wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Carina napisala : bylo bardzo fajnie, Fuks zebral caly koszyk komplementow co mnie bardzo ucieszylo. Jeszcze co do szczekania. Fuks zaczal szczekac dopiero po 2 godz, Ja pracowalam cztery potem mialam godz przerwy i znow cztery, poprosilam wlasciciela domu zeby ,gdy Fuks bedzie szczekal zawolal Fuks cisza...tak tez zrobil i Fuks nie odwazyl sie dalej szczekac.... Po przyjsciu do domu zauwazylam ze zjsdl swoje slodkosci ktore byly w kuchni i ze zlewozmywaka wyjal moja porcelanowa flizynke do kawy i przeniosl do pokoju bez najmniejszego uszkodzenia, polozyl sobie na kocyku i pilnowal :evil_lol: pozdrowienia C+F Quote
GoniaP Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 wieso napisał(a): zdjecia z zawodow, to sa konie Fuksa :) Hohoho! To panisko pełną gębą się z niego zrobiło :-D Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 GoniaP napisał(a):Hohoho! To panisko pełną gębą się z niego zrobiło :-D powoli sie rozkreca :), ma dobrze chlopak :) Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 wieso napisał(a): Po przyjsciu do domu zauwazylam ze zjsdl swoje slodkosci ktore byly w kuchni i ze zlewozmywaka wyjal moja porcelanowa flizynke do kawy i przeniosl do pokoju bez najmniejszego uszkodzenia, polozyl sobie na kocyku i pilnowal :evil_lol: pozdrowienia C+F To może dobrze byłoby mu zostawiać jakiegoś kapcia czy koszulkę pachnącą właścicielką? Piękny i kochany psiak z niego :) Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 aaa obejrzałam zdjęcia te poprzednie - rewelacja!!!!! absolutnie uwielbiam nową Pania Fuksa :loveu: ale fantastyczna Osoba!!!! i tu padłam :mdleje: Fuks ma swojego konia Fryzyjskiego????????? :loveu: ach Quote
conceited Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 oooo ! widze, ze na jazde samochodem sie załapał - to jest to, co Fuksiu lubi najbardziej :) no i swoje konie dostał :D Wieso - wysciskaj porzadnie Panią Carine ode mnie :) Skoro Fuksio reaguje na komendy sasiada, to znaczy, ze rozumie juz niemiecki ;) Quote
ania z poznania Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 http://img.secretpicdump.com/scaled_6838_799ba_3.jpg I on się ich nie boi :crazyeye::loveu:?? Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='ania z poznania']http://img.secretpicdump.com/scaled_6838_799ba_3.jpg I on się ich nie boi :crazyeye::loveu:?? a co się będzie swoich koni bał :loveu: Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zerduszko napisał(a):To może dobrze byłoby mu zostawiać jakiegoś kapcia czy koszulkę pachnącą właścicielką? Piękny i kochany psiak z niego :) przekaze dalej, masz racje zerduszko ale on jest jeszcze piekniejszy....ma w sobie taki czar.... Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 conceited napisał(a):oooo ! widze, ze na jazde samochodem sie załapał - to jest to, co Fuksiu lubi najbardziej :) no i swoje konie dostał :D Wieso - wysciskaj porzadnie Panią Carine ode mnie :) Skoro Fuksio reaguje na komendy sasiada, to znaczy, ze rozumie juz niemiecki ;) dobra conceited, wysciskam jak tylko znowu sie zobaczymy :) komeda zadzialala, chyba juz sie nauczyl ale ja z nim rozmawiam po polsku :) Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='malawaszka']aaa obejrzałam zdjęcia te poprzednie - rewelacja!!!!! absolutnie uwielbiam nową Pania Fuksa :loveu: ale fantastyczna Osoba!!!! i tu padłam :mdleje: Fuks ma swojego konia Fryzyjskiego????????? :loveu: ach tak, malawaszko ma fryza i to jakiego, sama chcialabym miec :) no to specjalnie dla Ciebie beda zdjecia ale musisz troche jeszcze poczekac ...:) Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 malawaszka napisał(a):a co się będzie swoich koni bał :loveu: one sa bardzo lagodne i kochane..... Quote
GoniaP Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Zapraszam wszystkich na bazarek dla podopiecznych fundacji :Głosem Zwierząt": http://www.dogomania.pl/threads/203754-Niepowtarzalne-szkice-psiak%C3%B3w-na-podopiecznych-Fundacji-quot-G%C5%82osem-Zwierz%C4%85t-quot Quote
conceited Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Czekamy wiec na relacje :) Mam nadzieje na same dobre wiadomosci ! :) Quote
ania z poznania Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://img.secretpicdump.com/scaled_6995_5b654_4.jpg To przyjaciel czy przyjaciółka? Quote
conceited Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='ania z poznania']http://img.secretpicdump.com/scaled_6995_5b654_4.jpg To przyjaciel czy przyjaciółka? To Kredka Wiesi :) Quote
wieso Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 zdjecia niezbyt, bo pogoda sie niestety popsula :( okolo 16 Carina i Fuks zawitali u mnie :). Psy sie powachaly, przy czym Kredka byla niezbyt zadowolona :cool3:, Hundis jak zwykle bez problemu. Najpierw poszlismy na spacer do parku a potem do domu, juz przy bramie Kredce nie podobalo sie ze obcy pies idzie do jej domu.....szczekanie.... z domu od razu do ogrodu, najpierw piski ze strony Kredki...pomocy, :crazyeye:on mnie obwachuje :) a Fuks spokojny nie z takimi siuksami :lol:mial widocznie do czynienia, ona nadal i probuje go podgryzc, wiec Fuks sie zamachnal lapa, czyli dal jej w pysk :p i bylo po ptokach:evil_lol:...milosc od pierwszego wejrzenia.....zaczeli biegac jak szaleni po ogrodzie ale mowie wam, o zdjeciach podczas gonitwy nie bylo mowy......Kredka trzy razy wskoczyla do stawku....chciala chyba zeby on za nia tez ale on jakos nie byl skory, no i dobrze bo by byl dom pod woda....tak fiksowali chyba z dwie godziny.....no i byli tak klapnieci ze my moglysmy wreszcie spokojnie wypic kawe a Fuks polozyl sie obok Cariny z glowka na jej torebce, co widac na zdjeciu.... Carine i Fuksa odwiozlam do domu, chyba tez jest padniety, bo moje juz sie nie ruszaja i slysze lekkie pochrapywania :) Fuks jest jeszcze strasznie chudy mozna policzyc wszystkie kosteczki, myslalam ze bedzie u mnie znaczyl, skoro tyle zwierzakow mam ale nie zachowywal sie wzorowo....tylko kotow jeszcze mu nie pokazalam :) Quote
wieso Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 i jak pieknie pomrukiwal, bylo mu bardzo dobrze :) Quote
conceited Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 :loveu:Ale ta Twoja Kredka jest piekna Wieso:loveu: ale chyba jest malutka skoro jest mniejsza od Fuksa ! A Fuksio chyba taka ma urodę...szczupłą:evil_lol: Czy myslisz, ze Fuksio juz wie, ze to jego dom? Nie jest niespokojny zostawiony sam? Ze zdjec wyglada, ze czuje sie bardzo swobodnie :) Trzepal lebkiem? Quote
Recommended Posts