Faro Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja nie powiedziałabym, że Mordzia (ja wole "Buźka") jest nieznosna - to wulkan energii , jeśli ktoś będzie umiał tę jej energie własciwie "zagospodarować" . a na dodatek będzie osoba konsekwentną to bedzie miał fajną suńkę. Mordka to psiak dla osoby raczej młodej, w "sile wieku" , której będzie sie chciało z nia "pracować" , jest psem bardzo skocznym , ruchliwym ' pupka cały czas jej chodzi (ale to normalne , w końcu ma coś w sobie z boksera). Jest tez psem, który wykorzysta każdą okazje "na swoja korzyść" - dlatego nie powinno sie jej pozwalać na wiele nim nie będzie sie nad nia całkowicie panować, bo moze próbować dominować . aaa - całkiem przyzwoicie chodzi na spacerki, wykonuje komende "siad" i............ przez krate dawała mi łapke (oczywiście za "smaczka" :lol: ) Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Troche mnie przeraża wizja zapakowania tego cielaczka do samochodu... wulkan energii mówisz?? :shocked!: Quote
Perfi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 porozwieszalam juz wszystkie plakaty mam nadzieje ze niepotrzebnie ;) Quote
Trop Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Morda nie otrzymała ani jednego telefonu :cry: :puppydog: :puppydog: Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ona jest naprawde przesłodkim suczydłem, mój TZ powiedział, że ja polubił bo ma swoje zdanie. Ja nie wiem dlaczego ona tak długo domu szuka, przeciez juz tyle metod było zastosowanych... :shake: A jest coraz gorzej, to odosobnienie jej nie służy... :-( Quote
Perfi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 do twarzy mu z Morda ;) moze by tak.... ;) Quote
Jagienka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 AgaiTheta to mogłabyś ją dac do Twojej boksiowej aukcji?? Black_sheep jakby wystawiła to podałaby linka. Quote
Jagienka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 W trakcie programu siedziałyśmy w pomieszczeniu odizolowanym akustycznie i mądre ciotki nie zauważyły, że we wspomnianym pomieszczeniu jest telewizor i można wszystko oglądać... zrobiłysmy za to przez szybę zdjęcia Mordce :evil_lol: PS. Znalazłam strone, na której można zobaczyć program, tylko akurat mnie się nie otwiera video. http://ww2.tvp.pl/6266,145278,1.view#4 Quote
Trop Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Jagienka napisał(a):W trakcie programu siedziałyśmy w pomieszczeniu odizolowanym akustycznie i mądre ciotki nie zauważyły, że we wspomnianym pomieszczeniu jest telewizor i można wszystko oglądać... zrobiłysmy za to przez szybę zdjęcia Mordce :evil_lol: rzeczywiście co 4 głowy to nie jedna :evil_lol: aukcja u black_sheep zakończona. AgaiTheta kończy nową aukcję z nowym tekstem jej autorstwa :) Zobaczymy co z tego wyniknie. Jagienko, trzymaj kciuki, Ty wierzysz w przeznaczenie ;) Quote
AgaiTheta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Mordka na Allegro Zerknijcie co zmienić? Quote
Perfi Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 a dlaczego to Krzys prezentowal Morde? :lol: nie dzwonily dziewczyny umowic sie na kawe? ;) Quote
Jagienka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Perfi napisał(a):a dlaczego to Krzys prezentowal Morde? :lol: nie dzwonily dziewczyny umowic sie na kawe? ;) No właśnie miałam nadzieje, że jego tez się przy okazji pozbędę :knuje: , ale niestety, jak powiedział, że pies jest "odrobaczywiony" to wszytskim kobitkom słuchawki z rak wyleciały chyba :lol: Quote
Trop Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 jest szansa na ogłoszenie w Dzienniku Polskim. AgaG prosiła o zdjęcia w wysokiej rozdzielczości. Patia, czy mogłabyś wysłać Adze zdjęcia, które niedawno zrobiłaś Mordce w hotelu? Quote
sugarr Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Morda hop do gory Taki sliczny pies i do tego takie pozytywne uczucia wzbudza jak sie ja widzi ze az trudno uwierzyc ze ciagle nie ma domu :( Troche jakby wciaz sie czula szczeniakiem? :D Quote
black sheep Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Co tam cioteczki knujecie bezemnie;)? Sorrki, ale pilnie się uczyłam, trzy dni mnie nie było w domciu. Quote
Jagienka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 black_sheep napisał(a):Co tam cioteczki knujecie bezemnie;)? Sorrki, ale pilnie się uczyłam, trzy dni mnie nie było w domciu. :knuje: poczytaj sobie cioteczko :diabloti: Quote
black sheep Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 już przeczytałam wszystko:) Mam nadzieję, że tym razem allegro pomoże! Quote
Trop Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Podnoszę, dziś bez większej nadziei, może ze względu na szary deszczowy dzień :-( Quote
black sheep Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mordka kochana, musi mieć domek szybciutko:( Quote
AgaG Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 trzymajcie kciuki !!! jest cień szansy na domek w Krakowie!!! miszkanko. pani doświadczona z wychowaniem suń. Quote
Recommended Posts