eria Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 czasu to ja mam mnóstwo,ale chodzi o blog na dogo czy taki normalny ? Bo tego drugiego nigdy nie robiłam i sie nie podejmę :roll: ale jak na dogo to mogłabym;) Quote
coolydiana Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 eria napisał(a):czasu to ja mam mnóstwo,ale chodzi o blog na dogo czy taki normalny ? Bo tego drugiego nigdy nie robiłam i sie nie podejmę :roll: ale jak na dogo to mogłabym;) Naturalnie ze na dogo, ale na pewno , bo jesli tak ,to cie juz dzis zaczne zasypywac zdjeciami. Quote
zaba14 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Blog łatwo zrobić.. ;) ale niestety nie podejmę się bo dziś odlatuję.. Quote
eria Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 coolydiana napisał(a):Naturalnie ze na dogo, ale na pewno , bo jesli tak ,to cie juz dzis zaczne zasypywac zdjeciami. masz moje gg, napisz jak to ma wyglądać :lol: Quote
Monia70 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Sporo mnie nie bylo u Koszi :oops: wchodze, i .....oglądam Koszinę z brzucholem do góry :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super, że jest juz u siebie!!!!!! Quote
oktawia6 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :crazyeye: :multi: :eviltong: są fotki!ale ona pięknie się rozkraczyła z brzuchem do góry:evil_lol: i ma kompana do zabaw:razz: cudo!!! dzięki za cynk;) takie historie to aż chce się bez końca czytac i patrzec na uchachany pysiol! P.S. a tytulik to warto lekko skorygowac"z domu w Niemcach" na "domu w Niemczech":evil_lol: Quote
egradska Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ciesze sie ze szczescia Koszi;) Justynko, a nie masz moze wiesci od Zefirka? i od szczeniaczkow, ktore z nim pojechaly? na pewno sa juz duze Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Times New Roman]Hali , halo , [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ostatnio duzo przezylam , bylismy pare dni nad morzem .Tam poznalam dwoje ludzi ,ktorzy rowniez mieli malego psa .[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bylismy na spacerze i ja ( szczurek wodny )oczywiscie poplywalam sobie ,ale po kilku dniach bylam szczesliwa gdy wrocilismy do domu .[/FONT] [FONT=Times New Roman]W domu dostalam nowy koszyczek tylko dla siebie( popatrz na zdjecie).[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przebywamy sporo czasu w ogrodzie , gdzie ja rowniez moge sie wybiegac .[/FONT] [FONT=Times New Roman]A wiec mi idzie tu swietnie .[/FONT] [FONT=Times New Roman]hau ,hau , wasza Koszi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]ps. jestescie cudownymi ludzmi ,ktorzy rowniez nam ( futrzanym noskom ) pomagacie .[/FONT] [FONT=Times New Roman]Halli Hallöchen![/FONT] [FONT=Times New Roman]Habe in der letzten Zeit viel erlebt, wir waren alle für ein paar Tage an einen See gefahren.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dort habe ich zwei liebe Menschen kennen gelernt die auch einen kleinen Hund haben.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wir sind dort spazieren gegangen und ich Wasserratte war auch schwimmen, aber nach diesen paar Tagen war ich auch heil froh als wir alle wieder Daheim waren.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zu Hause habe ich dann ein schönes neues Körbchen für mich alleine bekommen (Foto im Anhang). [/FONT] [FONT=Times New Roman]Wir sind auch viel im Garten, wo ich mich auch austoben kann. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Also mir geht es hier echt super.[/FONT] [FONT=Times New Roman]WuffWuff Eure Koschi [/FONT] Quote
Justyna_wolontariat Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 witam przed paroma minutami wrocilam z odwiedzin u koszi jedyne co moge napisac to to te ta suczka nigdy tu w polsce nie mialaby takiego domu. to co zobaczylam na wlasne oczy bylo zdumiewajace a mianowicie w progu domu przwitala mnie zrownowazona madra i opanowana suczka grzecznie przywitala wszystkich z pioleczka w mordce rodzina tak cudowna od samego poczatku mieli do niej anielska cierpliwosc nawet jak chodnik przed domem wyrwala po radach trenera i jego wskazowkach koszi to cudowa suczka chetna to zabawy wykonywania polecen jezeli jeszcze raz ktos zazuci mi wysylanie psow za granice bo tutaj tez domek by sie znalazl i po co meczyc psa transportem tak daleko odesle go do tego watku tej suczki nikt tu nie chcial cala dogomania jej domu szukla miesiecznik przyjaciel pies i cooo gdyby nie pelznasen-in-not a wlasciewie ludzi ktorzy pomagaja naszym psom ta suczka by dozyla starosci w schroniskowym boksie a jutro zdjecia z pobytu u koszi Quote
Pianka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Justyna_wolontariat'] jezeli jeszcze raz ktos zazuci mi wysylanie psow za granice bo tutaj tez domek by sie znalazl i po co meczyc psa transportem tak daleko odesle go do tego watku tej suczki nikt tu nie chcial cala dogomania jej domu szukla miesiecznik przyjaciel pies i cooo gdyby nie pelznasen-in-not a wlasciewie ludzi ktorzy pomagaja naszym psom ta suczka by dozyla starosci w schroniskowym boksie I jeszcze odeślij ich do wątku Zefirka:lol: Czekamy na zdjęcia kruszynki:loveu: Quote
Mysia_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wspaniale :multi: Czekamy na kolejne foteczki szczęsliwej Koszi ;) Quote
eria Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 właśnie dostałam fotki :cool3::loveu::loveu: Quote
credita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 rewelacyjne fotki , uściski dla Cierpliwych właścicieli i dla Ciebie Justynko:loveu::loveu: Quote
carolinascotties Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Koszulinko kochana!!!!jak milo Cie widziec w dobrym zdrowiu i we wlasnej rodzinie :) Quote
borys0055 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 jak dla mnie to nie ma znaczenia czy to dom za granica czy w polsce ważne że nie bedzie mieszkac w schronie, gdzie nie ma dobrych warunków bytowych, a tak w kochanym domku bedzie spokojna i bezpieczna miejmy nadzieje do konca swych dni;)))) Gratulacje dla wszystkich którzy szukali jej domku;*** Quote
Recommended Posts