Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie powiedziałabym, że Mordzia (ja wole "Buźka") jest nieznosna - to wulkan energii , jeśli ktoś będzie umiał tę jej energie własciwie "zagospodarować" . a na dodatek będzie osoba konsekwentną to bedzie miał fajną suńkę. Mordka to psiak dla osoby raczej młodej, w "sile wieku" , której będzie sie chciało z nia "pracować" , jest psem bardzo skocznym , ruchliwym ' pupka cały czas jej chodzi (ale to normalne , w końcu ma coś w sobie z boksera). Jest tez psem, który wykorzysta każdą okazje "na swoja korzyść" - dlatego nie powinno sie jej pozwalać na wiele nim nie będzie sie nad nia całkowicie panować, bo moze próbować dominować .
aaa - całkiem przyzwoicie chodzi na spacerki, wykonuje komende "siad" i............ przez krate dawała mi łapke (oczywiście za "smaczka" :lol: )

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona jest naprawde przesłodkim suczydłem, mój TZ powiedział, że ja polubił bo ma swoje zdanie. Ja nie wiem dlaczego ona tak długo domu szuka, przeciez juz tyle metod było zastosowanych... :shake: A jest coraz gorzej, to odosobnienie jej nie służy... :-(

Posted

W trakcie programu siedziałyśmy w pomieszczeniu odizolowanym akustycznie i mądre ciotki nie zauważyły, że we wspomnianym pomieszczeniu jest telewizor i można wszystko oglądać... zrobiłysmy za to przez szybę zdjęcia Mordce :evil_lol:

PS. Znalazłam strone, na której można zobaczyć program, tylko akurat mnie się nie otwiera video.
http://ww2.tvp.pl/6266,145278,1.view#4

Posted

Jagienka napisał(a):
W trakcie programu siedziałyśmy w pomieszczeniu odizolowanym akustycznie i mądre ciotki nie zauważyły, że we wspomnianym pomieszczeniu jest telewizor i można wszystko oglądać... zrobiłysmy za to przez szybę zdjęcia Mordce :evil_lol:

rzeczywiście co 4 głowy to nie jedna :evil_lol:

aukcja u black_sheep zakończona. AgaiTheta kończy nową aukcję z nowym tekstem jej autorstwa :) Zobaczymy co z tego wyniknie.
Jagienko, trzymaj kciuki, Ty wierzysz w przeznaczenie ;)

Posted

Perfi napisał(a):
a dlaczego to Krzys prezentowal Morde? :lol:
nie dzwonily dziewczyny umowic sie na kawe? ;)

No właśnie miałam nadzieje, że jego tez się przy okazji pozbędę :knuje: , ale niestety, jak powiedział, że pies jest "odrobaczywiony" to wszytskim kobitkom słuchawki z rak wyleciały chyba :lol:

Posted

jest szansa na ogłoszenie w Dzienniku Polskim. AgaG prosiła o zdjęcia w wysokiej rozdzielczości. Patia, czy mogłabyś wysłać Adze zdjęcia, które niedawno zrobiłaś Mordce w hotelu?

Posted

Morda hop do gory
Taki sliczny pies i do tego takie pozytywne uczucia wzbudza jak sie ja widzi ze az trudno uwierzyc ze ciagle nie ma domu :(
Troche jakby wciaz sie czula szczeniakiem? :D

Posted

trzymajcie kciuki !!! jest cień szansy na domek w Krakowie!!! miszkanko. pani doświadczona z wychowaniem suń.