Paula95 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 bianka0 napisał(a):Dobrze Paula, a ja jutro zadzwonię do znajomego, który często jeździ w tamta okolicę i zapytam czy nie wybierałby się w najbliższych dniach. Już mi przywoził Sambę, kontenerek pożyczam wtedy od Murki. Ok. :) Super, że w końcu Ledzia opuści schron. :) Uciekam, będę później. Quote
mmd Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Wspaniale się dziewczynce ułożyło :) Teraz już tylko domek. Quote
Murka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jestem na zaproszenie bianki0 :) Dziękuję za wszystkie miłe słowa i zaufanie do nas. Na razie Leda zamieszkałaby w boksie wewnętrznym prawdopodobnie z kolegą podobnym do Foxa :) Za ok. miesiąc miałaby szansę przeprowadzić się do domu, jak nam się trochę rozluźni (obecnie mamy w domu 6 hotelowych psów + 3 nasze prywatne psiaki nie należące do mikropsów ;) ). Do tego czasu zobaczymy jak Leda z czystością i ogólnie z zachowaniem. Fajna sunieczka z tej Ledy, taka "zwykła" :) bianka0 ma niesamowitą rękę, żeby takie psiaki wyadoptowywać. Ledzie też znajdziemy "ludzia", jak nie wcześniej to trochę później :) Mam tylko prośbę, jakby sunia się już do nas wybierała, żeby ją - jeśli to tylko możliwe - tuż przed wyjazdem odrobaczyć. Niedawno odrobaczaliśmy cały hotelik (robimy to co 3 miesiące) i staramy się zminimalizować możliwość przedostania się do nas nowych ciał obcych. My ją jeszcze odrobaczymy u siebie po dwóch tygodniach gratis. Quote
bianka0 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dziękuję Murko że zajrzałaś :lol: Wstawię informację na wątek transportowy, może akurat coś będzie. Quote
Isadora7 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ależ sie ciesże to takie sympatyczne suczydełko wygląda Quote
bianka0 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jest trochę podobna do mojego Maluszka. :p Quote
danka1234 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 bianka0 napisał(a):Jest trochę podobna do mojego Maluszka. :p i mojego ulubienca,oby sie udało z tym transportem bo to dla niej wielka szansa. Quote
Onaa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jak będzie potrzeba to oczywiście zrobię Leduni nowe ogłoszenia , tylko dacie znać :). Quote
Paula95 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Przez wyjazdem odrobaczymy Ledunię. :) A kiedy Ledzia może przyjechać? Quote
bianka0 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Paula95 napisał(a):Przez wyjazdem odrobaczymy Ledunię. :) A kiedy Ledzia może przyjechać? Miejsce u Murki już czeka na Ledę, nawet dzisiaj :loveu: Quote
Paula95 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 bianka0 napisał(a):Miejsce u Murki już czeka na Ledę, nawet dzisiaj :loveu: Dzisiaj będę w schronie, więc będziemy z Panią Olą kombinować transport. :) Zaraz założę transportowy wątek tu na dogo. Quote
bianka0 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja wrzuciłam zapotrzebowanie ;) na podróż Ledy na ogólny transportowy. Quote
Paula95 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 bianka0 napisał(a):Ja wrzuciłam zapotrzebowanie ;) na podróż Ledy na ogólny transportowy. Właśnie przed chwileczką założyłam wątek. :) Zostawię. Na wszelki wypadek. Quote
bianka0 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Mam na bank transport z Wrocławia prosto do Janowa Lubelskiego 11 września.:lol: Quote
Paula95 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 bianka0 napisał(a):Mam na bank transport z Wrocławia prosto do Janowa Lubelskiego 11 września.:lol: SUPER. :) To załatwiamy do Wrocławia. :) Quote
bianka0 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Będzie jechał mój znajomy, pan Tomasz, już woził mi psiaki. Ten termin jest pewny. Kontenerek pożyczę od Murki. Trochę to jeszcze czasu, wię wszystko dogramy. Paula podaj mi swój telefon na PW, musimy mieć bezpośredni kontakt. Quote
Paula95 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 bianka0 napisał(a):Będzie jechał mój znajomy, pan Tomasz, już woził mi psiaki. Ten termin jest pewny. Kontenerek pożyczę od Murki. Trochę to jeszcze czasu, wię wszystko dogramy. Paula podaj mi swój telefon na PW, musimy mieć bezpośredni kontakt. 607350567 - podaję tu. Mój numer i tak na dogo znany. :) Quote
brzośka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Paula, a ten wasz Gostyń to jest ten pomiędzy Lesznem a Jarocinem? 10.09. będziemy wracać znad morza, to byłoby chyba po drodze... tylko tak: 1) nie mam kontenerka 2) nie wiem o której byśmy do Gostynia zawitali (być może bardzo późno) 3) nie wiem co mój TŻ na to :roll: Quote
Paula95 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 brzośka napisał(a):Paula, a ten wasz Gostyń to jest ten pomiędzy Lesznem a Jarocinem? 10.09. będziemy wracać znad morza, to byłoby chyba po drodze... tylko tak: 1) nie mam kontenerka 2) nie wiem o której byśmy do Gostynia zawitali (być może bardzo późno) 3) nie wiem co mój TŻ na to :roll: Tak, to ten Gostyń(wlkp). :) A jakieś zwierzaczki jadą z wami? Quote
brzośka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 tak, jadą nasze dwa psiaki, zajmują bagażnik Quote
Paula95 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Zapytam w schronie, czy ktoś miałby możliwość, żeby podarować Leduni taki kontenerek na podróż. :) Quote
bianka0 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Brzośka 10.09 to tylko różnica jednego dnia. Rozumiem że Leda mogłaby być zabrana z Gostynia, tylko nie wiem dokąd mogłaby być przewieziona. Czy bezpośrednio do hoteliku do Murki ? Quote
Paula95 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 bianka0 napisał(a):Brzośka 10.09 to tylko różnica jednego dnia. Rozumiem że Leda mogłaby być zabrana z Gostynia, tylko nie wiem dokąd mogłaby być przewieziona. Czy bezpośrednio do hoteliku do Murki ? Brośce chodziło chyba o to, że zabiorą ją z Gostynia do Wrocławia, bo Oleśnica, skąd Brzośka jest, jest koło Wrocka. :) A ja też rozmawiałam z panią Olą i jak wspominałam, że transport jest, ale z Wrocławia, to wspomniała, że nie będzie problemu, żeby coś załatwić. :) Ale jeszcze jutro porozmawiam w schronie. Quote
brzośka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 mam nadzieję, że uda się psince zorganizować wygodny transport, ale jeśli jednak niestety nie, no to postaramy się ją zabrać w drodze powrotnej znad morza Quote
Recommended Posts