Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Murzynek ma zrobione ogloszenia na 100 portalach . Zrobila je CatAngel.

Telefon i e-mail w ogloszeniach sa podane do Arktyki .

Aż spojrzałam na aukcje ma 3 obserwatorów (moge screena zrobić) On ma zawsze obserwatorów a aukcje nawet nie sa wyróżnione. W ostatnich dniach dwa inne jamniki w typie Murzynka już w domu. I były krótko. Aukcja Fugi nawet jeszcze jest z dopsiek adoptowana miała tylko dwie edycje.

http://allegro.pl/figa-miks-jamnik-adoptowana-dziekujemy-i1499803556.html
zwykła bez wyróżnień aukcja

nie mam pomysłu

Posted

mialam dzisiaj telefon w sprawie jamniorka, dzwonila Pani z miejscowosci Złotów(Złotowo) kolo Piły w sprawie Murzynka,
zmarl jej 14 letni jamniorek pare dni temu , Murzynek jest identyczny jak poprzednik(wedlug tej pani)Pani zgadza sie na wizyte
i podpisanie papierow, z rozmowy dowiedzialam sie ze mieszkaja w domu i maja 10 letnia corcie.
Podaje tel.48 607 205 823 ,prosze dzwoncie i ustalajcie wizyte..ja mam nadal zapierd...i juz nie wyrabiam...dodatkowo 16.03 jedziemy z synem na tydzien na dokladne badania do kliniki w belgii ,z psiakami zostanie moja rodzina,wiec w razie gdyby maly mial byc wyadoptowany w tym czasie gdy mnie nie bedzie prosze o info na moj tel. 883 763 977

Posted

Sprawdzilam na mapie gdzie jest ten Zlotow i okazuje sie niedaleko Bydgoszczy a stamtad jest kochana cioteczka Paulinken.
Juz pisze do niej na PW . Trzeba szybko dzialac zeby domek nie przepadl.

Posted

Napisalam wiele PW do cioteczek z Poznania . Moze cos beda wiedziec bo nie znalazlam nikogo z Pily :(

Prosze o pomoc w poszukowaniu osoby , ktora moglaby przeprowadzic wizyte p/adopcyjna dla Murzynka.
Wspolnie jest zawsze latwiej bo kazdy cos wie .

Posted

Dostalam wiadomosc od martaipieski ze cioteczka wapiszon mieszka w okolicach Pily. Juz napisalam PW z zapytaniem czy dala by rade tam podechac a moze zna kogos kto moglby to zrobic.

Trzymajcie kciuki zebysmy znllezli kogos w miare szybko.

Posted

[quote name='Ingrid44']Dostalam wiadomosc od martaipieski ze cioteczka wapiszon mieszka w okolicach Pily. Juz napisalam PW z zapytaniem czy dala by rade tam podechac a moze zna kogos kto moglby to zrobic.

Trzymajcie kciuki zebysmy znllezli kogos w miare szybko.[/QUOTE]

Moje zaciśnięte bardzo mocno

Posted

[quote name='wapiszon']A czemu ma uciec?[/QUOTE]

Jeżeli zainteresowani będą zbyt długo oczekiwać na dopełnienie tematu wizyty, znajdą po prostu innego psa. Pozytyw taki, że inny bezdomniak znajdzie dom. Proste jak konstrukcja cepa.

Posted

[quote name='wapiszon']Umówiłam się na wizytę przedadopcyjną jutro na godzinę 17. Trzymajcie kciuki :)[/QUOTE]

Pieknie Dziekujemy ze tak szybko zadzialalas :) :) :)

Trzymam kciuki zeby to byl TEN domek dla Murzynka >