąG, która to zaproponowała i paroma innymi osobami i z weterynarzem i się zdecydowałam. Quote
Trop Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Dzięki Camarze Morda pojawiła się w Gazecie Wyborczej :) , ale niestety z tego ogłoszenia dostałam słownie 1/2 telefonu. Zadzwoniła kobieta z zastrzeżonego numeru, rozmowa przerwała się w pół zdania (jak gdyby padła komórka) i więcej sie nie odezwała. :( Quote
Trop Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Dzięki Gabrielli i Faro za pomoc finansową :Rose: :) Wydatki są spore. Na pierwszej stronie aktualizuję finanse. Jeszcze nie umieściłam tam zapłaty za wrześniowy hotel (może w czwartek hotel się skończy na dobre - zobaczymy ;) )i jeszcze podam ile zapłaciłam za Purinę dog chow, 15kg, które kupiłam Mordce na pobyt w moim domu. Te wydatki poważnie obciążyły mój budżet, także jeszcze się do Was uśmiechnę o wsparcie :oops: Trzymajmy kciuki za Mordkę w piątek. :) Quote
Recommended Posts