Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeeeeejku,nawet nie wiem jak mam wyrazić swoją radoś :multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: dla niego !!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

ja również się cieszę:multi: -marzę o dobrym domu dla niego-może by zacząć myśleć o plakacikach-może Legion23 by tu coś ładnego wymyślił?
Jakieś inne propozycje?
On naprawdę musi iść do wyjątkowej osoby-wyjątkowej-która podejmie się jego dalszej rekonwalescencji i da mu miłość:buzi: :glaszcze:

Posted

Ognik-biedaku :glaszcze: widzę spacerek - ale i tak nie jest fajnie bo straszny skwar-troszeczkę sobie połazisz i do domu-tj. do Kliniki:roll: .
A może teraz już go umieścić na Allegro czy też inne media?

Posted

Ognik jest przykladem ludzkiego bestialstwa,braku serca i braku rozumu.
Przyklady mozna mnozyc.Po co psa leczyc jak zachoruje?Lepiej wyrzucic,utopic lub w najlepszym wypadku uspic.Wiem,gorycz przeze mnie przemawia,ale jak tu nie byc rozgoryczonym?????
Dzis dowiedzialam sie od mojej klientki ze "uspała" suke bo miala guzy z ropą a jej sie urodzilo dziecko i ona nie pozwoli zeby "jakis":angryy: pies "zatrul jej dziecko"-tego "jakiegos" psa miala od szczeniecia,psina miala 10 lat...musialam szybko wyjsc bo inaczej bym jej chyba przylozyła :angryy:
a nawiasem mowiac jej dziecko nic nie winne ze ma taką matke ale nie chowa sie zdrowo,co chyba o czyms swiadczy...

Ogniczku zdrowiej,kochany psiaku.
Znajdziesz dobry domek wierze w to.
Panie Januszu jestem pod wrazeniem ogromu Panskiego serca i serc wszystkich pracownikow Kliniki "Psi Los"

Posted

wandul 66 napisał(a):
psiaku , Twoj oprawca napewno jest gdzies blisko , znajdz go i wepchaj w to bagno:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad:

taka kąpiółka dla oprawcy by się przydała-tylko betonowe buty trzeba by mu założyć:angryy: :diabloti: :angryy:

Posted

oktawia6 napisał(a):
taka kąpiółka dla oprawcy by się przydała-tylko betonowe buty trzeba by mu założyć:angryy: :diabloti: :angryy:

O tak ! :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ognik miał mnóstwo szczęścia,że trafił na tak wspaniałych ludzi:multi: :loveu:

Posted

Ania-tygrysiczka-nie dziwie ci sie-teżbym jej chyba przyłożyła :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
i popieram te betonowe buciki dla oprawcy Ognisia-tylko to musiałyby być takie specjalistyczne-tzn,żeby były brdzo ciężkie-gwarancja "spokoju" nio i żeby wolno trwała egzekucja :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

...nadal nie ma komunikatu o Ogniku-jego zdjęcia ze strony kliniki zniknęły-nie ma śladu po nim-może warto tam przedzwnić w poniedziałek:roll: ta cisza mnie niepokoi:nerwy:

Posted

Jest w działe archiwum z adnotacją:

"... Obecnie pies nie wymaga już hospitalizacji, choć leczenie potrwa jeszcze kilka tygodni. W dniu 8 lipca br. o godz. 16.40 pieska przekazano pod opiekę wolontariuszom Straży dla Zwierząt."

Więc chyba jest całkiem nieźle? ;)