J_ulia Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 bela51 napisał(a):Jakie śliczne maluchy, serce się kraje, ze musza siedziec w tej szopie. Czy sa gdzies hotelki dla szczeniorków? Maze zacząc zbierac kasę? Gdyby to był jeden albo dwa szczeniak to z Agą z Czarkowa pewnie bym się dogadała. Ale przy czterech... Może mógłby ktoś zasponsorować karmę dla szczeniaków? Lekko mnie to rujnuje... W domu 4 psy i 3 koty plus suka ON z 4 szczeniakami ;( Quote
izabela1234 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Julka pytam gdzie się da na razie bez efektów :( cholera... Quote
J_ulia Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 izabela1234 napisał(a):Julka pytam gdzie się da na razie bez efektów :( cholera... Wierze :( Wszędzie zatrzęsienie szczeniaczkowe ;( Quote
Atrisko Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 J_ulia napisał(a):Wierze :( Wszędzie zatrzęsienie szczeniaczkowe ;( Julia a gdzie są te maluchy? Bo o nich w pierwszej kolejności trzeba myśleć ...chociaż sunia też nie może tam zostać! Quote
bela51 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 J_ulia napisał(a):Gdyby to był jeden albo dwa szczeniak to z Agą z Czarkowa pewnie bym się dogadała. Ale przy czterech... Może mógłby ktoś zasponsorować karmę dla szczeniaków? Lekko mnie to rujnuje... W domu 4 psy i 3 koty plus suka ON z 4 szczeniakami ;( Julio, ile kosztuje karma dla szczeniaków ? Quote
J_ulia Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Atrisko napisał(a):Julia a gdzie są te maluchy? Bo o nich w pierwszej kolejności trzeba myśleć ...chociaż sunia też nie może tam zostać! Na chwile obecną... w starej rozpadającej się szopie( dobrze ,że jest tam siano, ale licha to ochrona :( ) na opuszczonej posesji niedaleko domu moich rodziców. Quote
J_ulia Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 bela51 napisał(a):Julio, ile kosztuje karma dla szczeniaków ? 15 kg Puriny lub Ariona dla szczeniaków ok. 100 zł a jedzą dużo.... Trzeba je będzie odrobaczyć (zrobię to jutro) i zaszczepić przed wyjazdem do ewentualnego domu. Wypadnie z 40 - 50 zł na szczeniaka.... Kurde tylko skąd na to brać. Quote
bela51 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Moge Ci przelac najwyzej 50 zł. Mam do rozdzielenia kasa z bazarku dla psa, który poszedł do domu. Ale juz obiecałam innym... Czy to Cie urzadza? Quote
J_ulia Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 bela51 napisał(a):Moge Ci przelac najwyzej 50 zł. Mam do rozdzielenia kasa z bazarku dla psa, który poszedł do domu. Ale juz obiecałam innym... Czy to Cie urzadza? Bardzo. Belu możesz trzymać te pieniążki u siebie dla szczeniaków? Jak mi przyjdzie płacić rachunek u weta (niedługo mam nadziej) to byłaby to wielka pomoc. Na razie kupiłam im worek jedzenia, powinno starczyć do końca tygodni. Quote
katarzyna005 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Julia w najbliższych dniach powinna dojść do ciebie przesyłka. Szczeniaczki z sunią trzymam za was mocno kciuki!:loveu: Quote
J_ulia Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 katarzyna005 napisał(a):Julia w najbliższych dniach powinna dojść do ciebie przesyłka. Szczeniaczki z sunią trzymam za was mocno kciuki!:loveu: Kasiu jak przesyłka:oops:? Kupiłam tabletki na odrobaczenie. Mam nadziej ,że maluchy dadzą się podejść i grzecznie zjedzą...:razz: Quote
Gosiara Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Daj tabletke w kiełbasce na pewno zjedzą...Dałam też ogłoszenie na moją prywatną stronkę:) http://www.qnisie.harc.pl/ Quote
J_ulia Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='Gosiara']Daj tabletke w kiełbasce na pewno zjedzą...Dałam też ogłoszenie na moją prywatną stronkę:) http://www.qnisie.harc.pl/ zjadły :) [quote name='katarzyna005']Zobaczysz:evil_lol: Już wiem i bardzo dziękuje! [quote name='Gosiara']Banerek zamówiłam:) Wielkie dzięki :):):) [quote name='ANETTTA']bazarki mile widziane ;) Bardzo mile... Quote
.blueberry. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A możecie mi podpowiedzieć jak dodać banerek? Bo też bym sobie wzięła :) Quote
J_ulia Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 blueberrykiss napisał(a):A możecie mi podpowiedzieć jak dodać banerek? Bo też bym sobie wzięła :) Instrukcja wysłana na pw :) Quote
.blueberry. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dziekuję :) szczeniorki od dzisiaj są ze mną. Quote
ANETTTA Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 blueberrykiss napisał(a):Dziekuję :) szczeniorki od dzisiaj są ze mną. Julia a co ze suką Quote
Randa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 nie wołac nie łazic za nim tylko systematycznie dokarmiac . upatrzec sciezke i miejsce pewnego legowiska. . nie strzelac zadnymi usypiaczami bo jak nie skutecznie to sie go wypłoszy. przygotowac klatke pułapke z kawałem mięcha, moze byc korpus kurczaka- uwielbia. Gucio ma dobry węch i jest pazerny. za nim postawicie klatke to 5 razy sprawdzic na swoich psach na podwórku jak działa i jaka jest skutecznosc zapadkowej furtki aby działało wszysstko 100% raz a skutecznie. :lol: My tez próbujemy złapać Gucia z mojego podpisu, może taki pomysł od Jamora Wam się przyda? ja bym proponował zrobic z czegos takiego. do tego guma, jakas spreznka, dołozyc zapadke na furtke - kazdy chłopak co ma troche polotu technicznego wymysli jak zrobic z tego pułapke a potem transporter przyda sie na pewno. http://www.zooplus.pl/shop/psy/trans...sportery/47376 Quote
Atrisko Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 blueberrykiss napisał(a):Dziekuję :) szczeniorki od dzisiaj są ze mną. No nie wiem jak to rozumieć.... tzn??? w sygnaturce, czy na żywo??? słuchajcie na wątku Chanel która uciekła "pojawiła się klatka pułapka" wypożyczona od kogoś ze Świętochłowic...może też można by wypożyczyć dla tej suni..z tego co doczytałam trzeba 300zł kaucji zostawić i można pożyczać... Quote
Recommended Posts