Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hej! tu ja i moje obsesja - czy ona nie jest w ciąży? na zdjęciach ze schronu była najpierw gruba, potem jak szkielet prawie a teraz znowu taki ma brzuchol?

Ten szkielet to inne psisko bylo jak sie pozniej okazalo ;)

Ciut mnie zaniepokoila ta fota, mam nadzieje ze tak tylko wyszla na zdieciu...

Posted

Janeczka juz po szczepieniu .
Co do tych jej nóg to pewniw coś jest na rzeczy .
Janka miła i grzeczna jak baranek .Wczoraj przetestowaliśmy na obcym .Obszczekała i na tym sie skończyło .
Chyba juz sie z nami zżyła bo zachowuje się jakby była u nas od dawna.Bardzo lubi prztulanie i siega do twarzy aby polizać .Wie co to piłka bo sama mi ja przynosi i chce aby jej rzucac .
Jest mądra i pojetna .
Psy ,które są za płotem co raz mniej ja interesują .Nie biegnie juz tak jak na poczatku z pianą na pysku .Po prostu bacznie im sie przygląda .Nie wiem jak by to było gdyby spotkała sie z nimi bez dzielącego ich ogrodzenia..........

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
jeśli nie zgodzi się na Cinka agresorka to mam dla niej suke z Zamościa (łagodna) do przewiezienia rowniez do wawy do ds, tak czy siak koszty można rozłożyć na pół:-)

Ja jestem jak najbardziej za!!!

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
agusiu zawiadomiłam ladySwallow że 26tego jest transport dla Iwy,może udałoby się wyciągnąć Cinka (on też jedzie do furciaczek na dt) ze schroniska i pojechałyby razem to koszty by się rozłożyły...

A co to za piesio?
Bardzo sie cieszę, ze Janka to taka przylepka i tak lgnie do ludzi:lol:.