supergoga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Tak mi jakoś lepiej się robi gdy podczytują Jasieńkowy wątek i oglądam zdjęcie. A przede wszystkim gdy widzę waszą miłość do niej. Można by Was sklonować? Quote
Gusiaczek Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='supergoga']Tak mi jakoś lepiej się robi gdy podczytują Jasieńkowy wątek i oglądam zdjęcie. A przede wszystkim gdy widzę waszą miłość do niej. Można by Was sklonować?[/QUOTE] Gdyby Takich Ludzi można było klonować nie byłoby morza nieszczęścia Ogoniastych ...... ehhhhhhhhhhh Dobrze, że w tym morzu są Ci, którzy jednak pływać umieją Quote
Isadora7 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Obłędna fotka - wywołuje ciepły uśmiech [IMG]http://images61.fotosik.pl/542/40e5cb1cde3d7281med.jpg[/IMG] Quote
supergoga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Super wszystkie pozy Jasi. Isadora - wysłałam do Ciebie 2 x PW w sprawie zaległego bazarku. Daj znać co i jak. Quote
Isadora7 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='supergoga']Super wszystkie pozy Jasi. Isadora - wysłałam do Ciebie 2 x PW w sprawie zaległego bazarku. Daj znać co i jak.[/QUOTE] Dzięki odpisałam Quote
anica Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Dziękujemy za te miłe słowa:loveu: jesteśmy rodziną i już nic tego nie zmieni! a ważne jest.... że Jasia już to wie ;) .... a polarowego kubraczka jeszcze Jasia nie ma, rozejrzę się :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Jasieńka jak prawdziwa Kobietka, przed lustro:) [url]http://images61.fotosik.pl/542/c2a24c26cf7ebe3emed.jpg[/url] Śliczne fotki Aneczko, nareszcie można napatrzeć się na Jasiunię i podziwiać Piękną Damę:loveu: Uściski dla Jasiuni i wszystkiego dobrego dla Ciebie Aniu Kochana!!! Quote
yunona Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Nieźle się obśmiałam przy szpagacie Jasi :megagrin::megagrin::megagrin: , a w nowym ubranku elegantka :). Jak obserwuję swoje, to Harosław ma nawięcej przedziwnych figur. Fajne są te nasze jamniory :p Quote
Celina12 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Tak te nasze cudeńka i pozy w ich wykonaniu,zniewalające spojrzenia i doskonała umiejętność kierowania naszymi poczynaniami :diabloti: Wielkie całuski WAM zostawiamy Quote
anica Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Wpadłam na chwileczkę, żeby powiedzieć że znikam na kilka dni( taką mam nadzieję że to,tylko kilka dni!)... i jeszcze tylko poproszę o ciepłe, dobre myśli i .... resztę opowiem jak wrócę ze szpitala :) .... od wczoraj przestałam się bać! Quote
Isadora7 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='anica']Wpadłam na chwileczkę, żeby powiedzieć że znikam na kilka dni( taką mam nadzieję że to,tylko kilka dni!)... i jeszcze tylko poproszę o ciepłe, dobre myśli i .... resztę opowiem jak wrócę ze szpitala :) .... od wczoraj przestałam się bać![/QUOTE] Kciukamy i czekamy Quote
Nadziejka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 :iloveyou::thumbs:Ciociuniu sciskamy ogromnie za zdrowenko, cudowne serdunka jamnisiowe :buzi: Quote
yunona Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Aniu jesteśmy z tobą myślami i kciukory zaciśnięte, a jamniki czarują :loveu::lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Aniu mocno trzymamy kciuki i ślemy ciepłe myśli :calus::calus: Quote
anica Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa:lol: .... i wierzę że to działa:loveu: jest dobrze :) powoli dochodzę do siebie (myślę że trochę dłużej to potrwało bo jednak laparoskopowo nie można było i musiałam być operowana tradycyjnie ) ale bardzo się cieszę że już mogę ....chociaż troszeczkę zajrzeć na dogo;) .... jak byłam w szpitalu to Jaśka... siooo i kooo .... robiła w domciu a TZ .... jakoś musiał sobie poradzić!... :roll: Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='anica']Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa:lol: .... i wierzę że to działa:loveu: jest dobrze :) powoli dochodzę do siebie (myślę że trochę dłużej to potrwało bo jednak laparoskopowo nie można było i musiałam być operowana tradycyjnie ) ale bardzo się cieszę że już mogę ....chociaż troszeczkę zajrzeć na dogo;) .... jak byłam w szpitalu to Jaśka... siooo i kooo .... robiła w domciu a TZ .... jakoś musiał sobie poradzić!... :roll:[/QUOTE] Witaj Kochana :) ogromnie się cieszę, że już jesteś z nami odpoczywaj, nabieraj sił Quote
