Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobre jesteście dziewczyny:) muszę i ja się zabrać do roboty;)

Dzisiaj psiaki po raz pierwszy zostały same na dłużej, Molton urządził taki koncert jak wychodziłam że słyszałam go aż na dworze:shake: kable w miare możliwości pozabezpieczałam, ale i tak się trochę martwię...

Posted

a wiecie ze Lucjan nauczył sie w 1 dzien sikac i robic koope na gazetę? i że miał potworne robale - chyba nawet tasiemca...?
i ze lata pól dnia i gryzie wszystko co popadnie?:) kocyk od cioci Idy juz podobno w strzępach...a taki ładny był, czerwony w psie łapki..

Posted

U nich te niszczycielskie zapędy widocznie rodzinne, podobnie jak urok:)
Telefony, oszeem, zdarzają się. Np dzisiaj po południu mi się zdarzył:) Zadzwonił pan, że chce szczeniaczka -Nemo. Najpierw, że na podwórko:) Niedawno stracił psiaka, bo wpadł pod samochód i tak się ładnie rozmowa rozwinęła:) Na podwórko potrzebuje ale ono tak nie za bardzo zabezpieczone, dziury w płocie...Już nie pytałam dlaczego tamten zginął...Powiedziałam, że tylko na kanapę damy:), no to się okazało, że oczywiście pieseczek do domeczku:) A jak stwierdziłam, że nie dam i już, to pan życzył mi powidzenia:) I tego się trzymam:)
No i miałam jeszcze dzisiaj smsa o treści: "Mam pytanie czy ten nemo jest jeszcze ciekawość" Zacytowane bardzo dosłownie i teraz nie wiem;) Dawać czy nie:)?
I kogo wybrać? Bo jeden lepszy od drugiego:)
Czy tylko do mnie idioci dzwonią i piszą? A smsy w sprawie spów to ostatnio jakaś plaga. Nie wiem czy w czasie działania fundacyjnego tyle idiotycznych smsów dostałam:)

Posted

[quote name='idusiek']no wiesz?! ja nie wiem mysza....normalnie ludzi nie szanujesz :diabloti:[/QUOTE]
Nic nowego, przed chwilą przyszedł sms w sprawie Amigo ale go nie rozumiem. Może rano, jak się wyśpię, zrozumiem.