idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 nie zaplaciłam bo nie miałam z czego, ale mieli mi przyslać dane do przelewu na maila, dzwoniłam do nich kilka razy, ostatnio w sobotę. Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 idusiek napisał(a):nie zaplaciłam bo nie miałam z czego, ale mieli mi przyslać dane do przelewu na maila, dzwoniłam do nich kilka razy, ostatnio w sobotę. I przysłali? Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Też jestem ciekawa czy w sprawie maluchów były jakieś telefony:) a Moltona na prezent nie oddam, bo dom musi być sprawdzony i już;) Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja miałam telefon ale w sprawie Eklera ;) pani pytala, czy nie mam drugiego ;) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 mysza 1 napisał(a):Ja miałam telefon ale w sprawie Eklera ;) pani pytala, czy nie mam drugiego ;) to można Nemo polecać w takich momentach ;) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 do mnie dzis dzwoniła jakas dziewczynka w sprawie szczeniaczków. nie ,nic nie przysłali, czekają na p Cygańską, mają mojego maila i telefon. Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Czyli dzwonie tylko, ze tacy jak trzeba ............ Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 no proszę Cię, Lucek przez 2 dni miał ponad 300 wejsc i ani pól telefonu, ta dziewczynka dzwoniła z FB. Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Hm.......moze go slabo zachwalacie :):) Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Molton miał w 3 dni ponad 500 i też zero wtedy. Ale spokojnie, wszystkie znajdą domy :) Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Też mam nadzieję ze znajdą zanim się pozakochujemy na amen;) A Eklerka ciągle wspominam, miałam ochotę go potymczasować:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Też mam nadzieję ze znajdą zanim się pozakochujemy na amen;) A Eklerka ciągle wspominam, miałam ochotę go potymczasować:evil_lol: E tam, jak kochać takiego rozbójnika ;) Quote
ludwa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 mysza 1 napisał(a):E tam, jak kochać takiego rozbójnika ;) Niektóre kobitki lubią takich rozbójników;) Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Hm ze szczeniaczkami to sie chyba nie mozna nudzic........... Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 mysza 1 napisał(a):E tam, jak kochać takiego rozbójnika ;) Miłość nie wybiera;) a rozbójnik uczy się chodzić na smyczy. Strasznie mu przeszkadzała obroża, ale znalazłam sposób - wychodzimy na spacer wspólnie z Farciem i Molton jest tak zaaferowany, że zapomina ze coś dziwnego go w szyję uwiera;) chyba mu szelki zakupię:) Quote
Tora&Faro Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Szarotka napisał(a):Hm ze szczeniaczkami to sie chyba nie mozna nudzic........... No nie można, nieustanna rozrywka gwarantowana;) Quote
idusiek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 dokładnie, ja już dawno nie miałam szczeniora na DT ani w ogole szczniora. i jak tak człowiek spojrzy na tą niewinnie rozszarpującą Ci dywan istotę, to nie sposób się gniewać ;) Prawda? Quote
idusiek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 male sprostowanie : pliszka wpłaciła 40 zł dla Lili a nie maluchów... ale za to przyszła wpłata od myszy1 35 zł. mysza- jak my się w koncu umówim na odbiór?:) Quote
Tora&Faro Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 idusiek napisał(a):dokładnie, ja już dawno nie miałam szczeniora na DT ani w ogole szczniora. i jak tak człowiek spojrzy na tą niewinnie rozszarpującą Ci dywan istotę, to nie sposób się gniewać ;) Prawda? Prawda;) dzisiaj Molti dostanie nowe zabawki, mam nadzieję że nieco odpuści kablom i moim psom;) ostatnio próbował zagryźć nawet swoją miskę:evil_lol: PS znowu nie ma zwierzaków w Metrze Quote
Nutusia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 mariolka napisał(a):a Żaba dostała wczoraj cieczkę. To norma! :) Jak tylko sunia trafi w "bezpieczne miejsce" od razu zjawia się cieczka - przerabiałam to 4 razy! :) Molton na prezent urodzinowy - świetny pomysł! Pod warunkiem, że Pani sama sobie chce go podarować, bo jak wiadomo - każdy pretekst jest dobry, żeby rodzinę powiększyć. Czego ja nie wymyślałam, żeby przekonać TZ-a do kolejnego futrzaka?... Ale akurat zimową porą się żaden prezent nie napatoczył... :) Quote
mysza 1 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 idusiek napisał(a): ale za to przyszła wpłata od myszy1 35 zł. mysza- jak my się w koncu umówim na odbiór?:) Nie wiem, przy okazji jakoś. Chwilowo jestem wyłączona, choruję i nie wychodzę, bo nie mogę się wyleczyć. Quote
Madzialen Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Rzeczy na bazarek już przekazane Ludwie :) A teraz podniosę rodzinkę. Quote
mysza 1 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Zapraszam na bazarek, czesc dochodu na Moltonka, jednego z maluchow, bo u niego w kasie pustki http://www.dogomania.pl/threads/195765-SWETROWISKO-tanie-swetry-bluzki-damskie-i-m%C4%99skie-na-kilka-ps%C3%B3w-w-przygotowaniu?p=15665835#post15665835 Quote
Recommended Posts