Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carina napisala :
bylo bardzo fajnie, Fuks zebral caly koszyk komplementow co mnie bardzo ucieszylo.
Jeszcze co do szczekania.
Fuks zaczal szczekac dopiero po 2 godz, Ja pracowalam cztery potem mialam godz przerwy i znow cztery, poprosilam wlasciciela domu zeby ,gdy Fuks bedzie szczekal zawolal Fuks cisza...tak tez zrobil i Fuks nie odwazyl sie dalej szczekac....
Po przyjsciu do domu zauwazylam ze zjsdl swoje slodkosci ktore byly w kuchni i ze zlewozmywaka wyjal moja porcelanowa flizynke do kawy i przeniosl do pokoju bez najmniejszego uszkodzenia, polozyl sobie na kocyku i pilnowal :evil_lol:
pozdrowienia C+F

Posted

wieso napisał(a):

Po przyjsciu do domu zauwazylam ze zjsdl swoje slodkosci ktore byly w kuchni i ze zlewozmywaka wyjal moja porcelanowa flizynke do kawy i przeniosl do pokoju bez najmniejszego uszkodzenia, polozyl sobie na kocyku i pilnowal :evil_lol:
pozdrowienia C+F

To może dobrze byłoby mu zostawiać jakiegoś kapcia czy koszulkę pachnącą właścicielką?

Piękny i kochany psiak z niego :)

Posted

aaa obejrzałam zdjęcia te poprzednie - rewelacja!!!!! absolutnie uwielbiam nową Pania Fuksa :loveu: ale fantastyczna Osoba!!!!

i tu padłam :mdleje: Fuks ma swojego konia Fryzyjskiego????????? :loveu: ach

Posted

oooo ! widze, ze na jazde samochodem sie załapał - to jest to, co Fuksiu lubi najbardziej :)
no i swoje konie dostał :D

Wieso - wysciskaj porzadnie Panią Carine ode mnie :)

Skoro Fuksio reaguje na komendy sasiada, to znaczy, ze rozumie juz niemiecki ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
To może dobrze byłoby mu zostawiać jakiegoś kapcia czy koszulkę pachnącą właścicielką?

Piękny i kochany psiak z niego :)

przekaze dalej, masz racje zerduszko ale on jest jeszcze piekniejszy....ma w sobie taki czar....

Posted

conceited napisał(a):
oooo ! widze, ze na jazde samochodem sie załapał - to jest to, co Fuksiu lubi najbardziej :)
no i swoje konie dostał :D

Wieso - wysciskaj porzadnie Panią Carine ode mnie :)

Skoro Fuksio reaguje na komendy sasiada, to znaczy, ze rozumie juz niemiecki ;)

dobra conceited, wysciskam jak tylko znowu sie zobaczymy :)
komeda zadzialala, chyba juz sie nauczyl ale ja z nim rozmawiam po polsku :)

Posted

[quote name='malawaszka']aaa obejrzałam zdjęcia te poprzednie - rewelacja!!!!! absolutnie uwielbiam nową Pania Fuksa :loveu: ale fantastyczna Osoba!!!!

i tu padłam :mdleje: Fuks ma swojego konia Fryzyjskiego????????? :loveu: ach
tak, malawaszko ma fryza i to jakiego, sama chcialabym miec :) no to specjalnie dla Ciebie beda zdjecia ale musisz troche jeszcze poczekac ...:)

Posted

zdjecia niezbyt, bo pogoda sie niestety popsula :(
okolo 16 Carina i Fuks zawitali u mnie :).
Psy sie powachaly, przy czym Kredka byla niezbyt zadowolona :cool3:, Hundis jak zwykle bez problemu.
Najpierw poszlismy na spacer do parku a potem do domu, juz przy bramie Kredce nie podobalo sie ze obcy pies idzie do jej domu.....szczekanie....
z domu od razu do ogrodu, najpierw piski ze strony Kredki...pomocy, :crazyeye:on mnie obwachuje :) a Fuks spokojny nie z takimi siuksami :lol:mial widocznie do czynienia, ona nadal i probuje go podgryzc, wiec Fuks sie zamachnal lapa, czyli dal jej w pysk :p i bylo po ptokach:evil_lol:...milosc od pierwszego wejrzenia.....zaczeli biegac jak szaleni po ogrodzie ale mowie wam, o zdjeciach podczas gonitwy nie bylo mowy......Kredka trzy razy wskoczyla do stawku....chciala chyba zeby on za nia tez ale on jakos nie byl skory, no i dobrze bo by byl dom pod woda....tak fiksowali chyba z dwie godziny.....no i byli tak klapnieci ze my moglysmy wreszcie spokojnie wypic kawe a Fuks polozyl sie obok Cariny z glowka na jej torebce, co widac na zdjeciu....
Carine i Fuksa odwiozlam do domu, chyba tez jest padniety, bo moje juz sie nie ruszaja i slysze lekkie pochrapywania :)

Fuks jest jeszcze strasznie chudy mozna policzyc wszystkie kosteczki,
myslalam ze bedzie u mnie znaczyl, skoro tyle zwierzakow mam ale nie zachowywal sie wzorowo....tylko kotow jeszcze mu nie pokazalam :)

Posted

:loveu:Ale ta Twoja Kredka jest piekna Wieso:loveu:
ale chyba jest malutka skoro jest mniejsza od Fuksa !

A Fuksio chyba taka ma urodę...szczupłą:evil_lol:

Czy myslisz, ze Fuksio juz wie, ze to jego dom? Nie jest niespokojny zostawiony sam? Ze zdjec wyglada, ze czuje sie bardzo swobodnie :) Trzepal lebkiem?