Sarunia-Niunia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Zostawiam jasieńce same ciepłe i najlepsze myśli!!! Niestety nie znam się na wynikach... Quote
JamniczaRodzina. Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5IkPBp44-pQgaVN-TNLY6G0maJHrWPrWltws0GxDd1Kjudy0z7Q[/IMG] Quote
Sarunia-Niunia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=century gothic]*** Zostawiamy Jasiuni *** *** Walentynkowe uściski i serduszka *** Korunia, Tinka, Gaja, Nerunio i Maxio[/FONT][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://deconstructingjen.com/wp-content/uploads/2013/02/JEN_Feb143.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Mika31 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_huindykOdgevAcmlM0-1a6TYHzZkXDH_rWfHVKxjGMatbb0n[/IMG] Quote
Celina12 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Jasiulek co u Ciebie ? Pisalnikuj cosik , daj fotki...jak się ANia czuje? Quote
anica Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 (edited) Dziękuję Celinko, każdego dnia coraz lepiej [FONT=arial narrow]:)[/FONT] [FONT=arial narrow][/FONT] [FONT=arial narrow]Świętujemy[/FONT]:BIG::BIG::BIG::BIG: [FONT=arial narrow] Jutro minie 3lata jak Jasieńka jest z nami[/FONT] :BIG: [FONT=arial narrow]Trzy lata temu przywieźliśmy to nasze rude szczęście z Poznania Jasia owinęła sobie nas wokół... pazura :evil_lol: jak chciała ona tak.... cichcem... cichcem i.... zawsze wyjdzie na swoje:p z tych... a jamnica cwańsza niż ładniejsza ;) ale nie sposób jej nie pokochać! jest po prostu wyjątkowa! mądra! prze-mądra! kochana! prze-kochana!... zresztą same wiecie! jak to jest z tymi naszymi paróweczkami [/FONT][FONT=arial narrow]mówiłam ....Alu że zapamięta[/FONT]m:eviltong: [FONT=arial narrow]Jasia to nasze ..kochane. kochające serdusz[/FONT][FONT=arial narrow]ko[/FONT] Edited February 25, 2014 by anica Quote
ksenka1 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Przepraszam za spam, ale... Bardzo mocno proszę o oddanie głosu na Fundacja Opieki nad Bezdomnymi zwierzętami "Przytulisko" w Busku-Zdroju w krakvetowskim konkursie. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17371 wydarzenie https://www.facebook.com/events/392850247518484/402695463200629/?notif_t=plan_mall_activity Serdecznie dziękuję i pozdrawiam :smile: Quote
anica Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 aaaaa.... tak świętuje Jasia :p moja Lukrowana Królewna:loveu: Jamnisia :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Jasieńko dużo zdrówka abyś jak najdłużej była w tym wspaniałym domku :) Quote
Mika31 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Jasiu wszystkiego najlepszego:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [FONT=century gothic] [/FONT][FONT=century gothic]Jasieńko dzisiaj masz: Wspaniały Dom... Kochających Cię Człowieków... swoje miejsce na ziemi... dlatego żyj nam wszystkim 1000 lat Kochana i bądź szczęśliwa i dawaj szczęście!!![/FONT] Quote
Gusiaczek Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Jasieńko Kochana, zostawiamy moc serdeczności i najlepszych życzeń :) nieco spóźnione O&G Quote
yunona Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Aniu zapraszamy Ciebie i Twoich gości wątkowych na bazarek, któremu patronuje Harek :http://www.dogomania.pl/forum/thread...r-o-godz-22-00 Quote
Isadora7 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Jasieńko lukrowana panienko kochamy ciebie wcale nie maleńko raduj nas swoim fotkami i bądź tu często z nami Quote
anica Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Dziękujemy za to że jesteście z nami, za te wszystkie miłe słowa! zwłaszcza jak jest trudny okres( na szczęście u mnie się kończy a raczej powinnam powiedzieć że skończył się wraz z 2013rokiem! niedobry ,okropny!to był rok... no tak! trzynacha!:shake:) to ważne jest każde dobre słowo! moja mamunia zawsze powtarzała że na chorą duszę to ... ciepłe słowo znaczy więcej, niż najlepsze lekarstwo?! czy jakoś tak to było;) Quote
