Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku na pewno nie będzie problemów ze sterylką..tylko ona tam po zabiegu zostać nie może...przeważnie źle się takie pomysły kończą...za duży tam syf:(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moriaaa napisał(a):
Hehe to zobaczcie jak teraz Wikunia wygląda:loveu:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::laola::laola::laola::laola:

Posted

:cool3: oczywiście, że wypaliło:razz: :razz: dzisiaj "zatrudniona" była Lothia :Rose: do tej historyji dla mojego TZ:evil_lol: i zgodził się:multi: postawił warunek "sama będziesz z nią wychodzić" oczywiście a jak sobie to wyobrażał:icon_roc: .
Dzisiaj też rozmawiałam telefonicznie z miła kobietą-nazwisko zapomniałam:oops: , która opiekuje się Viktorią w schronie i była z nią u dr Garncarza na konsultacji. Viktoria może u mnie być już we wtorek:multi:-podaję to do publicznej wiadomości-ta pani nie ma komórki-dzwoniła z telefonu nie swojego więc jeśli ktoś może to proszę jej to przekazać .

Teraz wielka prośba:

1. jestem przeciwniczką obroży-Pit. Bull i to jurny może tylko ją nosić-Viktoria będzie prowadzona na szelkach i to dobrze dopasowanych z dobraną smyczką-już o tym drobiazgu rozmawiałam prze tel;) . Trzeba jej ją kupić-najlepiej mierzyć z sunią by świetnie leżała-może ta z filcem ze skórki? są niedrogie i porządne,
2. książeczka zdrowia Viktorii - ze szczepieniami (podobno jest szczepiona) obowiązkowo i odrobaczenie na drogę
3. wygodne posłanie stosowne dla niej-tam jest na pewno taniej niż w stolicy:roll: tylko niech nie będzie stare po innych psach-Viktoria musi mieć porządne łóżeczko;)
4. pazurki przycięte przed wyjazdem-bardzo bym prosiła
5. komplet kropelek do oczu-wszystkie buteleczki-to co zlecił dr Garncarz - ze sposobem dawkowania na żółtej karteczce z datą kolejnej wizyty,
6. miseczka oraz karma-odpadają śmieciowe karmy typu Pedigree czy Fiskas:shake: i inne odpady-tylko nie Eukanuba (testują na zwierzętach) taki zapas by jej starczył na miesiąc oraz szczoteczka do czesania jej włosiąt

szampon dostanie-wiem, że skórka jej potrzebuje troski-francuski szampon wysokiej klasy-cała reszta Viktoria niech ma ze sobą-ja ze względów finansowych nie mogę jej niestety zasponsorować:shake: dlatego proszę o nie w tej liście.
Takich będzie miała kolegów na tymczasie-:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26403&highlight=Gryfik+i+Dandi+radosne+pysie

Posted

dziewczyny tylko żeby ona znalazła domek w przeciagu miesiąca , bo tz Oktawii wie jak wygladam i może być:mad:
w sumie to porządny tz,nie sprawiał problemów,Oktawia powinnaś mu to wynagrodzić:cool3:

Posted

lothia napisał(a):
ooo a Vikusia to się zrobiła strasznie przystojna panienka, chłopaki będę w raju

:roll: :loveu: no mysle,szczegolnie jak jeszcze cieczke dostanie:loveu: :eviltong:

oktawia6, szybko kastruj psy, bo bedzie jak '101 dalmatynczykow'.

Posted

Tak TZ będzie wynagrodzony:razz: :eviltong: Viktoria nie ma cieczki-chłopcy będą pod kontrolą Dandi nie zwróci uwagi na jej zadek Gryfik na początku będzie próbował to zwrócę mu uwagę i tak będą pilnowane:mad: Gryfik lub panny "podlizywać":oops: z tyłu a potem leci dawać mi buziaki cwaniak:loveu: i to w usta po tym co wycałował:oops: :mad:
Już jak będzię u mnie we wtorek to ostro trzeba będzie ruszyć z reklamą: Allegro, inne portale może-plakaciki, i co się tylko da-TZ mnie dzisiaj zadziwił-szczerze mówiąc nie sądziłam że po 10 latach mnie jest w stanie czymś zadziwić a jednak:p ma wielkiego plusa-wielkiego-jeszcze prawdziwego miłośnika z niego zrobię:eviltong: zwierząt oczywiście:lol:
P.S. aaa to Hania-tak ma na imię-bardzo porządna kobieta

Posted

:multi: :multi: :multi: CUDNIE!!!!! Czy Wikunia będzie miała zakupione szeleczki i smyczkę??? Ciotka Waszka chce zasponsorować :loveu: dajcie tylko nr konta gdzie wpłacić i ile potrzeba na te sprzeciki :loveu:

ahhh piękna myszka rośnie piękna :loveu:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Hehe to zobaczcie jak teraz Wikunia wygląda:loveu:

JESU JAK MOŻNA NIE ZAKOCHAĆ SIĘ W TAKIM PSIE?????:loveu:

JEST CUDOWNA, A BĘDZIE JESZCZE BARDZIEJ JAK JĄ WYLECZYMY.:loveu:

Posted

O o dopiero teraz przeczytałam cd. i te dudowne wiadomości - Wiktorka we wtorek jedzie do domku tymczasowego :multi: do Oktawi :multi:.
Oktawia - KOCHANA JESTEŚ, podaj konto to jakoweś PLN prześlę.
A co do gryfonika to jak sunia zauważy, że go odpędzasz od niej to jak się zbliży Gryfonik do "Tego miejsca" i będzie chciał wąchać to sama go odgoni. Bo sunie nie lubią jak pies stale je wylizuje jak cieczki nie mają. Zobaczysz, że parę dni na początku zwrócisz uwagę i nie będzie problemów, a póki Wikktorka jeszcze słabo widzi (lub nie widzi wcale) to rozważ jeszcze do listy zakupów zakupienie maleńkiego dzwoneczka dla tego z psiaków, po którym, spodziewasz się ,że będzie ją napastował. Ona wówczas skojarzy ten dzwoneczek i będzie na niego reagować i rozpozna, którego ma odganiać. Bo inaczej Wiktorka będzie zastraszona i będzie się wszystkiego bała, a przecież tego nie chcemy.

DUŻE BUZIAKI OKTAWIA DLA CIEBIE I TZ ZA POŚWIĘCENIE CZASU DLA TEJ KOCHANEJ PSINY. :iloveyou:

Posted

dziewczyny szukajcie małej domku bo szkoda potem ją wsadzać do schronu, dla niej to będzie niezrozumiałe bardzo przykre przeżycie
piękna , wyraźna fota i chyba można już dawać wszędzie ogłoszenia , z adnotacją że do oddania po wyleczeniu oczek , mam nadzieję że takie cudo nie będzie musiało wracać, przepraszam że troszkę burzę Waszą radość ale moim zdaniem to bardzo ważne
Oktawia wrazie czego będziemy zbierały na Ciebie kasę i szukały Ci tymczasu;) będzie"kto przygarnie piękną Oktawię-pilne" :evil_lol:

Posted

suuuuuuuuuuuuper :smilecol:
bardzo sie ciesze że sie udało przekonac TZ -a i nasza Wiktoria trafia tak dobrze :loveu:

teraz jeszcze domek stały i super bida dogomanii stanie sie super dziewczyna na dogo ;)