agusiazet Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 I bardzo dobrze!!! A zembiska jak? Quote
furciaczek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Aj w calym tym zamieszaniu nie zeszlo sie na zeby ;/ Macie Iwciowa...oczywiscie skonczyla na kanapie, psie poslanka sa takie niefajne:lol: Quote
malawaszka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 kurde co za głupia laska... teraz Iwa będzie miała niefajne skojarzenie z wetem Quote
agada Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 furciaczek napisał(a):Aaa zapomnialam napisac, serducho OK, zadnych zmian w macicy...zdrowa jak kon:) To super, że wsio dobrze i Iwka końsko zdrowa! Quote
Alicja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 osz kur... nakopałabym dziewczynie w doopalona ...co za głupia naskakuje na psa z zaskoczenia ....grrrr kuruj się Iwciu :cool2: Quote
furciaczek Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Iwcia czuje sie chyba rewelacyjnie, gdyby nie kubraczek to ciezko uwiezyc ze dziewczyna miala wczoraj sterylke. Humor dopisuje, na spacery chetnie...zbyt chetnie chodzi. Musze ja stopowac i co chwile powtarzac ze ma spokojnie lezec, ciagle chce lazikowac. Jutro jedziemy na kontrole ale ranka wyglada bardzo ladnie. Bez problemu dala sobie zrobic zastrzyk dzisiaj. Kochana sucz:) Quote
furciaczek Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Wszystko bardzo ladnie wyglada, na kontroli juz suczysko spokojniejsze :) Tylko Iwka obrazona ze kopac i biegac nie moze:evil_lol::evil_lol: Quote
agusiazet Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 furciaczek napisał(a):Wszystko bardzo ladnie wyglada, na kontroli juz suczysko spokojniejsze :) Tylko Iwka obrazona ze kopac i biegac nie moze:evil_lol::evil_lol: Przejdzie jej!!! Domku dla Iwki przybywaj!!! Quote
Tola Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Zdjęcie super - jak się na niego patrzy, to ma sie wielką ochotę wycałowac ten pycholek. Iwcia - zdrowia zyczę Quote
furciaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pycholek wycalowany w imieniu Toli i reszty cioteczek:) Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Smutna jakaś ...chyba ciuszek jej nie odpowiada ;) Quote
agusiazet Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Taka smutna Iwusia! Może ją boli? Quote
furciaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A bo to zdiatka jeszcze z czwartku :) A tu dzisiejsze, krecidoopa...lazi i lazi i lazi, polatalby sobie zapewne:p Czuje sie raczej dobrze, w ogole nie interesuje sie rana, apetyt ma, humor tez dopisuje....tylko kreci sie jak juz nie powiem co hihi Quote
agusiazet Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Zakończył się mój bazarek książkowy dla Iwy, uzbierało się 102 zł Pieniążki już wpłynęły na moje konto zatem doliczam je do stanu majątkowego Iwy, który na dzień dzisiejszy wynosi 260 zł! Quote
agusiazet Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek dla Iwusi: http://www.dogomania.pl/threads/202359-Dla-naszych-dzieciaczk%C3%B3w-i-dla-nas-samych-na-zamojskie-Iw%C4%99-i-Baja-do-ko%C5%84ca-lutego! Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Alicja napisał(a):Był pan z elektowni ?? Alicja napisał(a):Był pan z energetyki ?? :lol: a pan z gazowni? :lol: Quote
furciaczek Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Alicja napisał(a):Był pan z elektowni ?? Alicja napisał(a):Był pan z energetyki ?? malawaszka napisał(a)::lol: a pan z gazowni? :lol: Pan z TP?:evil_lol: Zadnego nie bylo...ale dlaczego pytacie na watku Iwkowym??:hmmmm: Quote
agusiazet Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Furciaczku, jeśli masz fakturę Iwy za zabieg sterylizacji wyślij ją do Soemy i podaj swoje konto do zwrotu, po co ja mam Ci przelewać jak za hotelikowanie i tak mam płacić. Refundacja została przyznana! Quote
furciaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 agusiazet napisał(a):Furciaczku, jeśli masz fakturę Iwy za zabieg sterylizacji wyślij ją do Soemy i podaj swoje konto do zwrotu, po co ja mam Ci przelewać jak za hotelikowanie i tak mam płacić. Refundacja została przyznana! Fakturke odbiore przy okazji nastepnej wizyty, zapomniam zabrac kartke z danymi stowarzyszenia:roll: Quote
agusiazet Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 furciaczek napisał(a):Fakturke odbiore przy okazji nastepnej wizyty, zapomniam zabrac kartke z danymi stowarzyszenia:roll: Ok, poczekamy! Quote
agusiazet Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Wpłynęło 30 zł od funi za luty, dziękuję! Quote
agusiazet Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Iwka na dobranoc melduje się na pierwszej! Quote
Recommended Posts