eria Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zaba14 napisał(a):to beda dwie Koszi ;) nie ma drugiego takiego psa jak Koszi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 o rany, a co by było jakby były dwie :evil_lol: Normalnie wszystkie żywioły naraz :p Quote
Diegula Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 no i oczywiscie na dobry dzien znów pokazuj się szybko na pierwszej stronie! Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jej... ja tu dawno nie bylam.... dlaczego nikt jej nie chce :placz::placz: dlaczego znowu byla na dole...... :placz::placz: Koszi trzymam kciuki .... Quote
carolinascotties Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Koszulku - hopsaj...dziewczynko...musisz znaleźć domek.... Quote
carolinascotties Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 czesc Koszulku - wracaj na pierwsza! Quote
Mysia_ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 miałaś zostać u góry, a jesteś tak daleko.... :shake: Quote
Evelin Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pomykaj na poczatek psinko....:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run::Dog_run: :Dog_run:JAK TO ZROBIĆ ŻEBY WSZYSTKIE POTRZEBUJĄCE PSINKI CAŁY CZAS NA PIERWSZEJ STRONCE GOŚCIŁY ??????????????????? Quote
Justyna_wolontariat Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 W poniedziałek jak wszytsko dobrze się ułoży Koszi pojedzie do nowego domu. Kilka dni temu dostałam meila od Państwa z Chrzanowa którzy przeczytali ogłoszenie o Koszi, pytali o wiele rzeczy, stracili niedawno sunie mieszanca owczarka azjatyckiego, maja jeszcze jedną mała sunkę w domu, nie mają dzieci mieskzja w dużej kamienicy. Odpisałam im bardzo długiego meila, piszac jak sprawa wygląda z Koszi jaka jest jak bardzo kocha spacery i jaka znij dominantka jeżeli chodzi o charakterek, wykorzystuje wszytsko to na co człowiek jej za duzo pozwoli. Po przemyśleniu dziś dostałam odpowiedz, ze są zdecydowani zabrac Koszi do siebie ich sunia tez nie była łatwym psem, wieć myśląże z Koszi też sobie poradzą. Oby wszytsko sie udało i Koszi pojechała do nowego domu. Quote
Evelin Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dzięki za wspaniałą wiadomość :lol: :lol: :lol: pozostaje mi tylko trzymanie kciuków,żeby się udało...:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
zaba14 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 trzymam mocno kciuki!!! :loveu: Koszi chyba dominantka straszna nie jest bo zebow nie pokazuje, ale pewnie jak kazdy pies wykorzystuje to na co wlasciciel pozwala ;) Quote
carolinascotties Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 trzymam kciuki - z całych sił !!! Quote
Mysia_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 trzymam kciuki za Koszeńkę :loveu: Oby się udało :razz: Quote
Pianka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 To trzymam kciuki:p A wiesz gdzie ci ludzie przeczytali o Koszi?:cool3: Quote
eria Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 eh żeby tylko to jej niszczenie przedmiotów ich nie zraziło.....ale jak zapewnią jej tyle ruchu ile jej potrzeba, to może sobie poradzą...... trzymam kciuki !! Quote
Recommended Posts