JamniczaRodzina. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Witaj Aniu :loveu: strasznie się cieszę ,że wszystko w porządku . Quote
yunona Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Cieszymy się, że jesteś, TZ na pewno nie szkodował sobie strasznie, w końcu wiekową panienkę ma i powinien się cieszyć , że może posprzątać :eviltong::diabloti:. Zdrowiej nam Aniu :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Anusiu, dobrze, że jesteś!!! Życzę Ci jak najszybszego powrotu do pełni sił, Kochana:loveu:!!! Wyściskaj mocno Jasiunię ode mnie:)!!! A to, że załatwiała swoje potrzeby w domu?, no cóż, musiała jakoś zamanifestować, że się Jej nie podoba Twoja nieobecność:eviltong:!!! i już:evil_lol:!!! Quote
Mika31 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 życzymy szybkiego powrotu do zdrowia całusy dla Jasieńki Quote
Isadora7 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 uf nareszcie jesteś - zdrowiej, regeneruj siły, brakowało nam Ciebie. Quote
anica Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Gusiaczek']Witaj Kochana :) ogromnie się cieszę, że już jesteś z nami odpoczywaj, nabieraj sił[/QUOTE] [quote name='JamniczaRodzina.']Witaj Aniu :loveu: strasznie się cieszę ,że wszystko w porządku .[/QUOTE] [quote name='yunona']Cieszymy się, że jesteś, TZ na pewno nie szkodował sobie strasznie, w końcu wiekową panienkę ma i powinien się cieszyć , że może posprzątać :eviltong::diabloti:. Zdrowiej nam Aniu :loveu:[/QUOTE] [quote name='Sarunia-Niunia']Anusiu, dobrze, że jesteś!!! Życzę Ci jak najszybszego powrotu do pełni sił, Kochana:loveu:!!! Wyściskaj mocno Jasiunię ode mnie:)!!! A to, że załatwiała swoje potrzeby w domu?, no cóż, musiała jakoś zamanifestować, że się Jej nie podoba Twoja nieobecność:eviltong:!!! i już:evil_lol:!!![/QUOTE] [quote name='Mika31']życzymy szybkiego powrotu do zdrowia całusy dla Jasieńki[/QUOTE] [quote name='Isadora7']uf nareszcie jesteś - zdrowiej, regeneruj siły, brakowało nam Ciebie.[/QUOTE] ... mnie też Was bardzo brakowało:iloveyou:.... i od razu lepiej się poczułam Dziękuję [IMG]http://emotikona.pl/gify/pic/tanczacy-ludzik.gif[/IMG] Quote
anica Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Dla spokojności ,zrobiłam Jasi badanie moczu ,ostatnie miała robione prawie rok temu ... jakoś wiosną jak przechodziła ostatni raz ,zapalenie dróg moczowych i już zaczęłam się głośno cieszyć bo to naprawdę uważam za sukces ,biorąc pod uwagę że przez chyba rok?... zapalenia powracały co 2-3miesiące( jak wróciłam ze szpitala to chyba?najpierw piła niewiele a teraz przez ostatnie 2-3dni ciągnęła wodę jak smok) wyniki lekarz odczytał jako ... dobre ale mnie zaniepokoiła ta krew!... ślad:shake: spytałam czy to jest problem z nerkami?.... ale lekarz powiedział.... ale tak jakoś nieprzekonująco.... że nie... nieee to raczej może być z dróg moczowych... bo inaczej to erytrocyty wyglądały by inaczej?... mam trochę obawy bo pies kolegi, chorował na nerki (w ciężkiej postaci i chyba jak się zaczynały kolejne ataki... to zawsze była krew w moczu) czy może powinnam iść jeszcze do innego weta?... ŻEŃSKA Jednostka kierująca: Gatunek: Pies Płeć: Imię: JASIA AMBULATORIUM Rasa: jamnik Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Data :2014-02-07 Katedra Chorób Wewnętrznych z Kliniką Koni, Psów i Kotów LABORATORIUM ANALITYCZNE 50-366 Wrocław, pl. Grunwaldzki 47 tel. ( 71) 320 53 70 BADANIE FIZYKOCHEMICZNE MOCZU Barwa: żółty Przejrzystość: klarowny Ciężar właściwy: 1,015 g/cm3 1,016 1,045 L Odczyn: 6,0 Białko: nieobecne (-) Krew: ślad Glukoza: nieobecna (-) Aceton: nieobecny (-) Urobilinogen: w normie Barwniki żółciowe: nieobecne (-) . Osad moczu Erytrocyty świeże: 0-1 w p/w Leukocyty: 0-1 w p/w Nabłonki płaskie: pojedyncze w p/w Bakterie: nieliczne w p/w osoba wykonująca badanie: osoba autoryzująca wynik: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Wyniki moczu wyglądają ładnie, dla pewności można by zrobić Jasi badanie krwi z rozmazem :) Quote
Recommended Posts