Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze, kawał drogi. 750km w jedną stronę...
był jeszcze inny hotel ze szkoleniowcem-panem tomkiem...gdzie to było???też miał chyba dobrą opinię. ada je-je dawała tam psiaki. może by było bliżej?cena chyba też była w granicach 400-450zł. tak daleki transport to w sumie koszt 2 miesięcy w hoteliku. straszna kasa.

Posted

malawaszka napisał(a):
w Cieszynie ten drugi hotelik i też bardzo fajny - ASTki tam różne były

własnie, własnie! pan tomek z cieszyna. spróbujcie tam, to znacznie bliżej niż do bogatyni.

Posted

ja nie znam osobiście tego hoteliku. zapytajcie ada je-je, ona chyba wam najwięcej powie o tym miejscu i o panu tomku. naszych psów tam nie było (to tak dla ścicłości ;) )

Posted

Pan z hotelu w okolicach Cieszyna raczej nie ma miejsca do świąt, taką informację otrzymałam:( zaczynam wierzyć, że tylko furciaczek może pomóc Jance i po prostu musimy poczekać!

Posted

Pati C wyliczyła koszt do Zgorzelca ( bo zapomniałm miejscowosci i podałam Zgorzelec a to niedaleko )na około 830 zł plus autostrady .Uwazam ,ze to dobra cena .

Trzeba nam więc liczac autostrady 860 zł (około )na pół .Czyli 430 zł .To nie jest bardzo zawrotna cena .
Dołoze coś do transportu .Nie wiem ile na razie .

Janka przyzwyczaja sie bardzo to tez niedobrze ....Pózniej znowu inne miejsce .

Posted

Zobaczę, jak stoimy z kasą... Najlepiej byłoby, żeby Iwa przyjechała do Lublina i stąd pojechały, wówczas przynajmniej to 100 km mniej, bo Cinek ruszy z Lublina...

Posted

Furciaczek 20 listopada postawi kojec, w którym mogłaby zamieszkać Janka! Sukę trzeba jej dowieźć do Warszawy! Co o tyn myślicie? Janka u dogomaniaczki, która będzie ją resocjalizować! Mnie ta perspektywa bardziej się podoba, niż wysłanie do hotelu, którego na oczy nie widziałam! Janka byłaby u Furciaczka na DT - ja jestem za, a Wy? Funiu, czy wytrzymasz z Jancią jeszcze ze dwa tygodnie?:)

Posted

nie wiem .Same decydujcie ....Hotel nie jest zły bo dogomaniaczki umieszczają tam psy przecież .
w takim razie trzeba się określić w tamtym hotelu bo przeciez człowiek trzyma dla niej miejsce .
JA z Janką wytrzymam ona jest dla nas bardzo grzeczna i posłuszna .
Tylko mam dezorganizacje całej pracy hoteliku .Dostosuje się do waszych ustaleń .
Co mam napisac Pati ? Rezygnujemy z jej usług ?

Posted

funia napisał(a):
nie wiem .Same decydujcie ....Hotel nie jest zły bo dogomaniaczki umieszczają tam psy przecież .
w takim razie trzeba się określić w tamtym hotelu bo przeciez człowiek trzyma dla niej miejsce .
JA z Janką wytrzymam ona jest dla nas bardzo grzeczna i posłuszna .
Tylko mam dezorganizacje całej pracy hoteliku .Dostosuje się do waszych ustaleń .
Co mam napisac Pati ? Rezygnujemy z jej usług ?

Ja osobiście jestem za hotelikowaniem Janki u Furciaczka! Dlatego, poczekajmy na jej jasny wpis, kiedy oczekuje Janki u siebie, aby móc organizować transport Zamość Warszawa, napisz zatem do Pati o wycenę takiej trasy! Z góry dziękuję.:)