LadyS Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A pisałyście do ajlii? Bo ona też tak jeździ, stawka podobna jak u pati chyba Quote
malawaszka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 a szczepoN? on jezdzi z katowic wiec na trasie Quote
agaga21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 kurcze, kawał drogi. 750km w jedną stronę... był jeszcze inny hotel ze szkoleniowcem-panem tomkiem...gdzie to było???też miał chyba dobrą opinię. ada je-je dawała tam psiaki. może by było bliżej?cena chyba też była w granicach 400-450zł. tak daleki transport to w sumie koszt 2 miesięcy w hoteliku. straszna kasa. Quote
malawaszka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 w Cieszynie ten drugi hotelik i też bardzo fajny - ASTki tam różne były Quote
agusiazet Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 malawaszka napisał(a):w Cieszynie ten drugi hotelik i też bardzo fajny - ASTki tam różne były Możesz podrzucić linka? Quote
agaga21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 malawaszka napisał(a):w Cieszynie ten drugi hotelik i też bardzo fajny - ASTki tam różne były własnie, własnie! pan tomek z cieszyna. spróbujcie tam, to znacznie bliżej niż do bogatyni. Quote
agusiazet Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 W googlach nie znajduję żadnego hotelu w Cieszynie:( Quote
agusiazet Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Znalazłam: http://www.tomdog-szkolenie--hotel-psy.republika.pl/strona4.html Quote
agusiazet Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Odległość Zamość Cieszyn wynosi w jedną stronę 429 kilometrów! Quote
sacred PIRANHA Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no to już zdecydowane bliżej niż Bogatynia Quote
agusiazet Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Napisałam emaila z zapytaniem do właściciela tego hoteliku! Quote
LadyS Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Tola napisał(a):A zna ktos ten hotel? agaga21 wyżej napisała, że poleca Quote
sacred PIRANHA Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 hotel jest znany dogomaniakom;) już się rozpytałam tu i tam:diabloti: generalnie dziewczyny wsadzały tam bulle problematyczne bulle:cool3: Quote
agaga21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ja nie znam osobiście tego hoteliku. zapytajcie ada je-je, ona chyba wam najwięcej powie o tym miejscu i o panu tomku. naszych psów tam nie było (to tak dla ścicłości ;) ) Quote
agusiazet Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Pan z hotelu w okolicach Cieszyna raczej nie ma miejsca do świąt, taką informację otrzymałam:( zaczynam wierzyć, że tylko furciaczek może pomóc Jance i po prostu musimy poczekać! Quote
funia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pati C wyliczyła koszt do Zgorzelca ( bo zapomniałm miejscowosci i podałam Zgorzelec a to niedaleko )na około 830 zł plus autostrady .Uwazam ,ze to dobra cena . Trzeba nam więc liczac autostrady 860 zł (około )na pół .Czyli 430 zł .To nie jest bardzo zawrotna cena . Dołoze coś do transportu .Nie wiem ile na razie . Janka przyzwyczaja sie bardzo to tez niedobrze ....Pózniej znowu inne miejsce . Quote
LadyS Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Zobaczę, jak stoimy z kasą... Najlepiej byłoby, żeby Iwa przyjechała do Lublina i stąd pojechały, wówczas przynajmniej to 100 km mniej, bo Cinek ruszy z Lublina... Quote
agusiazet Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Furciaczek 20 listopada postawi kojec, w którym mogłaby zamieszkać Janka! Sukę trzeba jej dowieźć do Warszawy! Co o tyn myślicie? Janka u dogomaniaczki, która będzie ją resocjalizować! Mnie ta perspektywa bardziej się podoba, niż wysłanie do hotelu, którego na oczy nie widziałam! Janka byłaby u Furciaczka na DT - ja jestem za, a Wy? Funiu, czy wytrzymasz z Jancią jeszcze ze dwa tygodnie?:) Quote
Joodith Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ta opcja brzmi naprawdę rozsądnie wg mnie Quote
agusiazet Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dzisiaj wpłynęło 20 zł od Toli, serdecznie dziękuję:) Zatem Janka ma 769 zł! Quote
funia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 nie wiem .Same decydujcie ....Hotel nie jest zły bo dogomaniaczki umieszczają tam psy przecież . w takim razie trzeba się określić w tamtym hotelu bo przeciez człowiek trzyma dla niej miejsce . JA z Janką wytrzymam ona jest dla nas bardzo grzeczna i posłuszna . Tylko mam dezorganizacje całej pracy hoteliku .Dostosuje się do waszych ustaleń . Co mam napisac Pati ? Rezygnujemy z jej usług ? Quote
agusiazet Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 funia napisał(a):nie wiem .Same decydujcie ....Hotel nie jest zły bo dogomaniaczki umieszczają tam psy przecież . w takim razie trzeba się określić w tamtym hotelu bo przeciez człowiek trzyma dla niej miejsce . JA z Janką wytrzymam ona jest dla nas bardzo grzeczna i posłuszna . Tylko mam dezorganizacje całej pracy hoteliku .Dostosuje się do waszych ustaleń . Co mam napisac Pati ? Rezygnujemy z jej usług ? Ja osobiście jestem za hotelikowaniem Janki u Furciaczka! Dlatego, poczekajmy na jej jasny wpis, kiedy oczekuje Janki u siebie, aby móc organizować transport Zamość Warszawa, napisz zatem do Pati o wycenę takiej trasy! Z góry dziękuję.:) Quote
Recommended Posts