Monia70 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zagladałam do Koszi niemal codziennie , choc nic nie pisałam.Trzymałam kciuki z całych sił i modliłam sie o Jej szczęście !!!!! Jak dobrze, że nie jest juz w schro i że los jest dla niej łaskawy!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Teraz tylko miłość w stałym domku :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
credita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 może będą jakieś informacje co u ślicznotki słychać :loveu: będę tu zaglądać:p Quote
amelka0 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 O Boże jak baaardzo się cieszę!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:Wszystkiego najlepszego Koszi na nowej drodze!!!!!Obyś znalaza szybciutko Swojego Pana i obyś już zawsze była szczęśliwa.:popcorn::popcorn::popcorn::drinka: Justynko a jak to się stało,jakbyś mogła powiedzieć parę słów. Bo u nas w Szczecinie (i nie tylko w całym zachodniopomorskim chyba)też jeździ pewna kobieta i ratuje psy,głownie suczki i wywozi do Niemiec(co prawda do schronisk,ale wiadomo,że tam schroniska,nie takie jak u nas,pojedyncze boksy,opieka weterynaryjna,wolontariusze,którzy mogą wyprowadzać psy na spacer itd.)a potem tam w schroniskach czekają na swoją szansę.A wiadomo że Niemcy wrażliwszy naród jak Polacy i tam nawet te starsze pieski,czy kalekie znajdują domy. A jak było z naszą kochaną Koszi??? Quote
amelka0 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Justynko,co u Koszi,czy wiesz gdzie ona dokładnie jest? Quote
Justyna_wolontariat Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Wiem gdzie dokładnie jest, nie martwicie sie dziewczyna czuje sie dobrze ma swój pokój z paroma innymi psami. Sunia jak zwykle energiczna tak biega po ogrodzie że nawet zdjecia nie można jej zrobić:loveu: jak beda fotki to wstawię. Naprawdę Koszi nie mogła trafić lepiej, u tej pani u której obecnie jest ma naprawde swietna opieke, póki co najpier ta własnie pani musi poznac charakter Koszi troche ja poobserwowac aby nie wybrać dla niej złego domu, to sunia która potrzebuję wiele czasu praca nad nią nie ejst łatwa, ale nasz Koszi szybko sie uczy, to madra sunia wieć nowi właściciele powinni być zadowoleni z takiego psiaka jak Koszi. Quote
Mysia_ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 trzymam kciku, żeby wreszcie trafił do wspaniałego domku stałego :p Quote
amelka0 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Justynko,super to teraz trzymamy wszyscy kciuki by domek stały jak najszybciej się trafił i żeby to był najlepszy domek jaki można sobie wymarzyć!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
amelka0 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Prosimy o fotki i info.co u Koszi Kochanej?;) Quote
Czarodziejka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jak dobrze, że znalazła przystań, chociaż na chwilkę.... Quote
amelka0 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No właśnie co u Koszi,czemu nikt nie odpowiada? Quote
carolinascotties Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja też jestem ciekawa- minęło już trochę czasu - czy są jakieś nowiny? Quote
amelka0 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Myślałam że Justynka wolontariat może chora lub coś,bo dwa tygodnie się tu nie odzywa,ale widziałam że wczoraj logowała się na dogo...Justynko odezwij się!Czekamy... Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Też jestem bardzo ciekawa co tam u Koszeńki słychac :roll: Quote
Justyna_wolontariat Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 U koszi wszytsko wporządku, jak narazie nic nie pisałm bo czekam czy rodzina która zainteresowała sie Koszi zdecyduje sie na jej adopcję, Koszi nie jest łatwym psem ale za to kochanym. jeżeli Koszi bedzie ponad tydzień u nowej rodziny to napiszę że ma juz domek do tego czasu wolę nic nie pisać zeby nie zapeszyć, podobno rodzina bardzo fajna szukają psiaka który bedzie razem znimi chodził na długie spacery to ma byc pies aktywny a Koszi bardzooo im sie spodobała, maja duzy dom z ogrodem. Do tego aby malutka miał ten swój domek a nie tymczas brakuje naprawde niewiele, mam wielka nadzieje, ze w końcu sie jej uda Naprawde nic niepokojacego sie nie dzieje stale no prawie dziennie mam wieści co u koszi. Quote
Pianka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To mocno trzymamy kciuki. A masz jakieś zdjęcia? Quote
Recommended Posts