Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='supergoga']Tak mi jakoś lepiej się robi gdy podczytują Jasieńkowy wątek i oglądam zdjęcie. A przede wszystkim gdy widzę waszą miłość do niej.
Można by Was sklonować?[/QUOTE]

Gdyby Takich Ludzi można było klonować nie byłoby morza nieszczęścia
Ogoniastych
...... ehhhhhhhhhhh
Dobrze, że w tym morzu są Ci, którzy jednak pływać umieją

Posted

Dziękujemy za te miłe słowa:loveu: jesteśmy rodziną i już nic tego nie zmieni! a ważne jest.... że Jasia już to wie ;) .... a polarowego kubraczka jeszcze Jasia nie ma, rozejrzę się :)

Posted

Jasieńka jak prawdziwa Kobietka, przed lustro:) [url]http://images61.fotosik.pl/542/c2a24c26cf7ebe3emed.jpg[/url]
Śliczne fotki Aneczko, nareszcie można napatrzeć się na Jasiunię i podziwiać Piękną Damę:loveu:
Uściski dla Jasiuni i wszystkiego dobrego dla Ciebie Aniu Kochana!!!

Posted

Nieźle się obśmiałam przy szpagacie Jasi :megagrin::megagrin::megagrin: , a w nowym ubranku elegantka :). Jak obserwuję swoje, to Harosław ma nawięcej przedziwnych figur. Fajne są te nasze jamniory :p

Posted

Wpadłam na chwileczkę, żeby powiedzieć że znikam na kilka dni( taką mam nadzieję że to,tylko kilka dni!)... i jeszcze tylko poproszę o ciepłe, dobre myśli i .... resztę opowiem jak wrócę ze szpitala :)
.... od wczoraj przestałam się bać!

Posted

[quote name='anica']Wpadłam na chwileczkę, żeby powiedzieć że znikam na kilka dni( taką mam nadzieję że to,tylko kilka dni!)... i jeszcze tylko poproszę o ciepłe, dobre myśli i .... resztę opowiem jak wrócę ze szpitala :)
.... od wczoraj przestałam się bać![/QUOTE]

Kciukamy i czekamy

• 3 weeks later...
Posted

Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa:lol: .... i wierzę że to działa:loveu: jest dobrze :) powoli dochodzę do siebie (myślę że trochę dłużej to potrwało bo jednak laparoskopowo nie można było i musiałam być operowana tradycyjnie ) ale bardzo się cieszę że już mogę ....chociaż troszeczkę zajrzeć na dogo;)
.... jak byłam w szpitalu to Jaśka... siooo i kooo .... robiła w domciu a TZ .... jakoś musiał sobie poradzić!... :roll:

Posted

[quote name='anica']Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa:lol: .... i wierzę że to działa:loveu: jest dobrze :) powoli dochodzę do siebie (myślę że trochę dłużej to potrwało bo jednak laparoskopowo nie można było i musiałam być operowana tradycyjnie ) ale bardzo się cieszę że już mogę ....chociaż troszeczkę zajrzeć na dogo;)
.... jak byłam w szpitalu to Jaśka... siooo i kooo .... robiła w domciu a TZ .... jakoś musiał sobie poradzić!... :roll:[/QUOTE]

Witaj Kochana :)
ogromnie się cieszę, że już jesteś z nami
odpoczywaj, nabieraj sił

Posted

Cieszymy się, że jesteś, TZ na pewno nie szkodował sobie strasznie, w końcu wiekową panienkę ma i powinien się cieszyć , że może posprzątać :eviltong::diabloti:. Zdrowiej nam Aniu :loveu:

Posted

Anusiu, dobrze, że jesteś!!!
Życzę Ci jak najszybszego powrotu do pełni sił, Kochana:loveu:!!!
Wyściskaj mocno Jasiunię ode mnie:)!!!
A to, że załatwiała swoje potrzeby w domu?, no cóż, musiała jakoś zamanifestować, że się Jej nie podoba Twoja nieobecność:eviltong:!!! i już:evil_lol:!!!

Posted

[quote name='Gusiaczek']Witaj Kochana :)
ogromnie się cieszę, że już jesteś z nami
odpoczywaj, nabieraj sił[/QUOTE]

[quote name='JamniczaRodzina.']Witaj Aniu :loveu: strasznie się cieszę ,że wszystko w porządku .[/QUOTE]

[quote name='yunona']Cieszymy się, że jesteś, TZ na pewno nie szkodował sobie strasznie, w końcu wiekową panienkę ma i powinien się cieszyć , że może posprzątać :eviltong::diabloti:. Zdrowiej nam Aniu :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Sarunia-Niunia']Anusiu, dobrze, że jesteś!!!
Życzę Ci jak najszybszego powrotu do pełni sił, Kochana:loveu:!!!
Wyściskaj mocno Jasiunię ode mnie:)!!!
A to, że załatwiała swoje potrzeby w domu?, no cóż, musiała jakoś zamanifestować, że się Jej nie podoba Twoja nieobecność:eviltong:!!! i już:evil_lol:!!![/QUOTE]

[quote name='Mika31']życzymy szybkiego powrotu do zdrowia całusy dla Jasieńki[/QUOTE]

[quote name='Isadora7']uf nareszcie jesteś - zdrowiej, regeneruj siły, brakowało nam Ciebie.[/QUOTE]
... mnie też Was bardzo brakowało:iloveyou:.... i od razu lepiej się poczułam Dziękuję [IMG]http://emotikona.pl/gify/pic/tanczacy-ludzik.gif[/IMG]

Posted

Dla spokojności ,zrobiłam Jasi badanie moczu ,ostatnie miała robione prawie rok temu ... jakoś wiosną jak przechodziła ostatni raz ,zapalenie dróg moczowych i już zaczęłam się głośno cieszyć bo to naprawdę uważam za sukces ,biorąc pod uwagę że przez chyba rok?... zapalenia powracały co 2-3miesiące( jak wróciłam ze szpitala to chyba?najpierw piła niewiele a teraz przez ostatnie 2-3dni ciągnęła wodę jak smok) wyniki lekarz odczytał jako ... dobre ale mnie zaniepokoiła ta krew!... ślad:shake: spytałam czy to jest problem z nerkami?.... ale lekarz powiedział.... ale tak jakoś nieprzekonująco.... że nie... nieee to raczej może być z dróg moczowych... bo inaczej to erytrocyty wyglądały by inaczej?... mam trochę obawy bo pies kolegi, chorował na nerki (w ciężkiej postaci i chyba jak się zaczynały kolejne ataki... to zawsze była krew w moczu) czy może powinnam iść jeszcze do innego weta?...

ŻEŃSKA
Jednostka kierująca: Gatunek: Pies
AMBULATORIUM
Rasa: jamnik
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Data :2014-02-07
Katedra Chorób Wewnętrznych z Kliniką Koni, Psów i Kotów
LABORATORIUM ANALITYCZNE
50-366 Wrocław, pl. Grunwaldzki 47
tel. ( 71) 320 53 70
BADANIE FIZYKOCHEMICZNE MOCZU
Barwa: żółty
Przejrzystość: klarowny