Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szczęście, że nikt poważnie nie ucierpiał
szkoda że nie wyszło z DT ... ale w hotelu u Sandry krzywda jej się nie stanie ... dostanie tyle miłości i ciepła ile będzie możliwe

mam nadzieję że uda się nam zebrać deklaracje na dziewczynę ...

chętnie przyjmiemy rzeczy na bazarki
samymi bazarkami jej nie utrzymamy niestety ... proszę pomóżcie szukać choćby najmniejszych deklaracji

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale spróbowałyśmy, wiemy, że Donka bezwzględnie szuka domu bez innych zwierząt... taki plus tej historii :-( no i zabieram się za szukanie deklaracji ....

Asia, Natalia - dzieki za pomoc i zorganizowanie transportu... jak na złość oba telefony mi padły :-(

Posted

Kajusza napisał(a):
no tak, bo pewnie te schroniskowe juz się skończyły, bo ona jakoś własnie jesienią trafiła do schronu :-(

ale mi nie o to chodziło
Donka była wyadoptowana przed 3 września więc szczepień nie robiła Gabi tylko właściciel

Posted

Aniu, Natalia będzie miała do pokonania trasę ok 178 km w jedną str czyli 360 łącznie
Sandra z Grzesiem ok 165 w jedną str czyli w dwie 330

łącznie wychodzi ok 700 km ... na transport trzeba ok 350 zł biorąc pod uwagę że auta palą coś 7 l

Posted

Kajusza napisał(a):
to będzie z tcyh pieniędzy od sundayrose. Jutro zadzwonie do niej, żeby może od razu przelała je na konta dziewczyn? żeby nie krążyły po bankach?

jak dostaniemy info ile to można tak zrobić

szkoda że tak wyszło ale cóż ... gdybyśmy nie spróbowały plułybyśmy sobie w brodę

ustalimy jeszcze tylko (ale to może jutro przez telefon) co robimy z karmą ... czy kupujemy worek suchej czy "dopłacamy" Sandrze na jedzonko a Ona będzie organizowała gotowane i suche na przemian ... wiem ze fajne gotowane u niej ciapki jedzą prócz suchego

Posted

Kajusza napisał(a):
ok, to jutro się zdzwonimy i to ustalimy... ja po 9 jade z Wegetą na marszobiegi :-D to jak wróce (ok.14) to Asia do Ciebie zadzwonie, pasuje ci godzina?

jasne, będę akurat myła pomniki na cmentarzu ;)
ale mam słuchaweczkę to nie potrzebuję łapek heh

Posted

kopiuje z niebieskiego

"Gryzipiórka" napisał(a):
Ja mogę zadeklarować ponownie swoje 20 zł, ale dopiero od grudnia :( . Bardzo mi przykro, że Donie się nie udało, ale wierzę, że los się do niej jeszcze uśmiechnie ;) .

"Jara" napisał(a):
Ja mogę dorzucić po 50zł za listopad, grudzień i styczeń, wypłacane 10dnia każdego miesiąca.
Niestety nie wiem czy od stycznia będę miała nadal pracę.

:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

[quote name='ania z poznania']Zapisuję, jutro poczytam.

smutna to będzie lektura.... wątek Donki jest wątkiem na który wydarzyło się wszystko to co nie powinno się wydarzyć.... ehhhh, nie ma szczęścia Doneczka :-(