Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka0 napisał(a):
Dobrze Paula, a ja jutro zadzwonię do znajomego, który często jeździ w tamta okolicę i zapytam czy nie wybierałby się w najbliższych dniach. Już mi przywoził Sambę, kontenerek pożyczam wtedy od Murki.

Ok. :) Super, że w końcu Ledzia opuści schron. :) Uciekam, będę później.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie bianki0 :)
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i zaufanie do nas.

Na razie Leda zamieszkałaby w boksie wewnętrznym prawdopodobnie z kolegą podobnym do Foxa :) Za ok. miesiąc miałaby szansę przeprowadzić się do domu, jak nam się trochę rozluźni (obecnie mamy w domu 6 hotelowych psów + 3 nasze prywatne psiaki nie należące do mikropsów ;) ). Do tego czasu zobaczymy jak Leda z czystością i ogólnie z zachowaniem.

Fajna sunieczka z tej Ledy, taka "zwykła" :) bianka0 ma niesamowitą rękę, żeby takie psiaki wyadoptowywać. Ledzie też znajdziemy "ludzia", jak nie wcześniej to trochę później :)

Mam tylko prośbę, jakby sunia się już do nas wybierała, żeby ją - jeśli to tylko możliwe - tuż przed wyjazdem odrobaczyć. Niedawno odrobaczaliśmy cały hotelik (robimy to co 3 miesiące) i staramy się zminimalizować możliwość przedostania się do nas nowych ciał obcych. My ją jeszcze odrobaczymy u siebie po dwóch tygodniach gratis.

Posted

bianka0 napisał(a):
Miejsce u Murki już czeka na Ledę, nawet dzisiaj :loveu:

Dzisiaj będę w schronie, więc będziemy z Panią Olą kombinować transport. :) Zaraz założę transportowy wątek tu na dogo.

Posted

bianka0 napisał(a):
Ja wrzuciłam zapotrzebowanie ;) na podróż Ledy na ogólny transportowy.

Właśnie przed chwileczką założyłam wątek. :) Zostawię. Na wszelki wypadek.

Posted

Będzie jechał mój znajomy, pan Tomasz, już woził mi psiaki. Ten termin jest pewny. Kontenerek pożyczę od Murki. Trochę to jeszcze czasu, wię wszystko dogramy. Paula podaj mi swój telefon na PW, musimy mieć bezpośredni kontakt.

Posted

bianka0 napisał(a):
Będzie jechał mój znajomy, pan Tomasz, już woził mi psiaki. Ten termin jest pewny. Kontenerek pożyczę od Murki. Trochę to jeszcze czasu, wię wszystko dogramy. Paula podaj mi swój telefon na PW, musimy mieć bezpośredni kontakt.

607350567 - podaję tu. Mój numer i tak na dogo znany. :)

Posted

Paula, a ten wasz Gostyń to jest ten pomiędzy Lesznem a Jarocinem?
10.09. będziemy wracać znad morza, to byłoby chyba po drodze...
tylko tak:
1) nie mam kontenerka
2) nie wiem o której byśmy do Gostynia zawitali (być może bardzo późno)
3) nie wiem co mój TŻ na to :roll:

Posted

brzośka napisał(a):
Paula, a ten wasz Gostyń to jest ten pomiędzy Lesznem a Jarocinem?
10.09. będziemy wracać znad morza, to byłoby chyba po drodze...
tylko tak:
1) nie mam kontenerka
2) nie wiem o której byśmy do Gostynia zawitali (być może bardzo późno)
3) nie wiem co mój TŻ na to :roll:

Tak, to ten Gostyń(wlkp). :) A jakieś zwierzaczki jadą z wami?

Posted

Brzośka 10.09 to tylko różnica jednego dnia. Rozumiem że Leda mogłaby być zabrana z Gostynia, tylko nie wiem dokąd mogłaby być przewieziona. Czy bezpośrednio do hoteliku do Murki ?

Posted

bianka0 napisał(a):
Brzośka 10.09 to tylko różnica jednego dnia. Rozumiem że Leda mogłaby być zabrana z Gostynia, tylko nie wiem dokąd mogłaby być przewieziona. Czy bezpośrednio do hoteliku do Murki ?

Brośce chodziło chyba o to, że zabiorą ją z Gostynia do Wrocławia, bo Oleśnica, skąd Brzośka jest, jest koło Wrocka. :) A ja też rozmawiałam z panią Olą i jak wspominałam, że transport jest, ale z Wrocławia, to wspomniała, że nie będzie problemu, żeby coś załatwić. :) Ale jeszcze jutro porozmawiam w schronie.

Posted

mam nadzieję, że uda się psince zorganizować wygodny transport, ale jeśli jednak niestety nie, no to postaramy się ją zabrać w drodze powrotnej znad morza