Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amelka u Koszi napewno wszystko jest ok, Justyna jest na bierzaca z informacjami o nie, tylko nie czesto wchodzi na dogo. Poza tym z tego co wiem, Justyna byc moze odwiedzi wiekszosc psiakow ktore wyjechaly z Rudy Śl. do Niemiec, jeszcze w tym roku, a wiec u naszych psiakow wszystko jest w najlepszym porzadku :)

• 2 weeks later...
Posted

Koszi ma już staly dom.

Nowa rodzina Koszi szukała psa aktywnego takiego jak Koszi, ale bali się jak Koszi zareaguje na kota, bo w schronisku nie była dla nich miła. Ale zwierzaki się dogadały. I Koszi ma super domek.

Teraz w Niemcach jest siostra Justyny, a Justyna tam pojedzie we wrzesniu. Napewno przywioza nam fotki:loveu:

Posted

No to super dziewczynki,cieszę się bardzo!!
I mam nadzieję,że się nie gniewacie,że ja się tak dopytuje,ale taka już moja natura,ja nie potrafię tak łatwo zapomnieć,choć opiekuje się Swoimi psami w ochronce,to o innych"Waszych"też nie potrafię zapomnieć,bo są mi bliskie jak np.Koszi.
Szkoda tylko że wcześniej siostra Justyny nie będzie mogła przesłać fotek,ojej ile to czasu do września zostało??
---------
Koksik pilnie potrzebna pomoc!!
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66992

• 1 month later...
Posted

Wow!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Normalnie jestem w szoku jak Koszulek ślicznie wygląda:loveu: i jaki ma fajny domek:cool3:. Tak bardzo się cieszę, że jej się udało. Pozdrowienia dla nowych Państwa i buziaczki dla Koszi:lol:.

Posted

hehehe....jakbym coś przeczuła,wiedziałam,że fotki mają być we wrześniu,ale pomyślałam....sprawdzę....zobaczę.....a tu Taka Niespodzianka:-o:multi:
Dzięki Justynka za fotki,Koszi jest śliczna i fajnie że ma Domek gdzie jest drugi Piesek i Kotek:loveu::multi:
Pozdrawiam wszystkich!!
Ucałowania i uściski dla Koszulki!!

Posted

coolydiana napisał(a):
Oplacala sie cierpliwosc ,prawda??

pewnie że tak :multi: :loveu: :loveu: myślałam ostatnio o niej, dzisiaj wchodze a tu takie tryskające szczęściem psisko na kanapie u boku pańci:loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Super że mała już ma swój własny dom gdzie jest kochana!! :loveu::loveu: tylko troszkę się jej chyba przytyło :P

Ona po sterylce , wiec ..:oops: ,
teraz na pewno beda pilnowac by sie jej wiecej nie przytylo .
Z drugiej strony jak pomysle co ona je ..................:cool3: , strusie produkty , wszystko co najlepsze , nie ma co sie dziwic ze przybrala na wadze .