Tora&Faro Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='mysza 1']Zapraszam na bazarek, czesc dochodu na Moltonka, jednego z maluchow, bo u niego w kasie pustki http://www.dogomania.pl/threads/195765-SWETROWISKO-tanie-swetry-bluzki-damskie-i-m%C4%99skie-na-kilka-ps%C3%B3w-w-przygotowaniu?p=15665835#post15665835 Dzięki Kochana:loveu: ja dzisiaj jestem nie do życia, może jakieś fotki chociaż zrobię;) Quote
ludwa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 a może kurteczkę? Też na ten cel:) http://www.dogomania.pl/threads/195797-Sztruksowa-kurtka.-Rozm.-16.-na-szczeniaki.-Do-10.11?p=15668016#post15668016 Quote
Tora&Faro Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dobre jesteście dziewczyny:) muszę i ja się zabrać do roboty;) Dzisiaj psiaki po raz pierwszy zostały same na dłużej, Molton urządził taki koncert jak wychodziłam że słyszałam go aż na dworze:shake: kable w miare możliwości pozabezpieczałam, ale i tak się trochę martwię... Quote
mysza 1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Biedny, przyzwyczaił się że zawsze ktoś z nim jest. Obawiam się, że szkody mogą być.... Dobrze, że Tora i Faro są w domu, będzie miał towarzystwo chociaż. Quote
ludwa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ciekawa jestem co się działo pod nieobecność pańci...mam nadzieję, ze chlopak zapanował nad swoimi niszczycielskimi zapędami.... Quote
Tora&Faro Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zapanował;) podobno nic nie nabroił, mój aniołeczek:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']Zapanował;) podobno nic nie nabroił, mój aniołeczek:loveu:[/QUOTE] Proszę jaki mądrala :) Quote
magdola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='mysza 1']Proszę jaki mądrala :)[/QUOTE] he, wie jak zawładnąć sercem.... Quote
Tora&Faro Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Mądrala pogryzł mi kapcie ale co tam;) W temacie adopcji u nas cisza.... Quote
Szarotka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Takie ladne maluchy powinny miec wziecie........... Quote
Tora&Faro Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A w oczekiwaniu na super domek Molton postanowił zagryźć misia;) tak wygląda brzuchol po spacerkach;) Quote
idusiek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 doszły wpłaty: 100 zł mariusz k. 200 zł Gall Anonim (US) Dziekuję bardzo ! Quote
idusiek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 a wiecie ze Lucjan nauczył sie w 1 dzien sikac i robic koope na gazetę? i że miał potworne robale - chyba nawet tasiemca...? i ze lata pól dnia i gryzie wszystko co popadnie?:) kocyk od cioci Idy juz podobno w strzępach...a taki ładny był, czerwony w psie łapki.. Quote
ludwa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 U nich te niszczycielskie zapędy widocznie rodzinne, podobnie jak urok:) Telefony, oszeem, zdarzają się. Np dzisiaj po południu mi się zdarzył:) Zadzwonił pan, że chce szczeniaczka -Nemo. Najpierw, że na podwórko:) Niedawno stracił psiaka, bo wpadł pod samochód i tak się ładnie rozmowa rozwinęła:) Na podwórko potrzebuje ale ono tak nie za bardzo zabezpieczone, dziury w płocie...Już nie pytałam dlaczego tamten zginął...Powiedziałam, że tylko na kanapę damy:), no to się okazało, że oczywiście pieseczek do domeczku:) A jak stwierdziłam, że nie dam i już, to pan życzył mi powidzenia:) I tego się trzymam:) No i miałam jeszcze dzisiaj smsa o treści: "Mam pytanie czy ten nemo jest jeszcze ciekawość" Zacytowane bardzo dosłownie i teraz nie wiem;) Dawać czy nie:)? I kogo wybrać? Bo jeden lepszy od drugiego:) Czy tylko do mnie idioci dzwonią i piszą? A smsy w sprawie spów to ostatnio jakaś plaga. Nie wiem czy w czasie działania fundacyjnego tyle idiotycznych smsów dostałam:) Quote
idusiek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 ja tez miałam telefon o Nemo- do kojca z kaukazem... to może ten najlepszy?:) Quote
mysza 1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wszystkie cudne :) a Wy wybrzydzacie. Ja miałam smsa "o pieska, proszę odpisać" ale mi się nie chciało. Ludziom szkoda na telefon a psa chcą mieć. Quote
idusiek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 no wiesz?! ja nie wiem mysza....normalnie ludzi nie szanujesz :diabloti: Quote
mysza 1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='idusiek']no wiesz?! ja nie wiem mysza....normalnie ludzi nie szanujesz :diabloti:[/QUOTE] Nic nowego, przed chwilą przyszedł sms w sprawie Amigo ale go nie rozumiem. Może rano, jak się wyśpię, zrozumiem. Quote
Recommended Posts