julia.zuzanna Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Już jestem z powrotem na dogo, więc wiadomości: Wiktoria okazało się, że jest zupełnie ślepa - stąd to wpadanie na inne przedmioty, pewnie dlatego właściciel się jej okrutnie pozbył Poza tym suńka jest niesamowicie spokojna, całe dnie leży sobie w boksie, pani Hania zabiera ją na spacery... Jej stan skóry chyba się trochę poprawił od kąpieli, ale trudno mi stwierdzić, bo dzisiaj widziałam ją tylko przez kraty Quote
Monia70 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Wikuś, maleńki skarbie.Jeszcze i tu (oczka)los nie był dla Ciebie łaskawy:shake: Kara ciężkiego więzienia dla tego sukin......na. Jak pokazałam Wiki mojemu TZ to mało sie nie :placz: :placz: :placz: . Nie mógł słuchać o tej małej bidulce. Królewno Wiktorio , walcz o iście królewski domek i życie, bo tylko takie Ci się tylko należy. Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 julia.zuzanna napisał(a):Wiktoria okazało się, że jest zupełnie ślepa boże widzisz to i nie grzmisz :-( :-( :-( coraz jaśniejsza jest dla mnie ponura historia Wikuni :-( pazurki pozawijane, kołtuny i teraz jeszcze ślepota :-( jestem niemal na 100% pewna, że ona musiała być trzymana przez jakiegoś podłego zwyrodnialca w ciemnej piwnicy, gdzie musiała rodzić szczeniaki :placz: Quote
Edi100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Biedna Wikusia:placz: Niech się los do Ciebie uśmiechnie Biedna Psineczko! Quote
oktawia6 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ona musi znaleźć szczęście w swoim życiu :roll: Quote
wandul 66 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Czy To Się Kiedyś Skończy , Czy Dopiero Jek Ludzie Co Do Jednego Wyginą Quote
Monia70 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 wandul 66 napisał(a):Czy To Się Kiedyś Skończy , Czy Dopiero Jek Ludzie Co Do Jednego Wyginą Chyba jak wyginą , a zostanie tylko rasa dogomaniolódów i ich prawdziwych przyjaciół. W górę Vikusiu , piękny motylku rodzący się właśnie z kokona :loveu: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 w górę kochana psinko :loveu: ahhh bylibyście śliczną parą z moim ślepaczkiem Bolusiowym :loveu: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 PILNIE PROSZĘ O PRZESŁANIE ZDJĘĆ DUŻEJ ROZDZIELCZOŚCI na malawaszka[malpa]gmail.com Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Dzięki :loveu: jeszcze chciałam spytać jaki kontakt podawać? Ja byłabym za tym, żeby to był mail i tel którejś z Was, bo w schroniskach zwykle nie lubią jak do nich dużo ludzi dzwoni i wogóle ciężko się dogadać, a przecież o Wikunię będzie dzwoniła MASA osób :loveu: boże co ja bym dała, żeby móc ją wziąć do siebie :placz: Quote
julia.zuzanna Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 najlepiej do pani Hani, gdzieś tu był do niej kontakt, chyba w wątku o Żółtym, ale nie wiem Quote
Monia70 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Podnoszę księżniczkę na wieczór !! Jutro mnie nie bedzie cały dzien, cioteczki zagladajcie do Viki . Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='julia.zuzanna']najlepiej do pani Hani, gdzieś tu był do niej kontakt, chyba w wątku o Żółtym, ale nie wiem to ten numer co jest w allegro Żółtego? http://www.allegro.pl/item110869938_sliczny_i_madry_psiak_zolty_blaga_o_pomoc_.html ten drugi czyj jest? czy Pani Hania będzie wiedziała jak ktoś by pytał o Wiktorię albo o sznaucerkę? Quote
Recommended Posts