Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kraków, mąż, żona, syn 11 lat, dom, mieli mieszańca boksera, który zmarł w wieku 16 lat. Wzięli go od kogoś, kiedy pies miał 7 lat. Posłałam im zdjęcia i filmiki (zrobione kamerką w telefonie). Mamy się umówić na spotkanie. Brzmiała jakby była b. zainteresowana. Sentyment + doświadczenie. Hmmm. rozmarzyłam się :x-mas:

Posted

Trop, no nie wiesz o co chodzi black_sheep??!! :cool3: No jej chodzi o to czy Ci ludzie wiedzą o Mordce z allegro... :eviltong:
TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!:kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

hmm, jakby to powiedzieć, black_sheep, ten telefon był z plakatu z Prądnika :roll::lol:

wczoraj wysłałam foty i filmiki do tego obiecującego domku, ale do tej pory nie zadzwonili. Nie wiem czy się naradzają, ustalają przyjazd, czy już zrezygnowali :cry:

dzwoniła też jedna pani z ogłoszenia z Wyborczej, ale nie mogłam rozmawiać akurat i prosiłam o tel koło 22:00. Zobaczymy. :roll:

Jadę jutro znów do suni na spacerek. mar gajko i Luiza powiedziały, że spryskają Mordkę frontlinem ze swojej dużej butli za friko, a w niedzielę, chcę ją odrobaczyć. A potem szczepienia, niestety poprzedni właściciele nawet nie dostarczyli książeczki :angryy:. Trzeba więc zakładać, że sunia na nic nie jest szczepiona :(

Chciałabym też jej w wyprawce przynajmniej obrożę ze smyczą kupić. Tak sobie myślę, że jak już będzie miała swoją obróżkę i smycz, to domek szybciej się znajdzie ;)

Znówi ponawiam prośbę o wsparcie finansowe , niestety takie są realia, że muszę prosić :oops:

A Morda jest taka fajna, że sama powoli się w niej zakoch uję :loveu: :iloveyou:

PS. Czy w forum jest jakaś cenzura automatyczna? nie mogłam ostatniego słowa (tego podkreślonego) zapisać, bo ciągle gwiazdki mi się pojawiały w środku, aż zdałam sobie sprawę, że te literki wygwiazdkowane ułożyły się w brzydki wyraz.:lol:

Posted

Trop napisał(a):

PS. Czy w forum jest jakaś cenzura automatyczna? nie mogłam ostatniego słowa (tego podkreślonego) zapisać, bo ciągle gwiazdki mi się pojawiały w środku, aż zdałam sobie sprawę, że te literki wygwiazdkowane ułożyły się w brzydki wyraz.:lol:

Zako****e zako****e
hehe nie widziałam o tym:) ale śmieszne, już nawet zakochac się nie można:)

Posted

Byłam u suni wczoraj wieczorem. Poszłyśmy na spacerek i pokazała mi, że jak chce to potrafi chodzić przy nodze :evil_lol: mądra bestyjka :lol:

Nie można jej zbyt wylewnie chwalić, bo bardzo wylewnie się odwdzięcza, obskakuje, podskakuje jak może, dziewczynka słodka :)

Dzięki uprzejmości mar.gajko i Luizy Mordka została wczoraj wyfrontline'owana. Dziękujemy :) Suczce nie za bardzo się to podobało, ale wystarczyła chwila negocjacji (głaski za uszkiem), żeby pozwoliła nam na dokonanie koniecznych czynności :lol:

Sunia przypomina się i prosi o dobry domek !!!

Posted

Byłam dziś u suni, godzinny spacerek żeśmy sobie zrobiły. Bardzo lubi bawić się patykiem :) dostała nowy kocyk.
A ludzie, którzy dzwonili, nie odzywają się. Chyba przepadli z kretesem :-( :-(

Posted

Zastanawiam się, czy nie wziąć jej do siebie na tymczas. AgaG to zasugerowała. Boję się trochę, bo mam w domu koty, które psa na oczy nie widziały, ale ludzie mówią, że możnaby spróbować. :roll:

Posted

Weź ją weź na tymczas, a poza tym może uda się do "Kundla burego" w piatek ją wziać pokazać. W programie trzeba być o 18 najpóźniej.

Posted

no jakąś sunię trzeba wziać:lol::diabloti: a "moja" grubcia to niestety odpada ze względu na stosunek do kobiet. :placz:psy trzeba porozdzielać sunią. Taki przekładaniec mały...

Posted

A więc przyklepane!
Morda jedzie do programu
"Kundel bury i kocury" !!!:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb:
[SIZE=2]
Poprzedniego dnia Morda przyjeżdża do mnie na tymczas. Ludzie trzymajcie
kciuki, żeby się z kotami zgodziła! (ona wychowana z kotem, ale moje koty psa nie widziały nigdy) :crazyeye:
No ale rozmawiałam z AgąG, która to zaproponowała i paroma innymi osobami i z weterynarzem i się zdecydowałam.

Posted

Dzięki Camarze Morda pojawiła się w Gazecie Wyborczej :) , ale niestety z tego ogłoszenia dostałam słownie 1/2 telefonu. Zadzwoniła kobieta z zastrzeżonego numeru, rozmowa przerwała się w pół zdania (jak gdyby padła komórka) i więcej sie nie odezwała. :(

Posted

Dzięki Gabrielli i Faro za pomoc finansową :Rose: :)

Wydatki są spore. Na pierwszej stronie aktualizuję finanse. Jeszcze nie umieściłam tam zapłaty za wrześniowy hotel (może w czwartek hotel się skończy na dobre - zobaczymy ;) )i jeszcze podam ile zapłaciłam za Purinę dog chow, 15kg, które kupiłam Mordce na pobyt w moim domu.
Te wydatki poważnie obciążyły mój budżet, także jeszcze się do Was uśmiechnę o wsparcie :oops:

Trzymajmy kciuki za Mordkę w piątek. :)