anica Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) W niedzielę( lub inne dni wolne) mogę nacieszyć się Jasią we wspólnym... spanku, tak tylko od święta czasem jeszcze próbuję wieczorkiem nauczać Jaśkę, gdzie powinien spać szanujący się jamnik....ale Jaśka ( z konsekwencją godną jamnika) zdecydowała że ... najlepiej jest u siebie;) ... jest niedziela:multi: ...jestem!... ale niech pomyślę? tu?... czy nie tu?.... ... no dobrze! skoro już tak prosisz , to zrobię nam tę przyjemność:) a najbardziej lubię jak jest po mojemu! śpię gdzie chcę!.. kiedy chcę!.. jak chcę:eviltong: nasz JasiekSkorbolasiek:loveu: Edited March 10, 2014 by anica Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Isadora7 napisał(a):wzruszające fotki o tak :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ja bym chciała aby moje rozbójniki spały w swoich łóżeczkach :cool3:ciężko się śpi z 3 jamnikami i Tz:diabloti: tylko Amik spi w swoim łóżeczku koło naszego . Quote
Sarunia-Niunia Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Jasiunia Kochaniusia:loveu: - http://images64.fotosik.pl/743/9d049fb719c832b8med.jpg Zdjęcia są przecudne, a to jest wyjątkowo wzruszające... A tak odnośnie spania, to my sypiamy wspólnie całą bandą - 4 jamniki, labka i my... czasami zimą dołącza też Killerek:crazyeye: I choc łóżko jest szerokie 1,8m, to uwierzcie - jest ciasno:eviltong::evil_lol::diabloti: - hehehe... Zostawiamy buziolki i przytulaski dla Pięknej Srebrnej Damy Janinki:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anica Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 I mamy kłopot:-(! ranek zaczął się okropnie! rano obudziło mnie dreptanie Jasi, była pod drzwiami sypialni, wzięłam ją do łóżka ,drżała maleńka trochę ją poprzytulałam ale pomyślałam że może chce wyjść (raczej nie przychodzi pod drzwi sypialni jak nic nie chce! ) jak weszłam do kuchni to zobaczyłam że w jej spanku jest krew:-(! i tej krwi było dość dużo!... chyba znowu mamy problem z krwawieniem z żołądka ? bo nic innego nie mogę się doszukać.... na szybko podałam jej pół tabletki cyclonamine i do jedzonka dosypałam zmielonego siemienia lnianego( ze zdenerwowania nie mogę sobie przypomnieć co Jasia dostawała wcześniej bo to już trzeci raz! pamiętam tylko tą cyclonamine tyle że nie pamiętam czy to było pół tabletki czy cała? na wszelki wypadek daję pół żeby nie zaszkodzić.... i jeszcze dzisiaj nie mogę wyjść wcześniej z pracy :diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 O matko Jasia na litość co ty wyprawiasz :( Quote
JamniczaRodzina. Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 O kurcze Jasia jeszcze Ty z kłopotami zdrowotnymi Quote
anica Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Dzisiaj Jasia czuje się lepiej.... czekam na lekarstwo bo musieliśmy zamówić nie było na półce a tym razem Jasia jest leczona przez moją p. doktor bo wczoraj jeszcze na domiar złego musiałam dłużej zostać w pracy i nasz gabinet weta już był zamkniety:shake: wczoraj wieczorem podałam jej 1/4 tabl ranigastu i niestety tak po3-4godź wymiotawała na szczęście nie był to krwotok tylko .... białawy płyn.... może ten ranigast jej nie służy?... Quote
anica Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Noc była spokojna ale wczoraj w dzień trzy razy zwracała:-(! przestałam jej dodawać nawet trochę suchej karmy do jedzenia (kurczak ziemniaki marchewka) i wieczorem podałam 1/4tabl Venter może to jej pomaga?... martwię się tą krwią!... i skąd ? dlaczego?... te wymioty jakby sugerują że to było jednak z żołądka... ale pewność może być po badaniu endoskopowym.... nie podoba mi się ten pomysł:shake: Quote
Recommended Posts