Joodith Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja oczywiście podtrzymuję swoją deklarację bez względu na miejsce hotelowania Iwy. Quote
zadra Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Może zaczekac klka dni z decyzją.Iwa jest u funi dopiero jeden dzień.To trochę za szybko,żeby przypisac jej łatkę agresywnego psa. Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Zadro to już nawet nie chodzi o to, czy jest Iwa jest agresywna czy dominująca, czy nie, tyko o fakt, że trzeba z nią fachowo pracować z uwzględnieniem własnego bezpieczeństwa, a Funia nie czuje się na siłach podołać temu zadaniu! Stąd ja optuję za przeniesieniem Iwy do hotelu w Opocznie Zdroju! Jamor i Brodnica jej nie przyjmą! Za kolejne deklaracje dziękuję:) Funiu, czy mogę je zapisać łącznie pod Twoją osobą? Czyli Funia 40 zł? Quote
funia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Agusiu dziękuje.ze rozumiesz sytuacje . Co do deklaracji to 30 zł zapisz na mnie a 10 zł na Ania K. ( moja kolezaka ,która wykupiła Ive ). Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='funia']Agusiu dziękuje.ze rozumiesz sytuacje . Co do deklaracji to 30 zł zapisz na mnie a 10 zł na Ania K. ( moja kolezaka ,która wykupiła Ive ).[/QUOTE] Ok., zaraz uzupełnię! Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Funiu, wyczyść skrzynkę, nie mogę Ci nic wysłać na PW! Quote
Tola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja cały czas mam nadzieję, ze takie, a nie inne zachowanie Iwy po częsci wynika ze stresu. Ta suka wiele przeszła, zbyt długo tez przebywała w schronie. Zmiana miejsca, nowi ludzie, inne psy - to wszystko tez ma wpływ na zachowanie psa. Popieram decyzje o przeniesieniu Iwy do hotelu ze szkoleniowcem. A w którym to kierunku ten hotel? Moze uda się skombinowac jakis transport ... Quote
magenka1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Moja deklaracja też oczywiście jest aktualna , miejsce nie gra roli Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Koszt dla Iwy w hotelu ze szkoleniem yo 400 zł na miesiąc. Oto strona tego hotelu: http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=21 Można zamówić transport 1 zł za 1 kilometr. Hotel jest w Opolnie Zdroju to blisko Zgorzelca, wg mapy w jedną stronę 266 kilometrów. Funiu, zamów Iwie miejsce, bo ja dopiero przyszłam z pracy i powinnam teraz zająć się rodziną. Wszystko napisałam Ci w PW, ale nie mogę wysłać, bo masz pełną skrzynkę!!! Quote
LadyS Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Widzę, że Iwa jedzie do tego samego hoteliku, co Cinek ;) Może jakoś skombinujemy im wspólny transport? Zawsze taniej. Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 chciałabym zobaczyć ten transport...Iwa garesywna do psów i Cinek rzucający się na wszystkie hihihihi Quote
LadyS Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']chciałabym zobaczyć ten transport...Iwa garesywna do psów i Cinek rzucający się na wszystkie hihihihi[/QUOTE] Najlepiej samochodem z kratą przy bagażniku. Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 to to napewno ale mimo wszystko może być wesoło :-) Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Nie chciałabym, aby Iwa "pożarła" Cinka, choć wspólny transport byłby mile widziany ze względu na koszty. Czy macie coś na widoku? Czy może prosić o transport hotelik? Z mojego bazarku dla Iwy będzie 77 zł:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jesli Iwa szaleje na widok psa, ba! jak slyszy psa czy czuje to sie wscieka to ja nie wiem...nawet ta kratka...to 50kg pies zamkniety na malej przestrzeni a obok niej pies ktory tez za innymi nie przepada...srednio to widze mimo wszystko... Quote
LadyS Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Oj nie wiem, kto kogo by pożarł... Ale gdyby je rozdzielić kratą, może nie byłoby tak źle. Dziś dopiero się ostatecznie okazało, że Cinek może jechać - wiec jeszcze niczego nie szukałam. Transport hotelikowy jest dość drogi, nie wiem, czy nas na niego stać. Trzeba szukać czegoś tańszego. Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Lidka, masz rację, chyba szkoda ryzykować! Szkoda, żeby psy się poprztykały, nawet przez kratę. Quote
Tola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Trzeba szukac, bo faktyzcnie koszty beda mniejsze. No i mile widziany spokojny kierowca:cool3: Quote
Tola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Trzeba szukac, bo faktycznie koszty bedą mniejsze. No i mile widziany spokojny kierowca:cool3: Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 I odważny kierowca, albo klatka dla Iwy! Quote
matrioszka2 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [QUOTE] Hotel jest w Opolnie Zdroju to blisko Zgorzelca, wg mapy w jedną stronę 266 kilometrów. QUOTE] Agusiu, chyba coś nie dopatrzyłaś ... To jest 748-770 km.Z Zamościa.;) Quote
furciaczek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Napiszcie moze do Tarzanki, ona za zwrotem kosztow jezdzi z tamtych okolic. Ale nie wiem czy wspolny transport to dobry pomysl.... Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='matrioszka2'] Hotel jest w Opolnie Zdroju to blisko Zgorzelca, wg mapy w jedną stronę 266 kilometrów. QUOTE] Agusiu, chyba coś nie dopatrzyłaś ... To jest 748-770 km.Z Zamościa.;) Faktycznie, jak ja to przeczytałam.... sorki za wprowadzenie w błąd! Straszna odległość, straszny koszt! Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ja ich wspolny transport widze tak: samochod z kratka, oba psy w klatkach, na kratce narzuta zeby psy sie przynajmniej nie widziały...ale to masakryczna odleglosc a co za tym idzie kilka godzin drogi wspolnej... Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Ok. 8 godzin drogi:( psa trzeba wyprowadzić, napoić, razem chyba odpada! Quote
Recommended Posts