Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=garamond]Anulko...
tylko samych radosnych i jasnych dni...
szczęścia, zdrowia i wszystkiego co najlepsze!!!
[/FONT]

[FONT=garamond]Anusiu, i ja spóźniona, choć telefonicznie byłam punktualnie...
mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone...
[/FONT]

Posted

Dziękuję Berni ,kochana bardzo się ucieszyłam jak Ciebie usłyszałampomimo że nawet nie mogłyśmy sobie za bardzo pogadać to mi zaraz robi się cieplej na serduchu a teraz... to sama wiesz że potrzebuję, jak najwięcej życzliwych, dobrych ludzi wokół siebie:p 3 sierpnia w sobotę jedziemy na Mazury ,spróbuję zadzwonić do Ciebie, chociaż na chwilkę .... tak nawet tylko, żeby usłyszeć Twój głos;)

.. a póki co to na urlopie odpoczywa kolega a moja biedna Jaśka, przychodzi ze mną do pracy(a dokładniej to ją przynoszę w torbie, bardzo nie lubi być tutaj w sklepie:cool3:... no ale kto lubi, pracować po 10godź :evil_lol:) a ja przy okazji sprawdzam stosunek Jasi do innych psiaków, które często nas odwiedzają ,ponieważ nasz sklep jest znany w okolicy, jako przyjazny dla zwierząt! ... widzę, że Jasia nie lubi jak pojawia się jakiś na jej terytorium.....
nawet taki słodki maluszek Roni:cool3:

pozwoliła mu się napić wody z jej miseczki ale kiedy chciał wskoczyć na jej kanapę to...z warkotem... pokazała kły!... :crazyeye:

a później już nie poleżała spokojnie, tylko chodziła... niby obserwując... niby mając wszystko na oku....

widać , że nie jest towarzyska! jak Roni już sobie poszedł... wypiła chyba wiadro wody(jednak Polidypsja stresowa)
a później.... sioooo na środku sklepu:cool3:!....
Jasia chyba jednak woli być jedynaczką, jakaś drzemka z ludziem...to tak! ....a najlepiej to chyba... ze mną:roll:

Posted

.... jeśli chodzi o upały?.... to chyba jest najlepiej je przespać:eviltong:!
mój lukrowany najpiękniejszy pycholek:loveu:

i jeszcze jedna.... dziwna poza mojej Jasieńki ... tak sobie odpoczywa...czasem :lol:

Posted

[quote name='keakea']Anico, jak ja Ci ZAZDROSZCZĘ, że możesz Jasię wziąć ze sobą do pracy... :oops:[/QUOTE]
... kiedyś też się cieszyłam! na samym początku jak Jasia szalała sama w domu( miała tak silny lęk separycyjny że nie miałam wyjścia) ale teraz, wyraźnie widzę ,że ona nie lubi tu przychodzić!( myślę że to te zapachy farb, zapylenie od zapraw i in)
nawet zaryzykuję twierdzenie ,że .... Jasia stała się zdeklarowaną domatorką i raczej niechętnie w ogóle wychodzi z domu:roll:

Posted

Tutaj Jasiunia:loveu: wzbudza najcudniejsze i najdelikatniejsze, pełne szacunku odczucia: http://images63.fotosik.pl/34/3323206c55146301med.jpg
Tutaj - roześmiałam się w głos:evil_lol:: http://images61.fotosik.pl/33/048d16bad05fee37med.jpg
A pilnować "obcych" w sklepie - jak najbardziej wskazane http://images64.fotosik.pl/34/bee8d4d9d8fc24efmed.jpg hihihi :mad::eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

anica napisał(a):
Chciałam pokazać Jasię na Mazurach ... ale coś mi się chyba pozmieniało?... bo zdjęcia z " fotosiku"
nie wchodzą?.....

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2474362f570eb833.html
darmowy hosting obrazków
http://images64.fotosik.pl/96/2474362f570eb833med.jpg
... co się stało?...

Aniu, masz bezpłatne konto na fotosiku?
jeśli tak, może wyczerpałaś limit 100 zdjęć?
albo pokasuj już niepotrzebne, albo zaloguj się ponownie na inny adres mailowy.
Ja mam dwa konta bezpłatne, z których korzystam na rzecz bazarków, bo wiadomo, że po zakończeniu zdjęcia kasuję i mam miejsce

Posted

anica napisał(a):
Ok dziękuję Gusiaczku :lol: spróbuję tak zrobić, czy w jakiś sposób można sprawdzić ile już zdjęć wykorzystałam na fotosiku?...

Kiedy chcesz dołączyć kolejne pokaże się komunikat o limicie.
Pamiętaj tylko, że kiedy w fotosiku usuniesz zdjęcie zniknie ono też z posta

Posted

...:hmmmm: sprawdzę jeszcze raz wieczorem?... ale chyba ,żaden komunikat mi się nie wyświetlał?...nie pamiętam?... niestety jeśli chodzi o sprawy komputerowe :oops:!...

Posted

Kiedy będziesz chciała dodać zdjęcia ten komunikat musi się pokazać - o ile dobrze pamiętam po lewej stronie nad "okienkiem" do którego pobierasz

O to! to:

Wybierz zdjęcia do przesłania

[FONT=Tahoma]Limit zdjęć dla Twojego konta to 100 zdjęć.
Możesz dodać jeszcze 9 zdjęć.
Jeśli chcesz usunąć limity na ilość dodawanych zdjęć wykup abonament.

[/FONT]

Posted

Odwiedzam wywczasowane psinule z cioteczkami:loveu::bye::bye::buzi: pozdrawiam serdecznie - a to zdjateczko: :crazyeye::loveu::loveu:stokroć cudne :loveu:

Posted

Biję się w pierś! i pokazujemy Jasię.... mazurównę :wink:
trafiliśmy chyba w te ,największe upały....

... Jasia nie lubi gorąca!... i TZ też ja nie narzekam :roll:

.... czasem tak.... dreptała, jakby nie wiedziała co ma zrobić?...

.... Ufffff! pić!....

Posted

nawet polewanie wodą ,niewiele pomagało!... jak ja nie lubię upałów:diabloti:

w trawie....

też gorąco.....

może w przyczepie?... z wiatraczkiem?....

wszędzie gorąco :shake: