Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Odi']Ingrid44, nie mogę do Ciebie wysłać pw.[/QUOTE]

Nie wiem co sie stalo bo skrzyneczka jest zawsze czysta i inne PW podochodzily . Dogo robi przykre niespodzianki.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem po wizycie. Wg mnie OK:lol:
Rodzina trzypokoleniowa : Dziadkowie( młodzi), Rodzice i rezolutna 9- więcio letnia Zuzia. Rodzina miała psy i lubi psy. Cały czas ktoś jest w domu. Teren wokół domu ogrodzony( z tyłu działki paśnik dla saren i innych leśnych zwierzaków - dokarmiają je zimą:evil_lol: ) . I czekają na Murzynka. Ma im zastąpić psa, który niedawno odszedł ale zdają sobie sprawę,że to będzie inny pies( nie tak mądry jak ten co odszedł ;) ).
Murzynku, szykuj się do drogi:multi::multi::multi:
Proszę Cioteczki o jak najszybszy kontakt z domkiem i ustalenie terminu transportu. Pani bardzo chciała ode mnie dowiedzieć się kiedy i na jakich zasadach ale nie jestem w temacie :shake:
Kujcie żelazo póki gorące:evil_lol:

Posted

Pieknie Dziekujemy za tak szybkie zrobienie wizyty.

Cioteczki Blagam dzialajcie z transportem . Murzynek ma pieniazki nawet na platny transoprt.

Ja jestem w pracy i wroce bardzo pozno.

Posted

o jak super :)
Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła super i Murzynek do nowego domku pojedzie :)
Na szczęście to nie jest tak mocno daleko - transport się znajdzie raz dwa :)

Posted

Wspaniale wiadomosci! :) :) :)
Wapiszon, wielkie dzięki za wizytę, bardzo się cieszę że wypadła pozytywnie.
Tak jak napisała Ingrid, Murzynek ma pieniądze na płatny transport, więc można spokojnie szukać. Jaka dokładnie to jest odległość i miasto? Skąd dokąd?

Posted

CZy ktos ma pomysl z transportem. Ja nikogo nie znam z tamtych rejonow.

Pomozcie szukac cioteczki . Ja naprawde w tej sprawie niewiele moge zdzialac.

Bardzo prosze o zalozenie watku na transoprtowym (ja jeszcze sie nie naumialam):oops:

Napisalam do cioteczki ilon_n z Torunia , moze bedzie wiedziec kto wozi pieski w tamtych rejonach.

Posted

Jestem i ja. Z moim samochodem dupa, była stłuczka i nie mogę jeździć, póki nie naprawią. Muszę pomyśleć, czy bym miała od kogo pożyczyć...

Poza tym Arktyka jest w Belgii, prawda?

Posted

[quote name='Arktyka'] 16.03 jedziemy z synem na tydzien na dokladne badania do kliniki w belgii ,z psiakami zostanie moja rodzina,wiec w razie gdyby maly mial byc wyadoptowany w tym czasie gdy mnie nie bedzie prosze o info na moj tel. 883 763 977
Przypominam wpis Arktyki z poprzedniej strony - to tak żeby ktoś się od furtki nie odbił jak bez uprzedzenia przyjedzie po psa;)

Posted

Napisałam na wątku transportowym, dzisiaj powysyłam jeszcze PW do osób z mapy pomocy.
Wapiszon, czy mogłabyś przesłać mi na PW adres i telefon do tych państwa? Chciałabym się z nimi skontaktować w sprawie umowy adopcyjnej ;)

Posted

Podałam Pinkmoon telefon i adres do nowego domku
Zadzwońcieproszę do tej Pani poinformujcie Ją jak sprawy stoją. Może sami pojadą po psa.Trzeba finalizować sprawę, bo takich psiaków jest dużo i szkoda,żeby się rozmyślili. Są wg mnie dobrym domem i należy ich potraktować poważnie.

Posted

wapiszon napisał(a):
Podałam Pinkmoon telefon i adres do nowego domku
Zadzwońcieproszę do tej Pani poinformujcie Ją jak sprawy stoją. Może sami pojadą po psa.Trzeba finalizować sprawę, bo takich psiaków jest dużo i szkoda,żeby się rozmyślili. Są wg mnie dobrym domem i należy ich potraktować poważnie.

Swiete slowa ! Moze Panstwo sami mogliby podjechac po Murzynka. Samochodem to bedzie dosc szybko.

Posted

Rozmawiałam z Panią, niestety nie pojadą po psa. Nie wynika to z lenistwa - Senior ze względów zdrowotnych nie wybierze się w taką daleką podróż a nikt inny nie ma tam jeszcze prawka:)
Proszę, niech KTOŚ , KTO JEST PRAWNYM OPIEKUNEM PSA ODEZWIE SIĘ DO NICH!!!!!! BOJĄ SIĘ, ŻE NIE DOSTANĄ PSA A JA BOJĘ SIĘ, ŻE ZACZNĄ SZUKAĆ INNEGO PSIURKA :(