Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia super:loveu: -widać, że oczy faktycznie lepiej wyglądają i dzisiaj było okropnie niemiłosiernie gorąco więc stąd ten zaziajany pysio imitujący uśmiech-ona się szczerze uśmiechnie jak będzie w nowym domku:multi: :lol:
Wiktoria lepiej niż Viki-to imię o pustym znaczeniu-Wiktoria ma sens i pasuje do niej doskonale-dobra robotą z kąpiółką;)

Posted

julia.zuzanna napisał(a):
z tymi oczkami to nie jest tak - akurat była prosto po przemyciu i zakropleniu, tak naprawdę cały czas to zapalenie i ropa

do długofalowe leczenia okulistycznego-wiem to nie proste-cudu od przemycia nie będzie-kontrole-badania-tylko dobry okulista weterynarz może tu zaradzić-zwykły wet na plaster miodu:shake:

Posted

Diewczyny dlaej nie wiem czy potrzebna jest dla Wiktorii jakaś kaska?
Proszę dajcie znać.

Wpłacę 23 zl na Nutkę na badanie - wyślijcie mi numer konta, tylko dzisiaj bo od jutra nie ma netu przez nastepny tydzień.

Posted

anouk92 napisał(a):
Diewczyny dlaej nie wiem czy potrzebna jest dla Wiktorii jakaś kaska?
Proszę dajcie znać.

Wpłacę 23 zl na Nutkę na badanie - wyślijcie mi numer konta, tylko dzisiaj bo od jutra nie ma netu przez nastepny tydzień.

pytanie jak wyżej ?

bo moja oferta kasy również aktualna / tyle że od piątku 14 lipca , przez 2 tygodnie mnie nie ma na necie - wczasy - dlatego prosze o decyzje w tym tygodniu /

może jakieś badanie okulistyczne a i kompleksowe badania wet. by pasowało zrobic bo to zawracanie się to nie jest w porządku
/ mój tak miał jak sobie zaaplikował :evil_lol: 1/2 tabletki na nadciśnienie ;) mojej mamy i trzymało go 3 dni - ale w tym wypadku przyczyna jest na pewno inna / i dobrze by było zdiagnozować co sie dzieje ?

Posted

Czytam o tej psicy i wylewam łzy, jak można tak skrzywdzić psa, niestety można, sama przekonałam się, gdy zabierałam Conny'ego ze schroniska, był też obcięty na łyso i ważył tylko coś ponad 20 kg, teraz waży 42 kg i ma włos długi na 20 cm, po ponad pół roku zaczął dopiero reagować, na to co się wokół niego dzieje.

Głęboko wierzę, że znajdzie się ktoś, kto pokocha tą biedna sunię i pozwoli jej spędzić pozostałą część życia u swojego boku.

Posted

chyba nie jest nic potrzebne na razie na Wiktorię

co do Nutki to ja zupełnie nie mam czasu żeby jechać z zeskrobiną, nawet nie wiem gdzie i jak, nie wiem kto pobierał Gabi, trzeba się jakoś dowiedzieć dam znać i wtedy podam nr konta, bo ktoś to musi załatwić

to samo się tyczy Wiktorii - jeśli chodzi o badania specjalistyczne to musi być ktoś z samochodem i rozeznaniem w sytuacji

to są te momenty w których się gubię, więc dlatego nie chcę takich rzeczy załatwiać, bo nawet nie wiem jak się za nie zabrać, dlatego popytam wśrod bardziej obrotnych łódzkich wolontariuszy (ja tam tylko sprzątam ;))