Edi100 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Kto pokocha taką bideczkę? Ona napewno będzie kochac z całych sił! Quote
oktawia6 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 zdjęcia super:loveu: -widać, że oczy faktycznie lepiej wyglądają i dzisiaj było okropnie niemiłosiernie gorąco więc stąd ten zaziajany pysio imitujący uśmiech-ona się szczerze uśmiechnie jak będzie w nowym domku:multi: :lol: Wiktoria lepiej niż Viki-to imię o pustym znaczeniu-Wiktoria ma sens i pasuje do niej doskonale-dobra robotą z kąpiółką;) Quote
julia.zuzanna Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 z tymi oczkami to nie jest tak - akurat była prosto po przemyciu i zakropleniu, tak naprawdę cały czas to zapalenie i ropa Quote
oktawia6 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 julia.zuzanna napisał(a):z tymi oczkami to nie jest tak - akurat była prosto po przemyciu i zakropleniu, tak naprawdę cały czas to zapalenie i ropa do długofalowe leczenia okulistycznego-wiem to nie proste-cudu od przemycia nie będzie-kontrole-badania-tylko dobry okulista weterynarz może tu zaradzić-zwykły wet na plaster miodu:shake: Quote
masienka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ciebie koniecznie trzeba podnosic kochaniutka... Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 czy nie myślicie że nasza Wiktoria już jest piękna :evil_lol: ? chyba że ja mam bielmo na oczach z miłości od pierwszego wejrzenia ;) Quote
anouk92 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diewczyny dlaej nie wiem czy potrzebna jest dla Wiktorii jakaś kaska? Proszę dajcie znać. Wpłacę 23 zl na Nutkę na badanie - wyślijcie mi numer konta, tylko dzisiaj bo od jutra nie ma netu przez nastepny tydzień. Quote
eria Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Rzeczywiście wygląda już lepiej, na fotce już jakby się uśmiechała... Quote
GoniaP Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 WOW! I to jest ta bojowa suczka z 1 strony? Przecież ona ma uśmiech od ucha do ucha! Brawo dziewczyny. Byle tak dalej:lol: Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 anouk92 napisał(a):Diewczyny dlaej nie wiem czy potrzebna jest dla Wiktorii jakaś kaska? Proszę dajcie znać. Wpłacę 23 zl na Nutkę na badanie - wyślijcie mi numer konta, tylko dzisiaj bo od jutra nie ma netu przez nastepny tydzień. pytanie jak wyżej ? bo moja oferta kasy również aktualna / tyle że od piątku 14 lipca , przez 2 tygodnie mnie nie ma na necie - wczasy - dlatego prosze o decyzje w tym tygodniu / może jakieś badanie okulistyczne a i kompleksowe badania wet. by pasowało zrobic bo to zawracanie się to nie jest w porządku / mój tak miał jak sobie zaaplikował :evil_lol: 1/2 tabletki na nadciśnienie ;) mojej mamy i trzymało go 3 dni - ale w tym wypadku przyczyna jest na pewno inna / i dobrze by było zdiagnozować co sie dzieje ? Quote
Edi100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Śliczności, trzymam kciuki za domek! Ona jest taka podobna do Foczki która jest u mnie. Nawet cycuszki takie same wielkie:( Quote
Lisi Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Czytam o tej psicy i wylewam łzy, jak można tak skrzywdzić psa, niestety można, sama przekonałam się, gdy zabierałam Conny'ego ze schroniska, był też obcięty na łyso i ważył tylko coś ponad 20 kg, teraz waży 42 kg i ma włos długi na 20 cm, po ponad pół roku zaczął dopiero reagować, na to co się wokół niego dzieje. Głęboko wierzę, że znajdzie się ktoś, kto pokocha tą biedna sunię i pozwoli jej spędzić pozostałą część życia u swojego boku. Quote
Lisi Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 nie wiem skąd te wielkie litery, a nie mogę ich zmienić:shake: Quote
julia.zuzanna Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 chyba nie jest nic potrzebne na razie na Wiktorię co do Nutki to ja zupełnie nie mam czasu żeby jechać z zeskrobiną, nawet nie wiem gdzie i jak, nie wiem kto pobierał Gabi, trzeba się jakoś dowiedzieć dam znać i wtedy podam nr konta, bo ktoś to musi załatwić to samo się tyczy Wiktorii - jeśli chodzi o badania specjalistyczne to musi być ktoś z samochodem i rozeznaniem w sytuacji to są te momenty w których się gubię, więc dlatego nie chcę takich rzeczy załatwiać, bo nawet nie wiem jak się za nie zabrać, dlatego popytam wśrod bardziej obrotnych łódzkich wolontariuszy (ja tam tylko sprzątam ;)) Quote
jnk Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 julia.zuzanna napisał(a):(ja tam tylko sprzątam ;)) Mam nadzieję, że robisz to profesjonalnie :) Quote
Recommended Posts