Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadro to już nawet nie chodzi o to, czy jest Iwa jest agresywna czy dominująca, czy nie, tyko o fakt, że trzeba z nią fachowo pracować z uwzględnieniem własnego bezpieczeństwa, a Funia nie czuje się na siłach podołać temu zadaniu! Stąd ja optuję za przeniesieniem Iwy do hotelu w Opocznie Zdroju! Jamor i Brodnica jej nie przyjmą!

Za kolejne deklaracje dziękuję:) Funiu, czy mogę je zapisać łącznie pod Twoją osobą? Czyli Funia 40 zł?

Posted

[quote name='funia']Agusiu dziękuje.ze rozumiesz sytuacje .
Co do deklaracji to 30 zł zapisz na mnie a 10 zł na Ania K. ( moja kolezaka ,która wykupiła Ive ).[/QUOTE]

Ok., zaraz uzupełnię!

Posted

Ja cały czas mam nadzieję, ze takie, a nie inne zachowanie Iwy po częsci wynika ze stresu. Ta suka wiele przeszła, zbyt długo tez przebywała w schronie.
Zmiana miejsca, nowi ludzie, inne psy - to wszystko tez ma wpływ na zachowanie psa.
Popieram decyzje o przeniesieniu Iwy do hotelu ze szkoleniowcem.
A w którym to kierunku ten hotel?
Moze uda się skombinowac jakis transport ...

Posted

Koszt dla Iwy w hotelu ze szkoleniem yo 400 zł na miesiąc. Oto strona tego hotelu:
http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=21
Można zamówić transport 1 zł za 1 kilometr. Hotel jest w Opolnie Zdroju to blisko Zgorzelca, wg mapy w jedną stronę 266 kilometrów. Funiu, zamów Iwie miejsce, bo ja dopiero przyszłam z pracy i powinnam teraz zająć się rodziną. Wszystko napisałam Ci w PW, ale nie mogę wysłać, bo masz pełną skrzynkę!!!

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']chciałabym zobaczyć ten transport...Iwa garesywna do psów i Cinek rzucający się na wszystkie hihihihi[/QUOTE]

Najlepiej samochodem z kratą przy bagażniku.

Posted

Nie chciałabym, aby Iwa "pożarła" Cinka, choć wspólny transport byłby mile widziany ze względu na koszty. Czy macie coś na widoku? Czy może prosić o transport hotelik?
Z mojego bazarku dla Iwy będzie 77 zł:)

Posted

jesli Iwa szaleje na widok psa, ba! jak slyszy psa czy czuje to sie wscieka to ja nie wiem...nawet ta kratka...to 50kg pies zamkniety na malej przestrzeni a obok niej pies ktory tez za innymi nie przepada...srednio to widze mimo wszystko...

Posted

Oj nie wiem, kto kogo by pożarł... Ale gdyby je rozdzielić kratą, może nie byłoby tak źle. Dziś dopiero się ostatecznie okazało, że Cinek może jechać - wiec jeszcze niczego nie szukałam. Transport hotelikowy jest dość drogi, nie wiem, czy nas na niego stać. Trzeba szukać czegoś tańszego.

Posted

[quote name='matrioszka2']

Hotel jest w Opolnie Zdroju to blisko Zgorzelca, wg mapy w jedną stronę 266 kilometrów. QUOTE]

Agusiu, chyba coś nie dopatrzyłaś ... To jest 748-770 km.Z Zamościa.;)

Faktycznie, jak ja to przeczytałam.... sorki za wprowadzenie w błąd! Straszna odległość, straszny koszt!