Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiara napisał(a):
Podniosę!W sumie potrzebne 2 tymczasy jak każdy wziął po dwa szczeniaczki:)

Witaj

Na razie nie mamy ani jednego... :(
U mnie 4 psy i 3 koty na stanie i nawet już chomika nie wepchnę... Bo bym razem z nim na wycieraczce przed domem wylądowała.

Posted

Ja miałam niedawno 4 szczeniaki miały 5 tygodni wszystkie trafiły do super ds,jeden wrócił po 1,5 miesiąca ale ma znowu ds:)Wzięłabym przynajmniej jednego,ale mam dwie chore kotki moje:(Jedna problem z jelitami i oddychaniem druga niewydolność nerek i anemia i guz który trzeba usunąć,ale przez złe wyniki nie można zrobić zabiegu...w domu mam 6 kotów i psa...Trzymam kciuki mogę zrobić ogłoszenia tylko potrzebny mi numer kontaktowy do ogłoszeń i jakiś tekst!mój meil [email protected]

Posted

[quote name='Gosiara']Ja miałam niedawno 4 szczeniaki miały 5 tygodni wszystkie trafiły do super ds,jeden wrócił po 1,5 miesiąca ale ma znowu ds:)Wzięłabym przynajmniej jednego,ale mam dwie chore kotki moje:(Jedna problem z jelitami i oddychaniem druga niewydolność nerek i anemia i guz który trzeba usunąć,ale przez złe wyniki nie można zrobić zabiegu...w domu mam 6 kotów i psa...Trzymam kciuki mogę zrobić ogłoszenia tylko potrzebny mi numer kontaktowy do ogłoszeń i jakiś tekst!mój meil [email protected]

Tekst napiszę dzisiaj . Dziękuje za pomoc.

Posted

boshe, jakie piękne maluchy:( a niestety maluchów w tej chwili jest mega wiele:placz::placz:

Julia - a nie można ich zawieźć do schroniska w Gliwicach??? w tej chwili jest tak ciężko znaleźć dt, ze szok:( my szukamy dla słabowitych szczylków i tez cieżko przeokropnie:(

Posted

andzia69 napisał(a):
boshe, jakie piękne maluchy:( a niestety maluchów w tej chwili jest mega wiele:placz::placz:

Julia - a nie można ich zawieźć do schroniska w Gliwicach??? w tej chwili jest tak ciężko znaleźć dt, ze szok:( my szukamy dla słabowitych szczylków i tez cieżko przeokropnie:(

Schron to ostateczność. Jeszcze z 7-10 dni powinny (ale nie muszą) być przy matce. Te szczeniaki są "gołe" i przez to narażone na każde choróbsko... a w schronisku nawet najlepszym jest wiele zagrożeń dla takich maluszków :(

Posted

kopciuszek napisał(a):
Zapisuję sobie ... Niestety DT dać nie mogę póki nie wyadoptuję aktualnego tymczasa

Postaram się poszukać dla nich tymczasów ... One są tak śliczne, że szybko znajdą domek ;)

Dziękuje ślicznie.

One naprawdę są piękne i duże...
Mam troszkę zdjęć.

Posted

Szybki tekst. Jutro postaram się załatwić lepsze zdjęcia.

Cztery piękne i dorodne szczeniaki szukają dobrych domów!

W starej rozpadającej się szopie żyje dzika sunia w typie owczarka niemieckiego i jej czworo dzieci. Szczeniaki maja teraz ok. 6 tygodni i jak najszybciej powinny trafić do kochających domów, ponieważ z każdym dniem w ich miejscu zamieszkania czeka na nie coraz więcej zagrożeń.
To najprawdopodobniej 3 suczki (siwa z czarną maską, czarna podpalana i biało) oraz 1 piesek (czarny podpalany z białymi znaczeniami). Wyrosną na duże i dorodne psy wielkości owczarka. W drodze do nowego domu zostaną odrobaczone.

Warunkiem przygarnięcia jednego z tych psich dzieci jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz możliwość przeprowadzenia wizyty przed i po adopcyjnej. W odpowiednim wieku piesku muszą też zostać wysterylizowane/wykastrowane.

Kontakt :

668-39-29-25
[email protected]

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Jestem i ja. Niestety mogę tylko wspomóc finansowo ślicznoty jak będzie potrzeba. Mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji i szybkie domki.

Tylko... Kasiu .... AŻ.