Ingrid44 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 CZy juz cos cos wiadomo o wizycie p/adopcyjnej ? Quote
Fiks Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Czekam na info. EDiT: Jutro wizyta. Mam nadzieję, że czasowo wszystko się ułoży, bo pani chętna na Murzyna ma jutro kolędę. Quote
Ingrid44 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Fiks napisał(a):Czekam na info. EDiT: Jutro wizyta. Mam nadzieję, że czasowo wszystko się ułoży, bo pani chętna na Murzyna ma jutro kolędę. W takim razie trzymam mocno kciuki :) Quote
Fiks Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Możecie już puścić kciuki :( Beznadzieja. Do mnie baba mówiła co innego. A co innego zastała vena&vivi. Pani szuka jamnika do rozmnażania. Zaraz dam ją na CK. Quote
paulinken Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Szkoda... Murzynek coś nie ma szczęścia... Quote
Ingrid44 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dac babe na CK:mad::angryy: Rozmnazac sie jej zachcialo.:angryy: Jakby to malo jamniorkow w Schronach siedzialo:-( Quote
Arktyka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 no ale przeciez Murzynek to kastrat...:razz: Quote
yunona Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No, nie załamywać się, Murzynek czeka na prawdziwy i kochający domek bezwarunkowo.:lol: Może to jeszcze trochę potrwać aż odezwie się ta osoba która będzie właściwą. Dobrze, że vena&vivi wyniuchała o co chodzi. Ustrzegło to Murzynka przed niepotrzebnym stresem , a na dodatek dobrze, że jest bezjajeczny. Ale ludziska są porąbane.:angryy: Murzynku hooooooooopaj wysoko po domeczek jamniczy!:multi: Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Arktyka napisał(a):no ale przeciez Murzynek to kastrat...:razz: Napewno baba by go nie chciala gdyby sie dowiedziala ze on bezjajeczny ale wkurzajace jest to jak glupi sa ludzie.:angryy: Schrony pekaja w szwach a idioci chca sie brac za rozmazanie. Tylko zeby pare groszy zarobic:mad::mad::mad: Quote
Fiks Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Mówiłam pani, że Murzyn to kastrat, ale....jak mówiła vena&vivi pani, albo nie wiedziała co znaczy kastrowany, albo myślała, że da się "to" cofnąć :lol: Dopiero venie&vivi powiedziała, że chce samca, bo córka ma jamniczkę i będzie do krycia. No i druga sprawa. Babka ma w kojcach owczarka i wyżyła weimarskiego. Kojce zawalone odchodami :-( A mi mówiła, że owczara wypuszcza na wybieg, że dba o psy:-( Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Fiks napisał(a):Mówiłam pani, że Murzyn to kastrat, ale....jak mówiła vena&vivi pani, albo nie wiedziała co znaczy kastrowany, albo myślała, że da się "to" cofnąć :lol: Dopiero venie&vivi powiedziała, że chce samca, bo córka ma jamniczkę i będzie do krycia. No i druga sprawa. Babka ma w kojcach owczarka i wyżyła weimarskiego. Kojce zawalone odchodami :-( A mi mówiła, że owczara wypuszcza na wybieg, że dba o psy:-( Czyli znaczy sie pseudochodowla w poczatkowym stadium .:angryy::angryy::angryy: Moze by ja gdzies zglosic ze Pseudo i psy zaniedbane ? Nie bardzo znam sie na polskich przepisach ale zal mi tych psow . No i to rozmanazanie mnie dobija :shake: Quote
Arktyka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [QUOTE=Fiks; Kojce zawalone odchodami :-( A mi mówiła, że owczara wypuszcza na wybieg, że dba o psy:-( ja mam tymczasowiczke na gape, ktora sama zagniezdzila mi sie w kojcu....kojec jest caly zas.....rany bo nie mam jak do niego dojsc i posprzatac...bo tymczasowiczka bardzo przerazona i ma agresje lekowa....no ale to inna para kaloszy... a jesli baba ma swojego owczarka w zasyfionym kojcu to ewidentnie zaniedbuje psy....biedne psiaki:( Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czy ,kktos dzwonil lub pisal z zapytaniem o Murzynka ? Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ciiiiiiiiiiisza u Murzynka. Chyba wszystkich zasypalo . Quote
Arktyka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 cioteczki ja nie mialam zadnego telefonu....chyba ze moze dzwonili do kogos innego....?? Cholira juz czulam wiosne a tu znowu snieg...a mi jak na zlosc zapaskudzil sie piec...i musze dzisiaj wszystko czyscic bo za chiny nie chce sie palic...a mialam wczoraj trudny dzien...2 psy do kastracji, sunia do sterylizacji i westka do strzyzenia... Quote
Ingrid44 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Faktycznie cioteczka Arktyka nie ma latwego zycia na wsi. CZy ktos moze wie czy Murzynek potrzebuje ogloszenia (ja juz sie w tym wszystkim pogubilam:oops:)? Widze ze Isadorka robila Murzynkowi Allegro ale wygaslo 15 stycznia. Bardzo prosimy o odnowienie i wyroznienie za 20 zl. Ksiegowa Murzynka -Pinkomoon wysle pieniazki. Quote
yunona Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No Murzynku nie leń się i hoooooopkaj na pierwszą !!! Quote
Isadora7 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Ingrid44']Faktycznie cioteczka Arktyka nie ma latwego zycia na wsi. CZy ktos moze wie czy Murzynek potrzebuje ogloszenia (ja juz sie w tym wszystkim pogubilam:oops:)? Widze ze Isadorka robila Murzynkowi Allegro ale wygaslo 15 stycznia. Bardzo prosimy o odnowienie i wyroznienie za 20 zl. Ksiegowa Murzynka -Pinkomoon wysle pieniazki. Za parę godzin kończy się kolejne takie krótkie zwykłe. To puszczę fullserwis. Quote
Ingrid44 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Isadora7'] Za parę godzin kończy się kolejne takie krótkie zwykłe. To puszczę fullserwis. Napisz prosze do Pinkmoon na PW numer swojego konta to Ci wysle pieniazki . Quote
Recommended Posts