Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokładnie to samo co Grażynka pomyślałam ... ale człek gapowaty jest

chudzinka jest bo "guziczki" na kręgosłupie widać ... ale wujek Grzesio odpasie dziewczynkę w mig ;)

Sandra czy ona sika w swoim boksie ?

prócz tego szwu to nie widać śladów bójki z sunią Natalii, chyba że tylko na zdjęciach nie widać

Posted

Donka nie jest mocno poraniona, ma na pysku strupki, które jej odpadają i takie małe przełysienia się robią, ale sierść odrośnie i będzie dobrze.

Donka musiała się kiedyś pogryź bo ma rozcięte ucho.

Jasna plamka po wewnętrznej stronie uszka, to po strupku, który odpadł jak robiłam fotki.

Nie zauważyłam, żeby siusiała. Rano nie wytrzymała i zrobiła qpke :roll:, ale w ciągu dnia było cały czas czysto. Zobaczymy co będzie jutro rano.

Posted

dzięki Sandra za zajęcie sie Doneczką ..... ucho strasznie wygląda :-( Nawet już nie chce myśleć, co ona przeszła :-( ale teraz już musi być lepiej :-)

Snadra - a jak u was te boksy wyglądają? masz możliwośc tam wstawić jakis fotel itp. żeby zobaczyć czy Donka niszczy takie rzeczy ja sama zostaje? Dobrze, że nie sika i raczej trzyma potrzebę. Wycałuj ją ode mnie mocno, mordziaszke kochaną :-)

Posted

Super fotki, jak dobrze wiedzieć, że Donka już bezpieczna...

Dziewczyny, sprawdziłam i mam karton płyt winylowych w piwnicy. Może by z tego zrobić bazarek? Większość niestety niemiecka, ale coś tam się może ciekawego znajdzie. Teraz znowu wraca "moda" na te płyty.
Albo może bazarek cegiełkowy? Jak był festyn schroniskowy we wrześniu to robiłam wystawę swoich zdjęć, są na nich psiaki ze schronu, takie trochę wyciskacze łez, mogło by coś takiego być?

Posted

Milka__ napisał(a):
Super fotki, jak dobrze wiedzieć, że Donka już bezpieczna...

Dziewczyny, sprawdziłam i mam karton płyt winylowych w piwnicy. Może by z tego zrobić bazarek? Większość niestety niemiecka, ale coś tam się może ciekawego znajdzie. Teraz znowu wraca "moda" na te płyty.
Albo może bazarek cegiełkowy? Jak był festyn schroniskowy we wrześniu to robiłam wystawę swoich zdjęć, są na nich psiaki ze schronu, takie trochę wyciskacze łez, mogło by coś takiego być?

Pewnie Natalia - może znajdzie się jakiś fan niemieckich szlagierów :-) ... a bazraej cegiełkowy też można zrobić :-)

Posted

No to super. Nie bardzo wiem jak się za taki bazarek wziąć, no i za bardzo bym nie chciała w sprawy finansowe ingerować, więc może ja Ci albo komuś innemu kto się lepiej zna , te płyty przekażę?
Oczywiście pomogę, zrobię spis tytułów i wykonawców itd.

A, no i zapomniałam dodać, że chcę się dołączyć do deklaracji miesięcznych dla Donki. Dołożę tylko 10 zł, ale zawsze to coś...
jutro przeleję też kasę na Gadzinkę, kompletnie o tym zapomniałam :oops:

Posted

dzięki Natalia :-)

Co do tych płyt - niewiem ile ich jest, najlepiej to jakbyś zrobiła po fotce każdej płyty. Mi dziś się zepsuł komputer w domu, niewiem kiedy będzie zrobiony, a idę na urlop na dwa tygodnie, to nie podejmę się bazarku. Chyba, że pcozekamy z nim aż mój komp odżyje, a ty w tym czasie porobisz fotki tych winyli?

Posted

[quote name='kkasiiiar']Zglaszam sie na watku..i narazie skromnie daje jednorazowo 10 zl..ale bede regularnie w miare mozliwosci pomagac:)

dziękuję :-) 10zł to 3 dni jedzenia dla Donki :-)

Mój komp żyje ... to Milka_ czekam na fotki płyt ;-)

edit: fotka rachunku za obrożę dla Donki

Posted

rozmawiałam dziś z Sandrą. Ma mi dziś wysłać na maila nr konta do przelewu i umowę hotelową. Jeżeli nie będę miała do niej uwag (do umowy) to ją podpiszę i jutro wyśle razem z obrożą. Sandra podpisze egzemplarz dla mnie i mi odeśle. Tak się umówiłyśmy.

Rozmawiałyśmy nt jedzenia dla Donki i uznałyśmy, że chyba najlepiej będzie jeżeli poprostu będziemy płacili 100zł miesięcznie, i wtedy Donka będzie miała suchą karmę i gotowane jedzenie. Może ktoś ma inny pomysł? Można np. wysyłac karmę i dopłacac do gotowanego., może jeść samą karmę bez gotowanego. Jeżeli ktoś ma uwagi czy sugestie, to pisać śmiało.

Posted

juz dostałam maila z kontem i sposobem rozliczenia (hotel idzie na inne konto a koszty dodatkowe na inne). Przekazałam nr konta Koelce - to przeleje 500zł na hotel, a Sunayrose za paliwo, a ja zaraz to uzupełnie w rozliczeniach