Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']zmykaj na pierwszą stronkę!!! :pKOSZI to cudna Sunia,która tak wiele już wycierpiała.Ona na prawdę nie zasłużyła na taki los.Czy jest kotoś kto chciałby tak wiernego przyjaciela???pomógłby Jej a także sobie,bo ta SUNIA błaby wdzięczna do końca życia.Żaden "zwykły"pies który nic złego w życiu nie przeszedł,nie będzie nigdy tak wdzięczny,ja taka bida,a wiem co mówię,bo już wyadoptowałam wiele psów ze schronu.

Posted

zaba14 napisał(a):
kochana wskakuj na górę!! :loveu:
Czy jest tu kto mógłby pomóc Koszi?Jak nie Ty,to może znasz kogoś kto mógłby to zrobić?Proszę,pytajcie,ślijcie smsy o znajomych,można by dać jej zdj.do lokalnej gazety,a ogłoszenia z czułym tekstem i zdj.wywiesić gdzie jest dużo ludzi(Netto,Biedronka,szpitale,szkoły)Ja tak zrobiłam gdy pilnie szukałam domu dla Foksika i się udało!!Koszi też się musi udać(tylko przepaszam za szczerość ale przez dogomanie są małe szansę,bo to czytają głównie Ci którzy mają zwierzęta i chcą pomóc innym,a ci którzy nie mają z reguły nie znają tego forum)Dlatego uważam że głownie to lokalna gazeta i ogłoszenia w miejscu zamieszkania Koszi-one mogą zdziałać cuda.Ja jak znalazłam dom dla Foksika,to jeszcze dwonią chętni-z ogłoszeń,wtedy proponuje im innego psiaka ze schroniska.

Posted

Weszłam tu klikając w baner...Biedna psina :placz:
A kiedy ona zniszczyła to drzewko? Bo przecież był już domek.
Mam 2 owczarki na tymczasie, swojego staruszka i kolejną sukę ze schroniska. Kiedy człowiek bierze psa po przejściach, trzeba się przygotować na różne niespodzianki - Rex zniszczył mi piękny krzak hortensji, obsikał kilka drzewek, wydeptał dziurę w ogrodzie...ale żeby zaraz wywalić na zbity pysk...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Weszłam tu klikając w baner...Biedna psina :placz:
A kiedy ona zniszczyła to drzewko? Bo przecież był już domek.
Mam 2 owczarki na tymczasie, swojego staruszka i kolejną sukę ze schroniska. Kiedy człowiek bierze psa po przejściach, trzeba się przygotować na różne niespodzianki - Rex zniszczył mi piękny krzak hortensji, obsikał kilka drzewek, wydeptał dziurę w ogrodzie...ale żeby zaraz wywalić na zbity pysk...

Wlasnie - ale argument.Oddaje psa , bo ..........zniszczyl drzewko.

Nasza Chania z trzech par skorzanych butow (pelnych) klapki letnie zrobila,zanim udalo sie jej dac do zrozumienia , ze to nie jest dobra zabawka:evil_lol: .

Posted

pani wziela zabawke,pani oddała.
Łatwo sie wzruszyc na zdjeciem w ładnej gazecie,gorzej zaakceptowac,ze to zywe stworzenie,ktore ma prawo czuc sie zdezorientowane.
:angryy:
Gdy bierze sie psa w potrzebie,to po to zeby mu POMOC.
I sie go NIE ODDAJE.