Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwcia czuje sie chyba rewelacyjnie, gdyby nie kubraczek to ciezko uwiezyc ze dziewczyna miala wczoraj sterylke. Humor dopisuje, na spacery chetnie...zbyt chetnie chodzi. Musze ja stopowac i co chwile powtarzac ze ma spokojnie lezec, ciagle chce lazikowac. Jutro jedziemy na kontrole ale ranka wyglada bardzo ladnie. Bez problemu dala sobie zrobic zastrzyk dzisiaj. Kochana sucz:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Wszystko bardzo ladnie wyglada, na kontroli juz suczysko spokojniejsze :)
Tylko Iwka obrazona ze kopac i biegac nie moze:evil_lol::evil_lol:

Przejdzie jej!!! Domku dla Iwki przybywaj!!!

Posted

A bo to zdiatka jeszcze z czwartku :)
A tu dzisiejsze, krecidoopa...lazi i lazi i lazi, polatalby sobie zapewne:p

Czuje sie raczej dobrze, w ogole nie interesuje sie rana, apetyt ma, humor tez dopisuje....tylko kreci sie jak juz nie powiem co hihi

Posted

Zakończył się mój bazarek książkowy dla Iwy, uzbierało się 102 zł Pieniążki już wpłynęły na moje konto zatem doliczam je do stanu majątkowego Iwy, który na dzień dzisiejszy wynosi 260 zł!

Posted

Alicja napisał(a):
Był pan z elektowni ??

Alicja napisał(a):
Był pan z energetyki ??

malawaszka napisał(a):
:lol: a pan z gazowni? :lol:

Pan z TP?:evil_lol:

Zadnego nie bylo...ale dlaczego pytacie na watku Iwkowym??:hmmmm:

Posted

Furciaczku, jeśli masz fakturę Iwy za zabieg sterylizacji wyślij ją do Soemy i podaj swoje konto do zwrotu, po co ja mam Ci przelewać jak za hotelikowanie i tak mam płacić. Refundacja została przyznana!

Posted

agusiazet napisał(a):
Furciaczku, jeśli masz fakturę Iwy za zabieg sterylizacji wyślij ją do Soemy i podaj swoje konto do zwrotu, po co ja mam Ci przelewać jak za hotelikowanie i tak mam płacić. Refundacja została przyznana!

Fakturke odbiore przy okazji nastepnej wizyty, zapomniam zabrac kartke z danymi stowarzyszenia:roll: