Madzialen Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zapiszę sobie wątek. Idusiek wysłałam PW do Ciebie. Quote
koosiek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Wczoraj wrzuciłam Moltona i Agata od megii na cafeanimal i co....podobno Agat jest w Metrze, a Molton nie;) coś nie ma szczęścia chłopak. Dzisiaj znowu spróbujemy. Jest dziś cafeanimal w Metrze? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć :roll: Aaa, już doczytałam, ze to cafeanimal dla wybranych i nie tylko mnie nie chce się ukazać ;) Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 koosiek napisał(a):Jest dziś cafeanimal w Metrze? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć :roll: Właśnie nie ma...wydawało nam się;) polujemy na jutro:) Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Magda mi coś nagadała, że Agat w Metrze, nie wiem skąd taki pomysł miała ;) Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 mysza 1 napisał(a):Magda mi coś nagadała, że Agat w Metrze, nie wiem skąd taki pomysł miała ;) Jak się telefon urywa to zazwyczaj o Metro chodzi:) pewnie dlatego;) Quote
koosiek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jak się telefon urywa to zazwyczaj o Metro chodzi:) Zwykle się urywa, a ja miałam psa w piątek i ani jednego telefonu :( A jak już o Metrze... To jak tam Żaba? ;) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Żaba w nowym domu- u sąsiadów mariolki ;) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 neim a go w żadnym metrze:) przynajmniej ani moim ani netowym :P wiec molton wcale nie ma pecha ;) http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 I to jest optymistyczna wiadomość:) ;) może jutro się uda. Quote
koosiek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 idusiek napisał(a):Żaba w nowym domu- u sąsiadów mariolki ;) A ja się pytam, jak tam w nowym domu właśnie :) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 to mariola wie :P ale jakby było zle to i ja bym wiedziała :D Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Miałam pierwszy tel. w sprawie Moltonka, pani go chciała na prezent urodzinowy. Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Miałam pierwszy tel. w sprawie Moltonka, pani go chciała na prezent urodzinowy. A co moze nie mozna ;);) jak dla mnie prezent lepszy niz jakikolwiek inny. Namawiam mojego tz., zeby mi zolwia na prezent kupil:):) ale chyba jak znam zycie bede sobie musiala kupic sama :):) Quote
magdola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Miałam pierwszy tel. w sprawie Moltonka, pani go chciała na prezent urodzinowy.trza bylopowiedzec, ze wstązka gratis i kartka z pozytywką : a tak serio to moj pierwszy pies to tez byl prezentem...czekalam na niego 25 lat ;) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 ale są prezenty i prezenty;) ja na swojego nie czekałam- on czekał na mnie jak jeszcze byłam w brzuchu :D Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 wpłaty : 30 zł Patrycja B (sonikowa) 40 zł Magda K. 17 zł tayga bazarek 45 zł Iv_ bazarek 57 zł Monika J. bazarek 44,36 zł Timea Ch. 50 Arleta P 50zł rozi bazarek 40 zł Pliszka bazarek 32 zl Lemoniada bazarek 20 zł (chita) TOMASZ G - kto to ? "Grupa cmentarna" dostała 425,36 zł Quote
chita Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='idusiek'] 20 zł (chita) TOMASZ G - kto to ? to ja;) tzn z konta tz:evil_lol: Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaa:) i wszystko jasne a ja chodzę i myślę kto to taki ;) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 dzięki wielkie za wszelką pomoc ! Quote
chita Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 idusiek napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa:) i wszystko jasne a ja chodzę i myślę kto to taki ;) cichy wielbiciel:diabloti::eviltong: bardzo kibicuje maluchom i mamusi:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ida, dopisz do Moltonka 50 zł za szczepienia, miał wczoraj(Gosia pewnie ma rachunek) Była jeszcze karma sucha i mokra ale już nie wiem za ile, to przy okazji. Płaciłaś już na Kosiarzy? Bo tam na mnie figuruje dług i to nie jest 200 tylko coś ponad, nie wiem dokładnie. Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ciągle zapominam- dzwoni ktoś w sprawie maluchów czy cisza? Wznawiać im allegro? Quote
Recommended Posts