black sheep Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ojej, to może by się przydał nowy tekst, bo ten jest mało porywający. Jeśli pozwolisz dopisze kilka zdan? Quote
Trop Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Black sheep, jasne dopisz coś jeśli uważasz, że to pomoże ;) podaję linka do albumu ze zdjęciami Mordki: http://patrycja1203.fotosik.pl/albumy/68567.html Quote
black sheep Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Już wstawiłam, ale i tak nic mąrdego mi go głowy nie przyszło. Quote
AgaiTheta Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Z wątku AFN dla bokserów: Faro, Trop podajcie GreenEvil albo mi na pw nr kont, puścimy przelewiki. Chyba, że ma to iść bezpośrednio na hotel, bo o ile się nie mylę oba psiaki są w jednym hotelu. Quote
Trop Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dzieki wielkie. Będę się dziś kontaktować wieczór. Quote
Trop Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Mordka czuje się nieco lepiej. Przestała już tak szczekać bidula i trochę odzyskała głos. Czekamy i czekamy na dobry domek :roll: Quote
AgaiTheta Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 trzymaj się kobito, domek się znajdzie! Quote
Patia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Trop , chętnie powieszę plakaty Mordki w Wieliczce , jesli masz zostaw mi trochę w hoteliku. Quote
Perfi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 tez moge porozwieszac, gdzie mozna odebrac? Quote
Trop Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Perfi, po 17 wracam z pracy i jestem w okolicy pętli tramwajowej Bronowice Nowe. Mieszkam zaś koło Nowego Kleparza więc wieczorem mogę się umówić tam, lub w okolicy Rynku Glównego. Powiedz, czy któraś z tych lokalizacji by Ci odpowiadała? Patia, dla kogo mam zostawić plakaty? (czy Pan Tomek zna Cię pod tym nickiem, czy po imieniu?) Z funduszu bokserów wpłynęło do hotelu 200zł za Mordkę !!! Dziękujemy :loveu: Quote
Perfi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 bede dzis po 18 na pradniku bialym, moge pokskoczyc na kleparz Quote
kiwi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 trop patrycja to patia i pan tomek zna ja doskonale Quote
AgaiTheta Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Długo to wszystko trwa :( Wieczorem na konto hoteliku popłynie 200 zł, żeby Mordka była bez długu. Quote
Trop Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 AgaiTheta, czyli to będzie po raz pierwszy 200zł z funduszu bokserów? Bo ja zrozumiałam, podczas rozmowy na GG, że pieniążki już poszły w zeszłym tygodniu i tak Panu Tomkowi powiedziałam. Czy też jest to drugi raz 200zł (wtyle szczęścia nie chce mi się wierzyć :roll:) ??? Quote
Trop Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Patia , zostawiłam Ci wczoraj u Pana Tomka plakaty Mordy. :) Quote
AgaiTheta Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Trop napisał(a):AgaiTheta, czyli to będzie po raz pierwszy 200zł z funduszu bokserów? Bo ja zrozumiałam, podczas rozmowy na GG, że pieniążki już poszły w zeszłym tygodniu i tak Panu Tomkowi powiedziałam. Czy też jest to drugi raz 200zł (wtyle szczęścia nie chce mi się wierzyć :roll:) ??? To uwierz ciotka!!! Są pieniążki na bokserki to dzielimy na potrzebujące! Dzisiaj poleci drugie 200,00 zł ;) Quote
Perfi Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Trop w piatek od Jagienki wezme troche plakatow, a pozniej dobierzemy :) jutro mam caly dzien zawalony, w piatek wieczorem moze podjade po wiecej - to bym Jadze oddala. w sobote tez moge byc rano, ale przejazdem na kleparzu, bo do bielska jade. to dam znac odpowiednio wczesniej ok? :) Quote
Trop Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 AgaiTheta napisał(a):To uwierz ciotka!!! Są pieniążki na bokserki to dzielimy na potrzebujące! Dzisiaj poleci drugie 200,00 zł ;) dzięki !!! :loveu: :loveu: :loveu: Przynajmniej kasowo Mordka będzie miała załatwione, dziewczynka bidusia :) Wczoraj mi w żywiołowym podskoku przyfasoliła w wargę, to teraz jak jej powiem o drugiej wpłacie, to mi zęby powybija :diabloti: Quote
Trop Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Perfi napisał(a):Trop w piatek od Jagienki wezme troche plakatow, a pozniej dobierzemy :) jutro mam caly dzien zawalony, w piatek wieczorem moze podjade po wiecej - to bym Jadze oddala. w sobote tez moge byc rano, ale przejazdem na kleparzu, bo do bielska jade. to dam znac odpowiednio wczesniej ok? :) Perfi daj proszę znać wcześniej jakoś się zgadamy, aczkolwiek w piątek będę prawdopodobnie dopiero ok 22:00 bo jadę do Mordy. Zatem prawdopodobnie może sobota by nam obu pasowała? :) Quote
Recommended Posts