ewatonieja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ta psinka tyle przeszła,a teraz ma spędzić życie w schronie!!to się w głowie nie mieści!!Pomocy!!! Quote
Pitty Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Koszi przepraszam.Nie bylo mnie dwa dni:oops:, ale juz skaczemy do gory:Dog_run: Quote
carolinascotties Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Koszi....idż na górę... Kochani - co Wy na to, żeby zmienić tytuł wątku? te słowa, że Koszi wraca - wydają się mówić, że jeszcze jest w domu.... Quote
Justyna_wolontariat Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Pisze by poinformować, że Koszi ma dom, sunieczka pojechała do Niemiec, jak narazie bedzie mieszkać w domu tymczasowym ąż nie znajdzie sie rodzina odpowiednia dla tak temperamentnej suni jak Koszi:loveu: Quote
carolinascotties Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Pisze by poinformować, że Koszi ma dom, sunieczka pojechała do Niemiec, jak narazie bedzie mieszkać w domu tymczasowym ąż nie znajdzie sie rodzina odpowiednia dla tak temperamentnej suni jak Koszi:loveu: JUSTYNO- TY CHYBA ŻARTUJESZ!?!? O RANY!!!!!!!!!!!! ZWARIUJĘ Z RADOŚCI!!!!! HURAAAAAAA!!!!!!:multi: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Proszę - napisz kilka słów- jak to się stało!?! KOSZULKU- DZIEWCZYNKO- aż się wzruszyłam teraz.... wszystkiego dobrego sunieczko.... :loveu: :lol: :multi: Quote
Justyna_wolontariat Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Koszi była psiakiem dla którego nie było łatwo tu znaleźć domu dlatego też między innymi sunka pojechała co prawda to dom tymczasowy ale koszi bardzo dobrze sie tam czuje spi w domu z reszta psiaków dopóki nie znajdzie sie odpowiedni dom na stałe Koszi pozostanie w DT gdzie jest kochana i napewno o wiele szczęsliwsza niż w schronisku;) Jak bedą wieści to bede pisać:lol: Quote
Evelin Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao::cunao: :cunao: :cunao: Koszi ile ja tu razy po cichu zagladałam..Tak się ciesze........Ucz się szcekać po niemiecku,chociaż jak pisała kiedys Pajunia, psy to urodzeni poligloci...Wystarczy słowo essen (jedzenie) widok lodówki...i wszystko jasne...Szczęśliwego życia Koszulku...:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: I oczywiście wszystkiego najlepszego wszystkim ,którzy przryczynili się do znalezienia nowego domku Koszulka... Quote
carolinascotties Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Justyno -ściskam Cię z całych sił!!!!!!!! idę spać z naładowanymi akumulatorami - i mam nadizeję, że Huzar i Siwuch z mojego podpisu tez niedługo będą grzać dupki - w domku :) Justyno - dobranoc :) Koszi- jestem bardzo szczęśliwa!!!!!! Quote
Justyna_wolontariat Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 to nie mi dziekuje tylko tylko jej nowej tymczasowej pani;) Quote
carolinascotties Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dziękuję Tobie i Pani - Tobie, bo tu byłaś i walczyłaś o nią :) Quote
Anashar Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wspaniałe wieści :loveu::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Pianka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Teraz kwestia znalezienia stalego domu, a to trudne w Niemcach nie jest:p Quote
Diegula Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :crazyeye:Wow Jakie super wiadomości :multi: Koszi wszystkiego naj na nowej drodze życia!:knajpa:za twoje zdrowie Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 HURRA :multi: Koszeńko teraz moze być już tylko lepiej :loveu: :multi: Quote
Witokret Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wspaniałe wieści :multi: Trzymamy mocno kciuki za psiurkę :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
credita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Koszi wreszcie los się uśmiecha do Ciebie:loveu: Justynko jesteś naprawdę wielka:multi: Quote
Pitty Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tak sie ciesze !!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Pitty Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 W ubieglym tygodniu Zefir , teraz Koszi. Jakas dobra fala.... Mam nadzieje , ze od teraz Koszi bedzie juz tylko szczesliwa.:loveu: Quote
Recommended Posts