Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pozwólmy umrzeć psu który tyle przeszedł i wcierpiał!Zła karta musi się w końcu w dobrą zamienić!Dajcie ją do lokalnych gazet,zróbcie plakaty,to naprawdę działa i to o wiele bardziej niż dogomania,na którą wchodzą zwykle Ci co chcą oddać psa a nie znaleźć,Ci co szukają psa z reguły nie mają pojęcia o takim forum,a niektórzy nawet nie wiedzą że chcą psa.Dopiero jak zobaczą gdzieś w mieście na plakatach zdj i czuły tekst to mogą poczuć że chcą pomóc.A już ludzie w średnim i starszym wieku w ogóle nie wchodzą na takie fora.Ja jak szukałam domu dla Foksika właśnie dzięki plakatom wywieszanym w Netto,Biedronka,szpitalach,szkołach znalazłam Mu dom,i jeszcze dalej ludzie dzwonili.Dlatego Dziewczyny,które opiekujecie się Koszi zróbcie jej plakaty i rozwieszajcie,a zobaczycie że prędzej znajdzie dom niż przez dogo,gdzie z reguła każdy może tylko podnieść.

Posted

No własnie nie wszyscy wchodza na takie fora ale jak ja oglosiłam psiaka z innego miasta na forum Nieporet to jakiś madrala stwierdził ze spamuje. oczywiście nie zwracam na to uwagi.

Podnosze psinkę

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
przecież były (albo miały być?) jakies plakaty Koszi... :roll:
Dziewczyny z Rudy Śl. dajcie znać ;)

Plakaty miała wysłac Justyna.
a prosiłam kilka razy o plakat na maila i nie dostałam:roll:
Koszi niedługo będzie mieć swoją stronke;)

Posted

carolinascotties napisał(a):
KOSZI CZEKA>>>>

Boże,przecież Ona jest taka cudna,taka wyjątkowa.Z jej oczu bije tak ogromony smutek,ból,żal ale i nadzieja,jakby czuła że,gdzieś tam poza jej plecami,są tacy,którzy próbują walczyć o jej życie.Dziewczyny,nie zawiedźmy Jej.Proszę,niech każdy mówi komu się da,niech przesyła jej wątek znajomym i nieznajomym.I cioteczki z jej miasta proszę zróbcie jej ogłoszenia (ze zdj.i tekstem na mieście i waszym tel.)ktoś musi się w końcu znaleźć,kto ją wypatrzy,a naprawdę z doświadczenia wiem że plakaty na miecie,w szkołach,sklepach,szpitalach to dużo większa szansa niż na dogomanii.Ktoś w końcu doceni jaka to superkochana SUNIA

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Koszi na łańcuchu? :(

Niech ktoś ją wreszcie pokocha i zabierze do domku.... :roll:

Nie!
Koszi nie jest na łańcuchu. Niech sobie nikt tak nie myśli:shake:
To było tylko do tego żeby zrobić zdjęcie. Bo ona cały czas się rusza i nie idzie jej fajnego zdjęcia zrobić. A tak popatrzcie jak pięknie wyszła:p
Koszi jest cały czas w boksie;)

Posted

Pianka napisał(a):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=170503553
Ponownie na allegro.
Bo na tamte ktoś podkiblował, że zarabia sie kosztem psów:roll:

Jejku, jaka słodka jest Koszi ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
:-( Ale nie do pyska jej w tym łańcuchu.:shake: :shake: :shake:
Ludzie zlitujcie się nad Koszi, ona tak mądrze patrzy i wciąż czeka na miłość ! :loveu: