Trop Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Pani zwraca Mordę bardzo ekspresowo. Za główny powód podała brak zgody między Mordą, a kotem. Następnie, stwierdziła, że Morda obsikała i obsrała jej mieszkanie, za dużo zjadła. Pani się pytała, czy Morda była głodzona w hotelu :crazyeye: I Morda bardzo ciągnie i Pani skręciła sobie przez nią nogę. Wieczorem zaś, kiedy Morda spała na kanapie, Pani podeszła do niej, chcąc pocałować ją w pysk. Morda obudziła się, warknęła i odwinęła się i dziabnęła panią w paznokieć. Generalnie, w podsumowaniu, Pani stwierdziła, że Morda jest bardzo miłą suką, ale ona nie może jej mieć ze względu na konflikt z kotem. Szkoda, że brakło jej cierpliwości. Przecież trudno oczekiwać, że stosunki dwóch obcych zwierząt ułożą się idealnie od samego początku. Jestem zawiedziona i przerażona. To jakiś koszmar :shake: :shake: :shake: Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 biedna ta Mordziucha...przeciez jak oni sobie to wyobrazaja ze pies od razu bedzie idealem:(:(:( normalne ze pies jak spi to sie ma prawo przestraszyc i tak zareagowac jak go calowac chciala.. Quote
kiwi Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 absolutnie nigdy w zyciu nie wolno budzic swiezo adoptowanego psa, a juz napewno na drugi dzien po adopcji psa po przejsciach :mdleje: Quote
Faro Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a ja czasami myślę, ze może potrzebne "szkolenia i egzamin" dla kandydatów do adopcji psów ....... Tylko czy ktoś potem postępowałby zgodnie z tym co go nauczą, przecież oddający psa do adopcji - zwłaszcza trudnego mówią dokładnie czego pies wymaga, jak z nim postepować i co jest ABSOLUTNIE ZABRONIONE . Wystarczy tylko w to uwierzyc i tak postepować :shake: :shake: :shake: A tak na poważnie to pani ma szczęście, że Mordzia ostrzegła ją łapiąc za palec . Przestrazony , wyrwany ze snu (nawet własny pies) może złapać za to co "jest przy pysku" - w wypadku pani byłaby to jej twarz ..... Kto przeszkadza psu w spaniu całując go w pysk !!!!! na dodatek OBCEGO PSA w pierwszych godzinach w nowym domu !!!!!! Mysle, że ta kobieta miała wiele szczęścia . lepiej juz nic nie bedę pisać........... Quote
noemik Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 trzymam kciuki za Mordke, rozeslalam watek znajomym, moze ktos da jej domek? Quote
black sheep Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 O rany, wszystko bardzo nie ciekawe. Morda powinna trafić od młodej osoby. Biedna Morda:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Trop Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 AgaG zapyta się kiedy będzie można dać Mordę do Dziennika. Może stamtąd wykroi się jakiś książę na białym koniu ...:roll: Quote
Perfi Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 wieszalam plakaty na hucie - duzo poodrywanych listkow Quote
Trop Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Czy tekst z allegro : http://www.allegro.pl/item139557361_bokseropodobna_mordka_szuka_domu_.html będzie dobry do Dziennika? Jak myślicie??? Quote
jotpeg Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 p. Hania przerobi po swojemu i bedzie dobrze... Quote
Jagienka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Trop napisał(a):Kto to jest Pani Hania? Pani Hanna Rupczewska, ona m.in. wybiera psiaki do wyborczej... Quote
Jagienka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Faro napisał(a):chyba do Dziennika Polskiego :lol: Jasne, że do dziennika :splat: :splat: :splat: Quote
AgaiTheta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mordce kończy się dzisiaj aukcja. Wystawić ponownie, czy próbuje ktoś inny :-( Quote
black sheep Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Aga ja moge wstawić, było mówione, że na zmiane. Wstawie swoją aukcję jutro. Quote
black sheep Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Aukcja kończy się jutro w nocy, więc w sumie pojutrze. Wstawie więc w niedziele, dam tu link. Quote
Trop Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ja wysłałam Adze G treść ogłoszenia (z allegro AgaiThety), a o zdjęcia poprosiłam Patię, bo ona zrobiła takowe w dobrej rozdzielczości. Czekamy na decyzję, jak rozumiem. Fajnie black_sheep, teraz kolej na Ciebie na allegro ;) Quote
black sheep Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dobrze, że mi przypomniałaś o zdjęciach Pati, są śliczne, te wstawie. A co do tekstu, to dać też ten z allegra agi i thei, czy te stary, który miałam? Quote
Faro Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mordka będzie też w kalendarzu w "marginesie" one wciąż szukaja domu. Wczoraj dałam jej spiworek , by nie leżała na gołej palecie i karmiłyśmy sie przez kratę . Jestesmy na etapie poznawania sie, a potem spróbujemy coś popracować na spacerkach - moze mnie nie zje , w końcu (bliżej lub dalej ale..) leżała obok boksera więc nie powinna "mnie ruszyc" . Jakos spróbuje jej pomóc, musi nauczyć sie podstaw posuszeństwa, wykonywać podstawowe komendy - wtedy adopcja będzie łatwiejsza.(Wykończą mnie kondycyjnie te hotelowe boksie tyle spacerów pod górke to nie na moje lata:razz: ) Quote
Trop Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Black_sheep, tekst wstaw który Ci się bardziej podoba. Faro, dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagienka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Faro napisał(a):Mordka będzie też w kalendarzu w "marginesie" one wciąż szukaja domu. Wczoraj dałam jej spiworek , by nie leżała na gołej palecie i karmiłyśmy sie przez kratę . Jestesmy na etapie poznawania sie, a potem spróbujemy coś popracować na spacerkach - moze mnie nie zje , w końcu (bliżej lub dalej ale..) leżała obok boksera więc nie powinna "mnie ruszyc" . Jakos spróbuje jej pomóc, musi nauczyć sie podstaw posuszeństwa, wykonywać podstawowe komendy - wtedy adopcja będzie łatwiejsza.(Wykończą mnie kondycyjnie te hotelowe boksie tyle spacerów pod górke to nie na moje lata:razz: ) Faro TY to złota jesteś :iloveyou: Quote
Faro Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Bardziej pasuje "szalona/zwariowana na punkcie bokserów" ;) Quote
Perfi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 boserza mama - nikt nie daje im tyle milosci i tak sie dla nich poswieca :loveu: Quote
Recommended Posts