Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
nie zaplaciłam bo nie miałam z czego, ale mieli mi przyslać dane do przelewu na maila, dzwoniłam do nich kilka razy, ostatnio w sobotę.

I przysłali?

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Też mam nadzieję ze znajdą zanim się pozakochujemy na amen;)

A Eklerka ciągle wspominam, miałam ochotę go potymczasować:evil_lol:

E tam, jak kochać takiego rozbójnika ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
E tam, jak kochać takiego rozbójnika ;)

Miłość nie wybiera;) a rozbójnik uczy się chodzić na smyczy. Strasznie mu przeszkadzała obroża, ale znalazłam sposób - wychodzimy na spacer wspólnie z Farciem i Molton jest tak zaaferowany, że zapomina ze coś dziwnego go w szyję uwiera;) chyba mu szelki zakupię:)

Posted

dokładnie, ja już dawno nie miałam szczeniora na DT ani w ogole szczniora. i jak tak człowiek spojrzy na tą niewinnie rozszarpującą Ci dywan istotę, to nie sposób się gniewać ;) Prawda?

Posted

male sprostowanie : pliszka wpłaciła 40 zł dla Lili a nie maluchów...

ale za to przyszła wpłata od myszy1 35 zł.

mysza- jak my się w koncu umówim na odbiór?:)

Posted

idusiek napisał(a):
dokładnie, ja już dawno nie miałam szczeniora na DT ani w ogole szczniora. i jak tak człowiek spojrzy na tą niewinnie rozszarpującą Ci dywan istotę, to nie sposób się gniewać ;) Prawda?

Prawda;) dzisiaj Molti dostanie nowe zabawki, mam nadzieję że nieco odpuści kablom i moim psom;) ostatnio próbował zagryźć nawet swoją miskę:evil_lol:

PS znowu nie ma zwierzaków w Metrze

Posted

mariolka napisał(a):
a Żaba dostała wczoraj cieczkę.

To norma! :) Jak tylko sunia trafi w "bezpieczne miejsce" od razu zjawia się cieczka - przerabiałam to 4 razy! :)

Molton na prezent urodzinowy - świetny pomysł! Pod warunkiem, że Pani sama sobie chce go podarować, bo jak wiadomo - każdy pretekst jest dobry, żeby rodzinę powiększyć. Czego ja nie wymyślałam, żeby przekonać TZ-a do kolejnego futrzaka?... Ale akurat zimową porą się żaden prezent nie napatoczył... :)

Posted

idusiek napisał(a):

ale za to przyszła wpłata od myszy1 35 zł.

mysza- jak my się w koncu umówim na odbiór?:)

Nie wiem, przy okazji jakoś. Chwilowo jestem wyłączona, choruję i nie wychodzę, bo nie mogę się wyleczyć.