Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Robię porządki w bazie danych http://jamniki.eadopcje.org/psiak/173 i ze smutkiem widzę że Leda nadal bez domu :(

Niestety. :( Miałam nadzieję, że po ogłoszeniu w gazecie ktoś zadzwoni, ale cisza... :(

Ledunia po sterylizacji czuje się dobrze. Okazało się, że miała guza... Na szczęście został już zoperowany.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brzośka napisał(a):
będzie dobrze :)

teraz Szakirka znajdzie domek, a potem to już kolej Ledzi będzie ;)

O właśnie! I trzeba w to wierzyć.

Posted

Ciocie, radźcie. Bo ja już powoli tracę nadzieję. :placz:Myślałam, że po ogłoszeniu Ledzi w gazecie, odezwie się choć jeden telefon... A tu cisza. Dokładnie miesiąc temu zrobione były ogłoszenia-brak odzewu. Jedna z cioteczek obiecała, że ogłosi Ledunię, więc będą następne. Ma wydarzenie na FB, ale niestety nikt tam już nie zagląda. Co jeszcze mam zrobić, żeby ona znalazła dom? :-( Czeka już ponad 4 lata. Nie wiem, kiedy dokładnie trafiła do schronu, bo mnie jeszcze wtedy tam nie było, a w tamtych czasach dawny kierownik chyba nie za dobrze prowadził dokumentację schroniska. Ale na pewno jest z nami 4 lata... :shake:Wiem, że inne psy czekają często dłużej, ale mimo wszystko... Nie chcę, żeby ona gasła w schronie... Nie chcę, żeby mieszkała za kratkami... Chcę, żeby ktoś ją w końcu pokochał... Ledzia to na prawdę wspaniała sunia. Ona odda całe swoje serce swojemu właścicielowi i sprawi mu dużo radości... Ledzia potrzebuje tylko miłości...

Posted

[quote name='Isiak']Umieściłam ślicznotkę na moim blogu, może akurat w takim dziwnym miejscu ktoś ją wypatrzy? Dobrze byłoby podać jakiś kontakt.

Super.:) Bardzo dziękuję. Kontakt: 607350567-prosiłabym dzwonić po 16.00 i [email protected]

Posted

Zapisuję sobie wątek.
Może trzeba napisać nowy tekst.
Może nowe zdjęcia jakieś ciekawe porobić.
Filmik nakręcić i dać na you tube.
Napewno nie wolno się poddawać.
Ledunia jest śliczna i musi znaleźć dom.

Posted

[quote name='Dogo07']Zapisuję sobie wątek.
Może trzeba napisać nowy tekst.
Może nowe zdjęcia jakieś ciekawe porobić.
Filmik nakręcić i dać na you tube.
Napewno nie wolno się poddawać.
Ledunia jest śliczna i musi znaleźć dom.[/QUOTE]

Wiem, wiem. Nowy tekst by się przydał, bo ten jest... beznadziejny. Da ktoś radę napisać? Proszę. Niedawno Ledunia miała zdjęcia robione. Są na 20 stronie wątku. Co do filmiku, to ja niestety nie mam sprzętu odpowiedniego. :( Ale poproszę. Może pani Ola da radę nakręcić.

Posted

A co sądzicie o tym, żeby zapytać redakcję Przyjaciela Psa, gdzie była Ledzia ogłoszona, czy możemy wykorzystać do ogłoszeń tekst napisany przez nich? On był ładny. :)