Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='idusiek']ja też się obawiałam .... ale dzięki Bogu wszystko jakoś poszło, chociaż non stop go filowałam - musiałam go zdjąc z kolan ,bo bylo mu za gorąco i siedział w korytarzu Lucjan właśnie pojechał na tymczas. Odezwała się dzisiaj do mnie Agnieszka Ł z fb. Urabiała faceta do 15.00 i przed chwilą odjechali do domu z Lucusiem. Ja naprawdę nie moglam go zatrzymać ani u mamy.A tutaj nie ma mnie po 10 godzin i tez kicha. Agnieszka pracuje do 13, jej TZ jest prawie non stop w domu- więc Lucek będzie miał dobrą opiekę.;) Trzymajcie kciuki! No to super się złożyło:) na pewno będzie dobrze:) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):No to super się złożyło:) na pewno będzie dobrze:) oby ;) a oto Lucjan jeszcze w Broku: [video=youtube;aGkJh-FkJhI]http://www.youtube.com/watch?v=aGkJh-FkJhI[/video] [video=youtube;kaHAIkbq11k]http://www.youtube.com/watch?v=kaHAIkbq11k[/video] [video=youtube;aHICLWtONJ8]http://www.youtube.com/watch?v=aHICLWtONJ8[/video] Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 mam info ,że Lucjan zjadł kolację, zrobił siku na dywan, kupę przy drzwiach i poszedł spać. On miał dzisiaj ciężki dzien, nie dziwię się, że juz chrapie ;) Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 idusiek napisał(a):mam info ,że Lucjan zjadł kolację, zrobił siku na dywan, kupę przy drzwiach i poszedł spać. jak prawdziwy facet:diabloti: Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 magdola napisał(a):jak prawdziwy facet:diabloti: ... w sumie racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ale Lucek jest pocieszny:):):) gryzie wszystko tak samo jak Molton, tylko że ten woli żywe "zabawki";) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ja wczoraj stwierdziłam ,ze ten pies i ja będziemy mieć szczęście w życiu, bo tak...jak ktos wejdzie w kupę - to podobno na szczęscie, nie? i jak ktoś znajdzie pieniądze to też szczęscie, prawda? więc kupa połączona z pieniążkiem ( grosz w kupie) to jest po prostu szczyt szczęścia :D Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 idusiek napisał(a):ja wczoraj stwierdziłam ,ze ten pies i ja będziemy mieć szczęście w życiu, bo tak...jak ktos wejdzie w kupę - to podobno na szczęscie, nie? i jak ktoś znajdzie pieniądze to też szczęscie, prawda? więc kupa połączona z pieniążkiem ( grosz w kupie) to jest po prostu szczyt szczęścia :D Wszystko na to wskazuje:evil_lol: Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):Wszystko na to wskazuje:evil_lol: noooo.... ...... Quote
Szarotka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 To moze sie napije sagri za szczescie Lucka :):) Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Szarotka napisał(a):To moze sie napije sagri za szczescie Lucka :):) oby nie za szybko... Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 szarotka, ale on do DT pojechał :P nie pij jeszcze, no chyba ze za innego Lucjana :D Quote
Szarotka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 idusiek napisał(a):szarotka, ale on do DT pojechał :P nie pij jeszcze, no chyba ze za innego Lucjana :D Ja wiem, ze przeciez to dt. to tez takie cudem sie trafilo. No i jak ma szczescie przez ten grosz, to moje popijanie sangrii tylko mu pomoze :):) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 napisz po prostu ze masz ochotę sobie dzaibnąć ;) a okazję sobie dopisujesz ;) Quote
ludwa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Taki szybki dt też wart opicia:) Jakby jeszcze się dla mamuśki znalazł...to i ja bym się napiła Quote
Szarotka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ludwa napisał(a):Taki szybki dt też wart opicia:) Jakby jeszcze się dla mamuśki znalazł...to i ja bym się napiła No wlasnie a mnie tu Idusiek wmawia, ze okazji szukam :):) jeszcze zreszta nawet do tej sangrii nie doszlam :):) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 :) to sie nazywa racjonalizacja- szukanie powodu dla dowodu ;) Quote
Nutusia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kamień z serca, że Lucjan znalazł DT, bo jak sobie o zasiekach przed Tośką myślałam i o głodowaniu psiny przez 10 godzin... Ech... Ida, szczęściara z Ciebie do kwadratu! :) Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wczoraj wrzuciłam Moltona i Agata od megii na cafeanimal i co....podobno Agat jest w Metrze, a Molton nie;) coś nie ma szczęścia chłopak. Dzisiaj znowu spróbujemy. Quote
Nutusia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bo tak "obiektywnie", Agat w większej potrzebie, a Molton przecież torpeduje każdą Twoją próbę "pozbycia się go"! :) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Nutusia napisał(a):Kamień z serca, że Lucjan znalazł DT, bo jak sobie o zasiekach przed Tośką myślałam i o głodowaniu psiny przez 10 godzin... Ech... Ida, szczęściara z Ciebie do kwadratu! :) taka ze mnie szczęściara, ze mi się śniło, że ktoś mnie postrzelil i umarłam... Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 W METRZE? ja nic nie widziałam dzisiaj w metrze... jakaś ślepa jestem Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Właśnie przed chwilą sprawdziłam e-metro, też nie widzę żadnych zwierzaków. To pomyłka jakaś;) Quote
Nutusia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 idusiek napisał(a):taka ze mnie szczęściara, ze mi się śniło, że ktoś mnie postrzelil i umarłam... A co tam sny! Skąd wiesz, że Ci się dziś nie przyśni, że... zmartwychwstałaś! :) A z tym Metrem to rzeczywiście zagadka! :) Quote
Recommended Posts