Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem z powrotem na dogo, więc wiadomości:
Wiktoria okazało się, że jest zupełnie ślepa - stąd to wpadanie na inne przedmioty, pewnie dlatego właściciel się jej okrutnie pozbył
Poza tym suńka jest niesamowicie spokojna, całe dnie leży sobie w boksie, pani Hania zabiera ją na spacery... Jej stan skóry chyba się trochę poprawił od kąpieli, ale trudno mi stwierdzić, bo dzisiaj widziałam ją tylko przez kraty

Posted

Wikuś, maleńki skarbie.Jeszcze i tu (oczka)los nie był dla Ciebie łaskawy:shake:
Kara ciężkiego więzienia dla tego sukin......na.
Jak pokazałam Wiki mojemu TZ to mało sie nie :placz: :placz: :placz: .
Nie mógł słuchać o tej małej bidulce.
Królewno Wiktorio , walcz o iście królewski domek i życie, bo tylko takie Ci się tylko należy.

Posted

julia.zuzanna napisał(a):
Wiktoria okazało się, że jest zupełnie ślepa

boże widzisz to i nie grzmisz :-( :-( :-( coraz jaśniejsza jest dla mnie ponura historia Wikuni :-( pazurki pozawijane, kołtuny i teraz jeszcze ślepota :-( jestem niemal na 100% pewna, że ona musiała być trzymana przez jakiegoś podłego zwyrodnialca w ciemnej piwnicy, gdzie musiała rodzić szczeniaki :placz:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Czy To Się Kiedyś Skończy , Czy Dopiero Jek Ludzie Co Do Jednego Wyginą

Chyba jak wyginą , a zostanie tylko rasa dogomaniolódów i ich prawdziwych przyjaciół.

W górę Vikusiu , piękny motylku rodzący się właśnie z kokona :loveu:

Posted

Dzięki :loveu: jeszcze chciałam spytać jaki kontakt podawać? Ja byłabym za tym, żeby to był mail i tel którejś z Was, bo w schroniskach zwykle nie lubią jak do nich dużo ludzi dzwoni i wogóle ciężko się dogadać, a przecież o Wikunię będzie dzwoniła MASA osób :loveu: boże co ja bym dała, żeby móc ją wziąć do siebie :placz: