furciaczek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Funiu czy Iwa zawsze tak stawia tylne lapki czy tak wyszlo na tym zdieciu?? http://img140.imageshack.us/img140/4632/foto098j.jpg Quote
agusiazet Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Na tych zdjęciach Janka nie wygląda na strasznie grubą:) Funiu, czy dajesz jej tę karmę odchudzającą? Smakuje jej, czy nie za bardzo? Quote
malawaszka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 hej! tu ja i moje obsesja - czy ona nie jest w ciąży? na zdjęciach ze schronu była najpierw gruba, potem jak szkielet prawie a teraz znowu taki ma brzuchol? Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 malawaszko:-) ja "znam" Iwę od kilku lat w schronie i zawsze była taka jak teraz:-) te foty z początku wątki tego szkieletorka to nie Iwa:-) Quote
furciaczek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 malawaszka napisał(a):hej! tu ja i moje obsesja - czy ona nie jest w ciąży? na zdjęciach ze schronu była najpierw gruba, potem jak szkielet prawie a teraz znowu taki ma brzuchol? Ten szkielet to inne psisko bylo jak sie pozniej okazalo ;) Ciut mnie zaniepokoila ta fota, mam nadzieje ze tak tylko wyszla na zdieciu... Quote
agusiazet Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Funiu, wyjazd Janki opóźni się o dwa dni, bo kojec u Furciaczkowej nie będzie gotowy!!! Czy udało Ci się zaszczepić Jankę na wirusówki? Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 koniecznie trzeba ją zaszczepic...w sumie to juz jest troche przy późnawo...zeby nie złapała jakiegos syfu w nowym miejscu w tej dzikiej dziczy u fur:-) Quote
agusiazet Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Przypominam Janeczkę, czy zapomnieliście o niej? Quote
funia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jutro ja pewnie zaszczepimy . Jest co raz fa Quote
magenka1 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Nie zapomnieliśmy pamiętamy i odwiedzamy :) Quote
agusiazet Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 funia napisał(a):Jutro ja pewnie zaszczepimy . Jest co raz fa Dzięki!!! Jancia na pierwszą!!! Quote
furciaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Rozmawialam z Pati i z Funia, w piatek 26 suczysko sie przeprowadza :) Quote
agusiazet Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Super, cieszę się, że wszystko dogadane! Nadal nie mam Internetu, więc jeśli coś ważnego proszę o kontakt telefoniczny! Quote
funia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Janeczka juz po szczepieniu . Co do tych jej nóg to pewniw coś jest na rzeczy . Janka miła i grzeczna jak baranek .Wczoraj przetestowaliśmy na obcym .Obszczekała i na tym sie skończyło . Chyba juz sie z nami zżyła bo zachowuje się jakby była u nas od dawna.Bardzo lubi prztulanie i siega do twarzy aby polizać .Wie co to piłka bo sama mi ja przynosi i chce aby jej rzucac . Jest mądra i pojetna . Psy ,które są za płotem co raz mniej ja interesują .Nie biegnie juz tak jak na poczatku z pianą na pysku .Po prostu bacznie im sie przygląda .Nie wiem jak by to było gdyby spotkała sie z nimi bez dzielącego ich ogrodzenia.......... Quote
funia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Janka pojedzie z reszta karmy i tabletkami na robaki ,które trzeba bedzie jej podac za dwa tyg.Od dzisiaj .Czyli 30 listopada. Quote
agusiazet Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Mam nadzieję, że teraz już wszystko się powiedzie!!! Quote
sacred PIRANHA Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 agusiu zawiadomiłam ladySwallow że 26tego jest transport dla Iwy,może udałoby się wyciągnąć Cinka (on też jedzie do furciaczek na dt) ze schroniska i pojechałyby razem to koszty by się rozłożyły... Quote
agusiazet Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Wszystko zależy, czy pati-c zgodzi się wziąć dwa nieokiełznane psy naraz:) Chociaż z tego co pamiętam Janka ma jechać w klatce! Quote
sacred PIRANHA Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 jeśli nie zgodzi się na Cinka agresorka to mam dla niej suke z Zamościa (łagodna) do przewiezienia rowniez do wawy do ds, tak czy siak koszty można rozłożyć na pół:-) Quote
agusiazet Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):jeśli nie zgodzi się na Cinka agresorka to mam dla niej suke z Zamościa (łagodna) do przewiezienia rowniez do wawy do ds, tak czy siak koszty można rozłożyć na pół:-) Ja jestem jak najbardziej za!!! Quote
LadyS Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Mnie w piątek 26.11 nie ma, ale postaram się to jakoś zorganizować. Quote
Tola Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):agusiu zawiadomiłam ladySwallow że 26tego jest transport dla Iwy,może udałoby się wyciągnąć Cinka (on też jedzie do furciaczek na dt) ze schroniska i pojechałyby razem to koszty by się rozłożyły... A co to za piesio? Bardzo sie cieszę, ze Janka to taka przylepka i tak lgnie do ludzi:lol:. Quote
LadyS Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Tola napisał(a):A co to za piesio? Bardzo sie cieszę, ze Janka to taka przylepka i tak lgnie do ludzi:lol:. Cinek to gryzący jamnik z Nowodworu: http://www.dogomania.pl/threads/193626 Quote
agada Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 furciaczek napisał(a):Rozmawialam z Pati i z Funia, w piatek 26 suczysko sie przeprowadza :) To czekamy niecierpliwie!!! Quote
Recommended Posts