Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiks napisał(a):
Czekam na info.

EDiT: Jutro wizyta. Mam nadzieję, że czasowo wszystko się ułoży, bo pani chętna na Murzyna ma jutro kolędę.

W takim razie trzymam mocno kciuki :)

Posted

Możecie już puścić kciuki :(
Beznadzieja. Do mnie baba mówiła co innego. A co innego zastała vena&vivi.
Pani szuka jamnika do rozmnażania. Zaraz dam ją na CK.

Posted

No, nie załamywać się, Murzynek czeka na prawdziwy i kochający domek bezwarunkowo.:lol: Może to jeszcze trochę potrwać aż odezwie się ta osoba która będzie właściwą. Dobrze, że vena&vivi wyniuchała o co chodzi. Ustrzegło to Murzynka przed niepotrzebnym stresem , a na dodatek dobrze, że jest bezjajeczny. Ale ludziska są porąbane.:angryy:
Murzynku hooooooooopaj wysoko po domeczek jamniczy!:multi:

Posted

Arktyka napisał(a):
no ale przeciez Murzynek to kastrat...:razz:

Napewno baba by go nie chciala gdyby sie dowiedziala ze on bezjajeczny ale wkurzajace jest to jak glupi sa ludzie.:angryy: Schrony pekaja w szwach a idioci chca sie brac za rozmazanie. Tylko zeby pare groszy zarobic:mad::mad::mad:

Posted

Mówiłam pani, że Murzyn to kastrat, ale....jak mówiła vena&vivi pani, albo nie wiedziała co znaczy kastrowany, albo myślała, że da się "to" cofnąć :lol:

Dopiero venie&vivi powiedziała, że chce samca, bo córka ma jamniczkę i będzie do krycia.
No i druga sprawa. Babka ma w kojcach owczarka i wyżyła weimarskiego. Kojce zawalone odchodami :-( A mi mówiła, że owczara wypuszcza na wybieg, że dba o psy:-(

Posted

Fiks napisał(a):
Mówiłam pani, że Murzyn to kastrat, ale....jak mówiła vena&vivi pani, albo nie wiedziała co znaczy kastrowany, albo myślała, że da się "to" cofnąć :lol:

Dopiero venie&vivi powiedziała, że chce samca, bo córka ma jamniczkę i będzie do krycia.
No i druga sprawa. Babka ma w kojcach owczarka i wyżyła weimarskiego. Kojce zawalone odchodami :-( A mi mówiła, że owczara wypuszcza na wybieg, że dba o psy:-(

Czyli znaczy sie pseudochodowla w poczatkowym stadium .:angryy::angryy::angryy:

Moze by ja gdzies zglosic ze Pseudo i psy zaniedbane ? Nie bardzo znam sie na polskich przepisach ale zal mi tych psow . No i to rozmanazanie mnie dobija :shake:

Posted

[QUOTE=Fiks; Kojce zawalone odchodami :-( A mi mówiła, że owczara wypuszcza na wybieg, że dba o psy:-(

ja mam tymczasowiczke na gape, ktora sama zagniezdzila mi sie w kojcu....kojec jest caly zas.....rany bo nie mam jak do niego dojsc i posprzatac...bo tymczasowiczka bardzo przerazona i ma agresje lekowa....no ale to inna para kaloszy...
a jesli baba ma swojego owczarka w zasyfionym kojcu to ewidentnie zaniedbuje psy....biedne psiaki:(

Posted

cioteczki ja nie mialam zadnego telefonu....chyba ze moze dzwonili do kogos innego....??
Cholira juz czulam wiosne a tu znowu snieg...a mi jak na zlosc zapaskudzil sie piec...i musze dzisiaj wszystko czyscic bo za chiny nie chce sie palic...a mialam wczoraj trudny dzien...2 psy do kastracji, sunia do sterylizacji i westka do strzyzenia...

Posted

Faktycznie cioteczka Arktyka nie ma latwego zycia na wsi.

CZy ktos moze wie czy Murzynek potrzebuje ogloszenia (ja juz sie w tym wszystkim pogubilam:oops:)?

Widze ze Isadorka robila Murzynkowi Allegro ale wygaslo 15 stycznia. Bardzo prosimy o odnowienie i wyroznienie za 20 zl. Ksiegowa Murzynka -Pinkomoon wysle pieniazki.

Posted

[quote name='Ingrid44']Faktycznie cioteczka Arktyka nie ma latwego zycia na wsi.

CZy ktos moze wie czy Murzynek potrzebuje ogloszenia (ja juz sie w tym wszystkim pogubilam:oops:)?

Widze ze Isadorka robila Murzynkowi Allegro ale wygaslo 15 stycznia. Bardzo prosimy o odnowienie i wyroznienie za 20 zl. Ksiegowa Murzynka -Pinkomoon wysle pieniazki.

Za parę godzin kończy się kolejne takie krótkie zwykłe. To puszczę fullserwis.

Posted

[quote name='Isadora7']
Za parę godzin kończy się kolejne takie krótkie zwykłe. To puszczę fullserwis.

Napisz prosze do Pinkmoon na PW numer swojego konta to Ci wysle pieniazki .