Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mordka czuje się nieco lepiej. Przestała już tak szczekać bidula i trochę odzyskała głos. Czekamy i czekamy na dobry domek :roll:

Posted

Perfi, po 17 wracam z pracy i jestem w okolicy pętli tramwajowej Bronowice Nowe. Mieszkam zaś koło Nowego Kleparza więc wieczorem mogę się umówić tam, lub w okolicy Rynku Glównego. Powiedz, czy któraś z tych lokalizacji by Ci odpowiadała?

Patia, dla kogo mam zostawić plakaty? (czy Pan Tomek zna Cię pod tym nickiem, czy po imieniu?)

Z funduszu bokserów wpłynęło do hotelu 200zł za Mordkę !!! Dziękujemy :loveu:

Posted

AgaiTheta, czyli to będzie po raz pierwszy 200zł z funduszu bokserów? Bo ja zrozumiałam, podczas rozmowy na GG, że pieniążki już poszły w zeszłym tygodniu i tak Panu Tomkowi powiedziałam.

Czy też jest to drugi raz 200zł (wtyle szczęścia nie chce mi się wierzyć :roll:) ???

Posted

Trop napisał(a):
AgaiTheta, czyli to będzie po raz pierwszy 200zł z funduszu bokserów? Bo ja zrozumiałam, podczas rozmowy na GG, że pieniążki już poszły w zeszłym tygodniu i tak Panu Tomkowi powiedziałam.

Czy też jest to drugi raz 200zł (wtyle szczęścia nie chce mi się wierzyć :roll:) ???

To uwierz ciotka!!!
Są pieniążki na bokserki to dzielimy na potrzebujące!
Dzisiaj poleci drugie 200,00 zł ;)

Posted

Trop w piatek od Jagienki wezme troche plakatow, a pozniej dobierzemy :) jutro mam caly dzien zawalony, w piatek wieczorem moze podjade po wiecej - to bym Jadze oddala. w sobote tez moge byc rano, ale przejazdem na kleparzu, bo do bielska jade. to dam znac odpowiednio wczesniej ok? :)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
To uwierz ciotka!!!
Są pieniążki na bokserki to dzielimy na potrzebujące!
Dzisiaj poleci drugie 200,00 zł ;)

dzięki !!! :loveu: :loveu: :loveu:
Przynajmniej kasowo Mordka będzie miała załatwione, dziewczynka bidusia :)

Wczoraj mi w żywiołowym podskoku przyfasoliła w wargę, to teraz jak jej powiem o drugiej wpłacie, to mi zęby powybija :diabloti:

Posted

Perfi napisał(a):
Trop w piatek od Jagienki wezme troche plakatow, a pozniej dobierzemy :) jutro mam caly dzien zawalony, w piatek wieczorem moze podjade po wiecej - to bym Jadze oddala. w sobote tez moge byc rano, ale przejazdem na kleparzu, bo do bielska jade. to dam znac odpowiednio wczesniej ok? :)

Perfi daj proszę znać wcześniej jakoś się zgadamy, aczkolwiek w piątek będę prawdopodobnie dopiero ok 22:00 bo jadę do Mordy. Zatem prawdopodobnie może sobota by nam obu pasowała? :)