Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak czytając Temat na forum dotyczący Wiki, wpadłam na pewien pomysł. Moze dałoby się zrobić jej stronę internetową albo cos w tym stylu? Moznaby umieścić dokładny jej opis, historię, zdjęcia a przy okazji moze nie wiem... numer konta schroniska w którym się znajduje i poprosic o jakiekolwiek datki dla niej. Być moze jak puści się stronę w internecie (tzn jej własną stronę), moze natknie się na tę stronkę ktoś, kto zechce pokochac to biedactwo? Stronką mogę się zająć jak coś :) Co Wy na to? Ja byłabym ZA :) Jak podzielacie moje zdanie, piszcie :)

Posted

tarjaa napisał(a):
Tak czytając Temat na forum dotyczący Wiki, wpadłam na pewien pomysł. Moze dałoby się zrobić jej stronę internetową albo cos w tym stylu? Moznaby umieścić dokładny jej opis, historię, zdjęcia a przy okazji moze nie wiem... numer konta schroniska w którym się znajduje i poprosic o jakiekolwiek datki dla niej. Być moze jak puści się stronę w internecie (tzn jej własną stronę), moze natknie się na tę stronkę ktoś, kto zechce pokochac to biedactwo? Stronką mogę się zająć jak coś :) Co Wy na to? Ja byłabym ZA :) Jak podzielacie moje zdanie, piszcie :)

każda dodatkowa informacja o Wiktorii w necie jest jak najbardziej wskazana może ktoś wreszcie sie na nią natknie i bedzie mógł wziążc sunie do domu
pomysł bardzo mi się podoba tylko najpierw trzeba by mieć aktualne informacje jaki jest stan psiaka w tym momencie , jak się czuje czy jest jakoś leczona itp.ale o te informacje musimy prosić wolontariuszki :oops:

Posted

To się cieszę :) mam nadzieję że uda mi się odpowiednio rozpowszechnić jej stronkę :D Jak się da, to chciałabym tez poprosić o HTML banneru Wiki, to umieszcze ją na swoim blogu i poprosze moich znajomych o to samo :cool1:
Jak sie uda wziąść najnowsze informacje i najlepiej zdjecia od pań wolontariuszek to postaram sie zrobić jej stronkę jaknajlepiej :) Jeżeli oczywiście ja mam się zając tą stroną :P Jak tak to bede Wam wdzięczna :D Jak sie dowiecie czegokolwiek nowego, piszczie do mnie na gg albo na maila.
Moje GG: 4666609
E-mail: [email protected]
:) Pozdrawiam :) :loveu: