Trop Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Czy ktoś do mnie pisał wiadomości na pw dzisiaj? Dostałam informację na swoją skrzynkę emailową, że są wiadomości, ale kiedy weszłam na skrzynkę forumową, nie zastałam tam żadnych wiadomości z 12 września. Dziwne:roll: Quote
Jagienka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Trop napisał(a):Czy ktoś do mnie pisał wiadomości na pw dzisiaj? Dostałam informację na swoją skrzynkę emailową, że są wiadomości, ale kiedy weszłam na skrzynkę forumową, nie zastałam tam żadnych wiadomości z 12 września. Dziwne:roll: Konsekwencja zawirowań forumowych i problemów technicznych, to mogło być poinformowanie o pw który dostałaś w przeciagu ostatnich dni i już go zdążyłaś odczytać, tylko data nie ta. Trzymam kciuki za Mordę w piątek i za tymczas, żeby nie narozrabiała :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
black sheep Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Trop nie przejmuj się, ja dostałam dziasiaj 143 maile z dogo, bo wcześniej się coś zacieło, i dziś przysłali mi na raz:) Quote
AgaG Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 sunia jest na tymczasie u trop. ponieważ sunia troszkę chora i bierze leki do programu jedzie w następny piątek. Quote
Jagienka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Trop od czasu kiedy masz Mordę na tymczasie sie nie odzywasz... Mam nadzieje, że wszystko ok??!! Jak się stado dogadało i jak się "maleńka" czuje?? Quote
Trop Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Hello, sunia ma zapalenie pęcherza, wczoraj po drodze z hoteliku do mnie pojechałyśmy z Luizą do weterynarza w Wieliczce. Otrzymała leki, polyka je bardzo ładnie z pasztecikiem drobiowym :) suni prawie w ogóle nie interesują koty. Koty są w osobnym pokoju, a sunia albo w kuchni, albo w łazience i przedpokoju. Spotkania kontrolowane, z sunią na smyczy. siedzi spokojnie, parę razy chciała wąchać. Koty nie uciekają. Mysza i Felinka nawet paradowały przed nią blisko, także fuknęłam na nie żeby się tak nie spoufalały. Najbardziej z tego towarzystwa to denerwuję sie chyba ja.:-o Sunia bardzo ładnie chodzi przy nodze ("równaj") :) i została już w domu sama dwa razy, raz 10min a drugi raz musiałam wyjść na 2h i wszystko było w porządku. Mówię jej "zostań" i ona chyba to rozumie. podobnie jak zostawiam ją w kuchni i przechodzę do pokoju i powiem "zostań" to ona sie nie pcha i nie protestuje. Lubi głaski, i daje buzi od czasu do czasu :lol: a jęzor ma taki długi, że hej :lol: Dziś poznała czarnego przystojniaka podobnego do jamnika, tylko nieco większego. Bardzo sobie przypadli do gustu. :) Parę razy jeden chciał skoczyć na drugiego, ale obydwoje zrobili to w tym samym czasie i stali na tylnych nogach, i obejmowali się przednimi, wyglądali jakby tańczyli hehe Quote
kiwi Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 morda to kochana dziewczyneczka, wyspacerowalam ja troche, energii ma co nei miara dziewczyna i uwielbia dr rafala ;) gdzie ja chcialam isc to ona nei bo ona do pana doktora i bedzie mu buzi dawac :) fajna psina z niej :) Quote
Faro Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 No to zmieńcie jej imię np na Buźka :lol: (to brzmi o wiele sympatyczniej niz "morda":mad: ) Quote
Trop Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Morda się ogląda za facetami, chyba ich lubi. Dwóch panów w średnim wieku podziwiało ją jak stałyśmy na światłach :lol: Faro, ona już długo nosi to imię, to niech się już nowi opiekunowie zdecydują ;) Jutro mam pierwsze spotkanie w sprawie adopcji. black_sheep, tym razem z allegro ;) Trzymajcie kciuki !! !! !! Quote
Trop Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Spotkanie bardzo udane. Przyjechała cała rodzinka, tata, mama i córka nastoletnia. Chyba się sobie wzajemnie bardzo spodobali :lol: Adopcja umówiona na niedzielę przyszłą !!!! Cieszę się bardzo, ale nie powiem hop dopóki to wszystko się nie ziści. Quote
black sheep Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 No widzisz, mówiłam, że jak ja wystawiam aukcje, prawie zawsze się udaję;) Tylko co teraz z kundlem? Chyba nie ma poco jechać? To trzeba dac inną mordę:) Mordą nie jest zbyt pieknym imieniem, ALE moim zdaniem brzmi słodko jako przezwisko, tak jak ja przezywam Denisa Draniem:) Quote
Gabriella Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 ja też;-) za sunię trzymam kciuki Quote
AgaG Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='black_sheep']No widzisz, mówiłam, że jak ja wystawiam aukcje, prawie zawsze się udaję;) Tylko co teraz z kundlem? Chyba nie ma poco jechać? To trzeba dac inną mordę:) Mordą nie jest zbyt pieknym imieniem, ALE moim zdaniem brzmi słodko jako przezwisko, tak jak ja przezywam Denisa Draniem:) Black-sheep jesteś wielka!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Jagienka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No to ciii nie zapeszam... Ale kciuki trzymam mocno, bo się Morda naczekała. A Ty Trop się nie przywiązałaś tak troszkę?? :razz: Quote
Trop Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Mordka jest fajnym psiakiem, ale ja się nie nadaję do wychowywania psa. Trzeba myśleć o tej hierarchii, dominować, wydawać polecenia, żadna ze mnie dominatrix :lol: Staram się oczywiście - spokojnie i stanowczo - żeby grzeczna była i łatwiej się w nowym domku zainstalowała, ale ciężko mi to idzie :oops: Wzięłam tydzień urlopu specjalnie dla niej, jestem więc do jej dyspozycji. Póki co, sunia pięknie chodzi przy nodze, nie ciągnie na smyczy w ogóle (wcześniej to była norma) i jak jej powiem zostań (czy w osobnym pomieszczeniu, czy w ogóle w domu,kiedy wychodzę) zostaje bardzo ładnie, nie protestuje w ogóle. I zaczęła szczekać na odgłosy na klatce schodowej. Chyba stwierdziła, że czas chronić domostwo. Ma taki zabawny szczek, niski ale nie donośny, tylko taki "głuchy" :lol: Kiedy weszłam do kamienicy, i nie zapaliłam światła, na parterze wyszedł sąsiad z mieszkania i kiedy zobaczył mnie z Mordą, cofnął się do środka i pytał, czy sunia nie groźna. Widać poważnie dziewczyna wygląda :evil_lol: Quote
AgaG Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Oj Ty ją juz baaardzo lubisz, bedziesz płakać po rozstaniu .. zobaczysz.. to tak jest Quote
Trop Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 kciuki potrzebne!!! dużo kciuków !!! Quote
black sheep Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='AgaG'][SIZE=2]Black-sheep jesteś wielka!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: AGA! To jeszcze nie teraz, poczekaj z tymi gratulacjami jeszcze do niedzieli;););):lol::evil_lol: Quote
kiwi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 dzisiaj pani maria z hotelu upomniala nas ze morda nie zaplacona.... a przeciez my nie mamy z czego zaplacic... Quote
Trop Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Sierpień w hotelu jest uregulowany, pozostaje do zapłacenia wrzesień, tzn.: od 1-14 września (14x15zł = 210zł). Pomyślałam, że podobnie jak za sierpień, ureguluję rachunek na koniec miesiąca. Czekam również na składkę od koleżanki (100zł). Nie jestem w stanie sama tego wszystkiego pokryć. Na pierwszej stronie wątku jest aktualizacja finansów. Ja już wydałam ponad 400zł i nie ukrywam, że to poważnie szarpie mój budżet domowy. Także uśmiecham się do was jeszcze raz. Może parę osób wpłaciłoby po 15zł? (tyle kosztuje doba w hotelu). Byłabym zobowiązana.:) Tak czy owak, jutro jadę z Luizą z Amicusa do nowego domu na adopcję suni i proszę o kciuki! Quote
Recommended Posts