anica Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Isadora7']Pani Ania pisała również do nas i wstawiła tez Oskarka na naszą stronę. A ja rzuciłam na naszego Fanpage a tam mam grupkę ludzi (już sprawdzonych) którzy sobie siedzą i czekają na tego przy którym zadrży serce. Po prostu znalazł sie we własciwym miejscu o właściwej porze.[/QUOTE]...:loveu::multi:..... poryczałam się!.... Oskarku, Wspaniałego domku:lol: ... obiecuję pokazać Jasieńkę, wieczorkiem:) Quote
Isadora7 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='anica']...:loveu::multi:..... poryczałam się!.... Oskarku, Wspaniałego domku:lol: ... obiecuję pokazać Jasieńkę, wieczorkiem:) koniecznie, czekamy :) Quote
anica Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Sory:oops: ... nie wyrobiłam się:oops: ... daję słowo, że do jutra na pewno;) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 No, i ja trzymam za słowo Anulko; ukochaj Jasieńkę:loveu: Quote
anica Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Goście odlecieli:-(... a my lecimy pokazać Jasieńkę:lol: to są jeszcze zdjęcia ze Szczawnicy, trzeba przyznać że jest to piękna miejscowość! zauroczyła nas cała okolica Parku Pienińskiego... na dłuższe trasy wykładamy Jasi z tyłu, podłogę kocykami... zabraliśmy jej spanko, które zaraz po przyjeździe bardzo się przydało.... po raz pierwszy na wyjeździe, Jasia zostawała sama w pokoju:multi: trzeba przyznać, że górskie powietrze działało na Jasię bardzo usypiająco... i na mnie też:roll: taką, śpiącą zastawaliśmy Jasieńkę, kiedy wracaliśmy do pokoju;) oczywiście ,przerywała drzemkę , kiedy tylko zorientowała się że do pokoju, ktoś wszedł z jedzonkiem:cool3: Quote
Mika31 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 kocham oczy Jasieńki mają w sobie taką moc i spokój takie starsze kruszynki to prawdziwe anioły Quote
Gusiaczek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Pieniny ............. moje dzieciństwo częściowo tak przespane ;) http://images63.fotosik.pl/2/e8cc045727c9b2f1med.jpg Quote
anica Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 ... zauważyłam, że Jasia w towarzystwie wielu, osób jeśli ktoś jej nie pogłaska, potrafi przyjść i wsunąć główkę pod dłoń...potrzeba akceptacji? czy co?.... na ręce jednak ,czy przytulanie zostawia tylko dla rodziny! Jasia zrobiła się, taka tylko nasza;) a wieczorkiem..... bo na noc ,niestety wraca na swoje spanko(żadnym cudem nie mogę jej przekonać żeby ze mną spała całą noc):watpliwy: naprawdę żal było odjeżdżać z tej cudnej krainy:lol: Quote
Mika31 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Fajne wakacje mój trójka też ciągle o swoim istnieniu przypomina jak są goście , Aleks ciągle chce być głaskany , Pikuś musiał się tykać a Maksio pakuje się na kolana Quote
anica Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Mika31']kocham oczy Jasieńki mają w sobie taką moc i spokój takie starsze kruszynki to prawdziwe anioły[/QUOTE] ... ja też... jestem oczarowana oczami Jasieńki... od pierwszego dnia u nas, ona tymi oczkami , jakby nas prześwietlała... czytała z nas... i czarowała :loveu:... Oj czarowała:loveu:... wiele osób mówi... Jakie ona ma mądre spojrzenie:loveu: Quote
Isadora7 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Bo za takie oczy człowiek dałby się pochlastać Quote
Gusiaczek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Isadora7']Bo za takie oczy człowiek dałby się pochlastać[/QUOTE] Isadora, a tu ile masz lat ? Quote
Gusiaczek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 http://images65.fotosik.pl/2/5799f5c2f7c56338med.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: sie ma takie oczy sie jest kochaną! o! http://images65.fotosik.pl/2/6bb587ac861459f6med.jpg Quote
Isadora7 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Gusiaczek']Isadora, a tu ile masz lat ? 15-16 ........................ Quote
anica Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Gusiaczek']Isadora, a tu ile masz lat ?[/QUOTE]... Gusiaczku, nasza Isadora jest wiecznie młoda!.. kochani, przecież żyją wiecznie!:loveu: ... tak to chyba jest:p Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='anica']... Gusiaczku, nasza Isadora jest wiecznie młoda!.. kochani, przecież żyją wiecznie!:loveu: ... tak to chyba jest:p[/QUOTE] Wiem, bo widziałam ;) Zaciekawiłam się, bo mam podobne zdjęcie z "kukuryku!" :) Okazało się, że w tym samym mniej więcej czasie, miałyśmy podobny fryzowo problem:) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 http://images65.fotosik.pl/2/6bb587ac861459f6med.jpg - kochane, poczciwe oczęta... Jasieńka:loveu: http://images65.fotosik.pl/2/5799f5c2f7c56338med.jpg - urocza Śpiąca Królewna:loveu: Quote
Gusiaczek Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [FONT=comic sans ms]WSZYSTKIM ANIOM I ANECZKOM UKOCHANYM MYM CIOTECZKOM DUŻA BUŹKA I ŻYCZENIA MARZEŃ O PSACH DO SPEŁNIENIA CAŁE MNÓSTWO, SZCZĘŚCIA, ZDROWIA MOŻE JESZCZE TYLKO DODAM: ANIE TO DO SIEBIE MAJĄ ŻE JAK JUŻ, TO TAAAK KOCHAJĄ!!! CAŁĄ SOBĄ, SERCEM SWYM POZAZDROŚCIĆ TYLKO TYM KTÓRZY SWOJE ANIE MAJĄ SĄ KOCHANI I KOCHAJĄ [/FONT] [FONT=comic sans ms]Ovolinka[/FONT] Quote
anica Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Serdecznie Dziękuję za miłe życzenia.... za pamięć... za to.... że jesteście Kochane Quote
yunona Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Z lekka spóźnione ale Najserdeczniejsze Życzenia Imieninowe składają yun i robaczki czarodziejskie :) Quote
Recommended Posts