Paula95 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Poprosiłam Panią Olę o zdjęcia. Dzisiaj robiła, ale niestety nie wyszły, bo pogoda u nas straszna... Ale będę się starać o jakieś ładne, nowe do ogłoszeń. Ponawiam też pytanie, czy znajdzie się dobra ciocia, która napisze ładny, wzruszający tekst do ogłoszeń? Znacie ciocie kogoś? :) Quote
brzośka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ja niestety jestem beztalencie zupełne jesli chodzi o teksty :shake: ale fotki mile widziane :) u nas też ciągle leje :placz: Quote
Patmol Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 napisała do mnie na maila aktywacyjnego(Gumtree) dziewczyna, chyba młoda bardzo, w sprawie Ledy tak bardzo ogólnie - że Leda jej się podoba, że już mają psa, ale rodzice zastanawiają się nad jeszcze jednym podałam jej namiary na Paulę (chociaz w sumie były w ogłoszeniu) Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Patmol']napisała do mnie na maila aktywacyjnego(Gumtree) dziewczyna, chyba młoda bardzo, w sprawie Ledy tak bardzo ogólnie - że Leda jej się podoba, że już mają psa, ale rodzice zastanawiają się nad jeszcze jednym podałam jej namiary na Paulę (chociaz w sumie były w ogłoszeniu) Dziękuję. Na razie nikt nie dzwonił, ale mam nadzieję, że się odezwie. Quote
Patmol Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 to nie było nic konkretnego, ale napisała, bardzo mądrze, że Leda jest bardzo ładnym psem :diabloti: Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Patmol']to nie było nic konkretnego, ale napisała, bardzo mądrze, że Leda jest bardzo ładnym psem :diabloti:[/QUOTE] To duuuży plus dla niej. :diabloti: Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Mam wspaniałą wiadomość! Nie, nie. Jeszcze nie DS, ale Ledunia na 90% będzie umieszczona w sierpniowym numerze PP! :) Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Patmol']a co to jest PP? Magazyn Pan Pies?[/QUOTE] Nie, Przyjaciel Pies:) Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Patmol']jaki ładny nowy tytuł[/QUOTE] Ta gazeta jest już dość stara:) Tzn. dość długo na rynku:cool1: Quote
Patmol Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ale tytuł wątku jest nowy dość -i mój zachwyt dotyczył zmiany tytułu wątku Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Patmol']ale tytuł wątku jest nowy dość -i mój zachwyt dotyczył zmiany tytułu wątku[/QUOTE] Aha. :) Myślałam, że gazety;p Quote
brzośka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 to ja się do cieszenia oczywiście przyłączam :D i czekam - najlepiej na domek, ale i ogłoszenie w gazecie może być ;) Quote
azalia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Oby Ledunia znalazła domek jak najszybciej,najlepsze lata marnuje w schronie,jest piękna. Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 :loveu: Tutaj doskonale widać jaką wspaniałą, kochaną i spragnioną kontaktu z człowiekiem jest sunią. Quote
nuleczka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Śmieszna mała, pychol jej się śmieje od miziania Quote
Paula95 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='xmartix']zapisuję się, ile ta gdzieś waży?[/QUOTE] Kiedyś ją ważyłam, ale nie pamiętam już. Ale gdzieś ok.10-12kg. Quote
brzośka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 świetna dziewczynka :) ma bliznę na nosku, czy tylko mi się wydaje? Quote
Paula95 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='brzośka']świetna dziewczynka :) ma bliznę na nosku, czy tylko mi się wydaje?[/QUOTE] Tak, ma bliznę. Quote
Igiełka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Paula95 dzięki za zaproszenie :) zapisuję i potem poczytam Quote
Recommended Posts