Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomykaj na poczatek psinko....:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run::Dog_run: :Dog_run:JAK TO ZROBIĆ ŻEBY WSZYSTKIE POTRZEBUJĄCE PSINKI CAŁY CZAS NA PIERWSZEJ STRONCE GOŚCIŁY ???????????????????

Posted

W poniedziałek jak wszytsko dobrze się ułoży Koszi pojedzie do nowego domu.

Kilka dni temu dostałam meila od Państwa z Chrzanowa którzy przeczytali ogłoszenie o Koszi, pytali o wiele rzeczy, stracili niedawno sunie mieszanca owczarka azjatyckiego, maja jeszcze jedną mała sunkę w domu, nie mają dzieci mieskzja w dużej kamienicy.

Odpisałam im bardzo długiego meila, piszac jak sprawa wygląda z Koszi jaka jest jak bardzo kocha spacery i jaka znij dominantka jeżeli chodzi o charakterek, wykorzystuje wszytsko to na co człowiek jej za duzo pozwoli.

Po przemyśleniu dziś dostałam odpowiedz, ze są zdecydowani zabrac Koszi do siebie ich sunia tez nie była łatwym psem, wieć myśląże z Koszi też sobie poradzą.

Oby wszytsko sie udało i Koszi pojechała do nowego domu.

Posted

trzymam mocno kciuki!!! :loveu: Koszi chyba dominantka straszna nie jest bo zebow nie pokazuje, ale pewnie jak kazdy pies wykorzystuje to na co wlasciciel pozwala ;)

Posted

eh żeby tylko to jej niszczenie przedmiotów ich nie zraziło.....ale jak zapewnią jej tyle ruchu ile jej potrzeba, to może sobie poradzą...... trzymam kciuki !!