Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasia nie bardzo chce wychodzić z domciu jak jest zimno, kupiliśmy jej kolejny kubraczek taki ortalionowy bo poprzedni nie trafiłam rozmiarowo... i sąsiedzi nazwali Jaśkę "pancernik" a Jasia jak każda kobietka, wyglądać dobrze chce;)

... autentycznie po ubraniu jej kubraczka... poleciała przeglądać się w lustrze :)

... sądząc po spojrzeniu, może być! :)

jak zaczyna być nudno... to Jasia rozbawia towarzycho swoimi dziwnymi pozami :)

... nawet w czasie snu ,potrafi strzelić '' dziwną pozę'' nosem do podłogi:roll:

przy szyi na tej ciemniejszej plamce ,ma taki czerwony guzek który dość szybko się powiększał, byłam z nią u chirurga
ale stwierdził że są to .... zmiany starcze! i obserwować jak będzie za szybko rósł to się wypali, wydaje mi się że przestał się powiększać jak zaczęłam Jasi podawać pestki z moreli....

Posted

Kochana Jasieńka mój Maksiu też lubi leżeć z główką na dół , super w kubraczku .Anico kup jeje jeszcze polarowy sweterek moje używają od lat i się nie buntują . A szpagat to taka gimnastyka codzienna Jasia dba o kondycje :evil_lol: